20.04.11
00:10
Здравейте,
взех си ОЕР и recreate. Как ще ме посъветвате да ги взимам? Комбинирано или един след друг? По колко хапчета от всяко и кога? Мисля 2 ОЕП сутрин на гладно и след обяд към 5ч 2 recreate. В 6:30 вечерям и в 8:30 имам тренировка.
Поздрави.
Най-разпространеният начин за приемане на този стак е 1 капсула OxyElite Pro + 1 капсула Recreate сутрин на гладно 30 минути преди закуска и поне 6 часа по-късно още 1 капсула OxyElite Pro + 1 капсула Recreate. Ако имаш тренировка с тежести следобед / привечер, най-добре е втората доза да се приеме 30 мин. преди тренировката, също на гладно.
Можеш да пробваш така 2 седмици и да видиш как ще ти подейства. След 2 седмици, ако искаш да засилиш действието и ако нямаш проблеми със стимулантите, които се съдържат в двата продукта, можеш в дните, в които правиш кардио да увеличиш приема на OxyElite Pro с 1 капсула (в приема преди кардио тренировката).
ОК, но тренировката ми през работната седмица започва много късно около 20:30-21:00 което означава че трябва да пия около 20:00-20:30, а мисля че бях чел, че не е хубаво да се пие след 18:00-19:00 часа ОЕП?
И аз не правя кардио тренировка :). Ще заложа само на строг хр. режим и тренировки за орелефяване :)
Тогава просто приемай една доза (капсула OxyElite Pro + 1 капсула Recreate) сутрин на гладно и още една доза към 3-4 следобед.
Казват, че Oxy не е хубаво да се пие по-късно заради съдържанието на кофеин. Действието на кофеина за различните хора е между 3 и 6 часа, като обикновено при редовна употреба организма става доста по-толерантен към него. Тук от значение е индивидуалната толерантност към кофеина, както и времето между последния прием и часа за лягане.
Ако кофеина ти влияе слабо и лягаш около 01:00 съвсем спокойно можеш да го приемаш към 20:00. Ако обаче кофеина ти действа силно, най-добре се придържай към първия вариант.