Комбинация амино и гейнър

Темата е заключена.
ID

20.04.11
23:59

Мисля да си взема аминокиселини на universal 2700 350 капсули и гейнъра на abb extreme xxl.Разполагам с 130лв. и искам да ви попитам за колко време ще ми стигнат аминотата и гейнъра примерно като свърше за 10 дена,не ми остават да си взема пак и ще приемам само аминокиселините,тогава ще има ли ефект,изобщо от тази комбинация ще има ли ефект?Аз имам стаж 6 месеца в залата и ям здраво 68кг. съм 178. искам да малко килограми отгоре..Но дали ще има ефект от тази комбинация,мерси предварително

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.11 21:40.

21.04.11
14:30

Ефект може и да има може и да няма! Под ‘’ям здраво’’ аз лично нищо не разбирам.

FT

21.04.11
14:46

Здраво като здраво по 5-6 пъти на ден се храня с високовъглехидратна и повече протеинова храна ;),белтъци,банани,месо,риба,ориз,макарони,овесени ядки...орехи,мед и мн.други,а премерно като нямам възможност да си взема още една кутия гейнър нали този свършва за около 10-11 дена и после ако приемам само аминокиселините ще има ли някакъв ефект или да взема по малкия вариянт с 120 капсули?

FT

22.04.11
21:10

Някакви други предложения?

23.04.11
15:28

Muscle juice revolution на Ultimate и един монохидрат :) и ще имаш ефект пък и май ти влезнах във финансите ;)

23.04.11
16:46

Ами значи вече си взех гейнъра на abb extreme xxl,сега си търся някой креатинче монохидрат.И искам да ви питам дали примерно нали креатина задържа вода и като спра да го пия мускула ми няма ли да спадне? Или пак си остава така накрая да не стане така че да изпикая водата :d и всичко да отиде на въздуха? Колко време ще трябва да пия креатина първо ще направя зареждаща фаза 1 седмица после по 10гр. до края на месеца и почивка един месец,а след това пак продължава ли се? Този креатин как е  Scitec 100% Creatine Monohydrate за 35лв. на кг ?

Ти с колко акаунта мислиш да пишеш във форума?!? Аз хубаво знам, че си един и същи човек, а мислиш ли, че на другите потребители им е кеф да се чешат 10мин. по главата докато зацепят какво аджеба става? Как очакваш някой да ти помогне като в темите ти се вихри потребителска шизофрения? Ще съм ти благодарен ако вземеш и си избереш 1 акаунт и пишеш само с него, за да се радваш на продължителен достъп до форума, съответно и адекватна помощ от останалите. Надявам се, че ме разбра.

23.04.11
19:28

казано от Fitnes Beginner на 23.04.11, 16:46:

Ами значи вече си взех гейнъра на abb extreme xxl,сега си търся някой креатинче монохидрат.И искам да ви питам дали примерно нали креатина задържа вода и като спра да го пия мускула ми няма ли да спадне? Или пак си остава така накрая да не стане така че да изпикая водата :d и всичко да отиде на въздуха? Колко време ще трябва да пия креатина първо ще направя зареждаща фаза 1 седмица после по 10гр. до края на месеца и почивка един месец,а след това пак продължава ли се? Този креатин как е  Scitec 100% Creatine Monohydrate за 35лв. на кг ?

Моя съвет е Креатин на Пеак аз останах изключително доволен с подобаващо хранене и тоя креатин качих 8кг от който върнах 2 вода и дефакто 5-6кг са чисти ,дали ще задържиш много вода зависи много от това как тренираш ако е интензивно тоест по 30сек почивки между сериите и по макс 1 мин между упражненията няма да имаш голяма водна задръжка ;) пий много вода по 5-6 литра на ден това също помага да се премахне задържаната вода :)

FT

25.04.11
12:40

А в коя част на тялото се задържа тази вода? И колко време се пие креатина?

25.04.11
14:31

казано от Fitness TEAM на 25.04.11, 12:40:

А в коя част на тялото се задържа тази вода? И колко време се пие креатина?

Емиии не знам принципно в мускулите при всеки е различно аз имах в ръцете лека задръжка ;)

ID

25.04.11
17:37

ами този креатин колко време се пие? и примерно сега ръката ми както е 34см. при задръжка на вода колко най-много може да стане,защото искам да съм сигурен колко ще ме надуе този креатин не искам чак толкова много и да стана грозен,а дали изобщо да взема креатин или да пия само този гейнър на abb?

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.04.11 19:19.

HE

25.04.11
18:33

Буквата “Ч” не познаваш ли бе младеж, да не си помисли, че си във Фейсбук?
с тая 34 см. ръчичка къде си тръгнал креатин да взимаш? Изобщо направи ли си труда да прочетеш какво е креатин?

п.п. Извинявай, ти си тоя с потребителската шизофрения! Продължаваш да си оставаш пълна скръб! Ще направя една тема със залози - кога ще отнесеш БАН най-после.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.04.11 18:35.

ID

25.04.11
18:36

А ти дали знаеш,че нямам буква “4” на лаптопа ;)..Амии да прочетох какво е и за това питам за да съм сигурен ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.04.11 19:18.

ID

25.04.11
19:08

Ае ти може ли да не ми пишеш в темата,защото ме дразниш,вече постоянно гледаш да се заядеш,като не искаш да помагаш не пиши моля ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.04.11 19:17.

Head е прав. Правилата важат за всички. Това, че нямаш бутон на клавиатурата не е извинение. Windows разполага с виртуална клавиатура. Доколкото виждам с другите акаунти нямаш проблем да пишеш правилно. Сега ще ти редактирам коментарите, но няма да го правя втори път. Моля, гледай да не се повтаря!

25.04.11
19:17

Значи след креатина, ръката ти става от 34 на 43, тоест той временно завърта цифрите.Иначе се пие до живот, сутрин, обед и вечер.Слагаш в манджата 5 супени лъжици и си готов.

ПП. Бъзикам се.Дано си разбрал намека ми...

ID

25.04.11
19:31

А какъв беше смисъла да се бъзикаш,неможе ли ясно и сериозно да отговориш?

Аз пък мисля да заключа темата докато администрацията на форума не вземе решение какви мерки да вземе спрямо потребител, който пише от няколко акаунта. В моите очи това е директен опит за заблуда и създава възможност за измама на потребителите в този форум.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1