20.04.11
23:59
Мисля да си взема аминокиселини на universal 2700 350 капсули и гейнъра на abb extreme xxl.Разполагам с 130лв. и искам да ви попитам за колко време ще ми стигнат аминотата и гейнъра примерно като свърше за 10 дена,не ми остават да си взема пак и ще приемам само аминокиселините,тогава ще има ли ефект,изобщо от тази комбинация ще има ли ефект?Аз имам стаж 6 месеца в залата и ям здраво 68кг. съм 178. искам да малко килограми отгоре..Но дали ще има ефект от тази комбинация,мерси предварително
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.11 21:40.
21.04.11
14:30
Ефект може и да има може и да няма! Под ‘’ям здраво’’ аз лично нищо не разбирам.
21.04.11
14:46
Здраво като здраво по 5-6 пъти на ден се храня с високовъглехидратна и повече протеинова храна ;),белтъци,банани,месо,риба,ориз,макарони,овесени ядки...орехи,мед и мн.други,а премерно като нямам възможност да си взема още една кутия гейнър нали този свършва за около 10-11 дена и после ако приемам само аминокиселините ще има ли някакъв ефект или да взема по малкия вариянт с 120 капсули?
22.04.11
21:10
Някакви други предложения?
23.04.11
15:28
Muscle juice revolution на Ultimate и един монохидрат :) и ще имаш ефект пък и май ти влезнах във финансите ;)
23.04.11
16:46
Ами значи вече си взех гейнъра на abb extreme xxl,сега си търся някой креатинче монохидрат.И искам да ви питам дали примерно нали креатина задържа вода и като спра да го пия мускула ми няма ли да спадне? Или пак си остава така накрая да не стане така че да изпикая водата :d и всичко да отиде на въздуха? Колко време ще трябва да пия креатина първо ще направя зареждаща фаза 1 седмица после по 10гр. до края на месеца и почивка един месец,а след това пак продължава ли се? Този креатин как е Scitec 100% Creatine Monohydrate за 35лв. на кг ?
23.04.11
17:47
Ти с колко акаунта мислиш да пишеш във форума?!? Аз хубаво знам, че си един и същи човек, а мислиш ли, че на другите потребители им е кеф да се чешат 10мин. по главата докато зацепят какво аджеба става? Как очакваш някой да ти помогне като в темите ти се вихри потребителска шизофрения? Ще съм ти благодарен ако вземеш и си избереш 1 акаунт и пишеш само с него, за да се радваш на продължителен достъп до форума, съответно и адекватна помощ от останалите. Надявам се, че ме разбра.
23.04.11
19:28
казано от Fitnes Beginner на 23.04.11, 16:46:
Ами значи вече си взех гейнъра на abb extreme xxl,сега си търся някой креатинче монохидрат.И искам да ви питам дали примерно нали креатина задържа вода и като спра да го пия мускула ми няма ли да спадне? Или пак си остава така накрая да не стане така че да изпикая водата :d и всичко да отиде на въздуха? Колко време ще трябва да пия креатина първо ще направя зареждаща фаза 1 седмица после по 10гр. до края на месеца и почивка един месец,а след това пак продължава ли се? Този креатин как е Scitec 100% Creatine Monohydrate за 35лв. на кг ?
Моя съвет е Креатин на Пеак аз останах изключително доволен с подобаващо хранене и тоя креатин качих 8кг от който върнах 2 вода и дефакто 5-6кг са чисти ,дали ще задържиш много вода зависи много от това как тренираш ако е интензивно тоест по 30сек почивки между сериите и по макс 1 мин между упражненията няма да имаш голяма водна задръжка ;) пий много вода по 5-6 литра на ден това също помага да се премахне задържаната вода :)
25.04.11
12:40
А в коя част на тялото се задържа тази вода? И колко време се пие креатина?
25.04.11
14:31
казано от Fitness TEAM на 25.04.11, 12:40:
А в коя част на тялото се задържа тази вода? И колко време се пие креатина?
Емиии не знам принципно в мускулите при всеки е различно аз имах в ръцете лека задръжка ;)
25.04.11
17:37
ами този креатин колко време се пие? и примерно сега ръката ми както е 34см. при задръжка на вода колко най-много може да стане,защото искам да съм сигурен колко ще ме надуе този креатин не искам чак толкова много и да стана грозен,а дали изобщо да взема креатин или да пия само този гейнър на abb?
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.04.11 19:19.
25.04.11
18:33
Буквата “Ч” не познаваш ли бе младеж, да не си помисли, че си във Фейсбук?
с тая 34 см. ръчичка къде си тръгнал креатин да взимаш? Изобщо направи ли си труда да прочетеш какво е креатин?
п.п. Извинявай, ти си тоя с потребителската шизофрения! Продължаваш да си оставаш пълна скръб! Ще направя една тема със залози - кога ще отнесеш БАН най-после.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.04.11 18:35.
25.04.11
18:36
А ти дали знаеш,че нямам буква “4” на лаптопа ;)..Амии да прочетох какво е и за това питам за да съм сигурен ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.04.11 19:18.
25.04.11
19:08
Ае ти може ли да не ми пишеш в темата,защото ме дразниш,вече постоянно гледаш да се заядеш,като не искаш да помагаш не пиши моля ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.04.11 19:17.
25.04.11
19:17
Head е прав. Правилата важат за всички. Това, че нямаш бутон на клавиатурата не е извинение. Windows разполага с виртуална клавиатура. Доколкото виждам с другите акаунти нямаш проблем да пишеш правилно. Сега ще ти редактирам коментарите, но няма да го правя втори път. Моля, гледай да не се повтаря!
Значи след креатина, ръката ти става от 34 на 43, тоест той временно завърта цифрите.Иначе се пие до живот, сутрин, обед и вечер.Слагаш в манджата 5 супени лъжици и си готов.
ПП. Бъзикам се.Дано си разбрал намека ми...
25.04.11
19:31
А какъв беше смисъла да се бъзикаш,неможе ли ясно и сериозно да отговориш?
25.04.11
21:40
Аз пък мисля да заключа темата докато администрацията на форума не вземе решение какви мерки да вземе спрямо потребител, който пише от няколко акаунта. В моите очи това е директен опит за заблуда и създава възможност за измама на потребителите в този форум.