Има ли дефицит на фет-бърнъри?

21.04.11
16:05

Днес бях по магазините да си купувам добавки за чистене и отивам аз исках да си купувам Stimulant X и Axcell но нямаше се тая ще си взема друго но ми казаха че половината бърнери в България щели да ги спират от търговската мрежа и от внос в Европа заради забранени съставки същото важи и за някой пред тренировъчни продукти ,и това нещо ми го казаха в 4-5 магазина така че мога да кажа който иска да си взима бърнер сега е момента Окси няма вече и няма да има също и някой други но не знам кой са.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.04.11 16:56.

21.04.11
16:21

Това да не е рекламен трик някакъв? Има дефицит и хайде да се юрнем да купуваме :). Както е пролет и идва лято, доста хора ще се вържат.

21.04.11
16:37

Не ми се вярва тази работа!

21.04.11
16:38

Празни приказки.

21.04.11
16:53

Не знам днеска в 5 магазина бях различни защото нямаше каквото търсех и се това ми казваха ,освен да са се наговорили нямам представа но в сила.бг няма Окси 100% съм сиг. за останалите не знам ама май и там.

21.04.11
17:03

Празни ама май не са празни, нещо дочух че са забранили Йохимбето, а то се използва в доста добавки...

Мила

21.04.11
17:09

За йохимбина все още информацията не е потвърдена. Преди няколко седмици се спомена това за йохимбина в този сайт, но както се вижда на всякъде се продава както йохимбин, така и бърнери с йохимбин. Преди няколко дни ми пристигна колет с 2 шишета йохимбин, питах ги дали се знае нещо за забраната му на внасяне и продажба, те казаха, че няма такова нареждане за сега.

Йохимбина е забранен в Европа, това се знае от много време. А в момента USP си имат проблеми и затова няма окси :)

21.04.11
17:16

Един приятел си поръча от e-bay окси. Излезе му 65 лв с доставката. Днес го получи.

21.04.11
17:21

Мене ми казаха че в Оксито и в Jack3d имало някакви забранени вещества и за това ги спирали ... то ще стане е*а си майката спряха ефедрата :Х сега ако и бърнерите отрежат ....

Мила

21.04.11
17:25

казано от Десо на 21.04.11, 17:14:

Йохимбина е забранен в Европа, това се знае от много време. А в момента USP си имат проблеми и затова няма окси :)

Може ли да дадеш линк към тази информация (ако има такава) защото аз не намирам. Това, че е забранен в Европа, а в България продължава да се продава и внася без проблем, говори много лошо за контрола на добавки на българския пазар.

Ами то се очакваше и за прочутия здравец, където всички толкова го хвалеха. Напълно е възможно да забранят съставката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1