Питане за добавки и приема им

14.04.11
11:45

Здравейте,
пак ще влизам в залата, та имам един въпрос. Има ли смисъл да се приемат добавки (протеин, креатин...) още през първия месец тренировка или да започна поне от втория?
И преди месец, четох, за някаква нова добаква, но не се сещам името. Беше нещо от рода на екто стийл... Някакъв микс и разновидност на трибулиса + още 2-3 съставки. Как му беше точно името и има ли смисъл от него?
По принцип винаги като тренирам, приемам само протеин и/или гейнър, креатинова матрица, витамини и Slin-Sane. Може ли да добавя още нещо към тях?

Темата беше редактирана от Lexx на 14.04.11 11:48.

14.04.11
12:10

Ще започна отзад-напред.

Добавката за, която питаш е Ecdy-Steel - комбинация от Ecdysterone, Tribulus terrestris и betahydroxymethylbutyrate. За мен по-добрия вариант е да си вземеш чист екдистерон. Чистият екдистерон на Вемо - Херб е много добър продукт. В комбинация с добър суроватъчен протеин ще има много добър ефект - изпитано.

Започни приема на добавки от втория месец, когато тялото ти, вече е привикнало към интензивния работен режим.

Мнението беше редактирано от Venom X на 14.04.11 12:11.

14.04.11
16:05

А от екдистерона или Ecdy-Steel има ли някакви нежелани странични ефекти? Държа да приемам продукти, които по никакъв начин не влияят лошо на организма! И в началото ли да почна евентуално да го приемам, или да го оставя за третия-четвъртия месец?

14.04.11
16:26

Странични ефекти от продуктът не съм забелязал. Продуктът е изцяло натурален и напълно безвреден. От ecdy-steel най-големия страничен ефект, който можещ да очакваш е повишено либидо :) . Можеш да го почнеш и на втория месец, това зависи изцяло от теб (когато ти е удобно). И едно малко уточнение да направя. В ecdy-steel съдържанието на чист екдистерон е изключително ниско. Ефект от продуктът няма да усетиш, както казах освен повишение на либидото в резултат на трибулус терезис-а. Ако твърдо си решил да ползваш точно екдистерон - продуктът на Вемо херб е най-добрия на пазара.

20.04.11
11:23

екдистерона въпреки че звучи много анаболно е билка
от билка вреден ефект няма да видиш
а ако си под 30 години може да не видиш и никакъв

21.04.11
00:21

Аз бих взел само протеин (суроватка) и едни витамини. Това като за начало.
Екдистерона е малко противоречив продукт. Мненията за него са на кантар. Както вече ти казаха, ако си под 30 год. не очаквай да го усетиш. Доколкото се сещам, мисля че действаше при по-продължителен прием, което значи повече пари.
След като подновяваш тренировки, поне в началото, ще си дърпаш стабилно докато си възвръщаш поне част от загубената форма. Така че, според мен, още една причина да не вземаш Екди - стийла :)

21.04.11
08:50

казано от caihundrel на 20.04.11, 11:23:

екдистерона въпреки че звучи много анаболно е билка
от билка вреден ефект няма да видиш
а ако си под 30 години може да не видиш и никакъв

Сори за офтопика но това доуточнение е важно
Аз не бих бил толкова сигурен,а за билките далеч не си прав
Много от стероидите се произвеждат от екстракт от корените на мексиканска билка

Да не говорим за Кветиапина,който е микс от екстракти от 4 билки,и е доста мощен МАО инхибитор,който не ти трябва да знаеш какви са му страничните реакции

Апропо и коката е от “билка” :)

70тина % от дрогерията идва от природата:растения,животни и тнт

21.04.11
14:28

Подкрепям колегата Dean Petrov по всички отношения!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1