Събирам хора за поръчка от netrition.com

Темата е заключена.

20.04.11
14:13

Здравейте,събирам хора за поръчка от горе посочения сайт.Целта на събирането на няколко поръчки е следната :
Вместо самостоятелна поръчка от 100$ да платите още 30-35 $ минимум за поръчката , може да се съберем 10 човека и да се направи една обща поръчка като доставката се разпределя по 10-15 долара максимум (ако сложим по скъпата доставка за пристигане до 3-4 дни).
Искам да уточня че най - удобно е за сега хората да са само от гр.Варна за да може да се избегнат всякакъв вид измами и тем подобни!
За да може да се избегне съмнението на избраните хора които искат да се съберем няколко човека , ще предоставя лично на всеки един моята лична информация , както следва ЕГН и Номер на лична карта , телефони за връзка и каквото още е нужно .
Който има желание да ми пише на ЛС и нека пак да кажа хората да са от Варна (поне за сега)..

20.04.11
15:57

Нали знаеш че Netrition е американски сайт и ще трябва доста да се оръсиш в България за ДДС и Мито иначе ако питаш за американски сайтове пробвай iherb.com доставката е 4$

Мнението беше редактирано от Bocko на 20.04.11 16:01.

20.04.11
19:55

Ами аз мисля че в цената която се плаща за превоз влиза мито и допълнителни такси...Миналия месец направих поръчка за 73$ като таксата за доставка беше 35 ако не се лъжа (това е таксата която не можеш да следиш и пристига за мин 2 седмици)
Като всичко е по банков път ...
Правят страхотни намаления на продукти и мисълта ми е ако се съберем повече хора няма да е такава цената за доставката на човек да се падне по 10$...

Мнението беше редактирано от MuTaKa89 на 20.04.11 19:57.

20.04.11
20:51

Не,не се включва тази цена,като поръчаш нещо скъпичко извън “ЕС” ,като ти пристигне на митницата в България,плащаш една таксичка ДДС която ти изкарва цените на добавките в нашите магазини.
Аз миналата година на поръчка лично за мен над 600 лева,няма да ти кажа колко ме изръсиха в първият работен ден с новият закон.И понеже някой ще каже че нетришъна ги карат в пощата вече и от пощата събират ддс

Мнението беше редактирано от Тони1 на 20.04.11 20:54.

20.04.11
23:04

Хм...ще видя как стоят нещата , защото чакам още поръчката да ми пристигне ... общата цена на поръчката е 103$ , от картата са ми взели 148 лв.
Адрес за получаване съм написал за вилата в която живея, а не поща ...
Ще видим как стоят нещата и ако наистина има допълнително ускапяване ще отпадне офертата ... (nbad2)

Мила

21.04.11
08:19

Тези допълнителни начисления - ДДС, се начисляват за пратки на стойност над 15 евро, и са в полза на държавата. Те не се взимат от картата, а тук в България евентуално ще ти ги начислят. Прелисти последните 10 страници от темата за ‘’Онлайн поръчки от САЩ’’ в този раздел и ще ти стане ясно ;)

16.06.11
11:08

Хора , супер разочарован съм ... чак днес се обадих в пощата и ми казаха че мога да си я взема макар че пристигнала преди 2 седмици ... наистина и нашата система в пощите куца , ама и тея поръчки без проследяване изобщо не са за предпочитане ...
Малко положителното в ситуацията е , че нямам начислено ДДС... изрично питах има ли нещо за плащане , но ми казаха че няма и само трябва да си го взема.Поне ще го взема че бях и го отписал вече ...
П.П. стойността на пратката в лева ми излезе 150 лв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1