Моля за няколко съвета за правилно хранене и тренировки :)

20.04.11
00:08

Здравейте.Аз съм момче на 15г. към 187см висок и 73кг. Първи въпрос:мислите ли,че това е нормално тегло?Аз честно казано(нямам опит) ,но все си мисля,че трябва да отслабна? Или пък да се отдам на тренировки? Като крайна цел ми е релефно тяло и по възможност-плочки :Д . .Гледам да избягвам вредните храни,но си позволявам 3 в 1,което май не е много добре?Карам почти всяка вечер колело околко 10км :) . Ходя на фитнес когато мога,като тренирам за всичко .Моля дайде вашите съвети. :)

20.04.11
00:16

Не знам какво ми стана докато прочета всичко до край. Теглото ти не е нормално за височината прекалено малко ( с какво са те хранили досега 15 години 187 см. Разгледай хранителните режими за покачване на килограми!

20.04.11
00:23

ммм..предполагам,но се чувствам много отпуснат.Иначе преди само се тъпчех. :(

Мнението беше редактирано от Simeon Element на 20.04.11 00:23.

20.04.11
00:52

Ходи на фитнес и намали това колело и ще се постегниш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1