Предстоящо НВД

21.04.11
20:09

Здравейте ! Понеже имам излишнички мазнинки искам, когато кача доволни още няколко килограми, да започна да чистя със НВД.
Няма да е скоро, но искам отсега да си правя изводите, сметките за да намаля грешките.
Засега съм б/в/м 160 300 150
кг. 72
ръст 1,84
години 15 и 5 месеца
дневно меню: мляко(1л.+) месо пилешко или свинско (300-400гр.) яйца (5-6) по-често домашни :)  извара + кисело мляко 150-200 и толкова кис. мляко и 100-200грама фъстъци.
Взависимост какво ми се хапва, намалям месцето дигам яйцата изварката и т.н. да бие към 160-180 протеин на ден.
Доколкото съм информиран за НВД, протеина да си остане максимална стойност, въглехидрати към 1,1 на телесно тегло и мазнините да са повечко(от тях да допълвам калориите)
подкожни мазнини 16-17%(ако ми кажете как да ги определя ще съм ви благодарен)
И на последно място искам да кажа, че ще продължавам със сегашната диета да качвам, да оправям неизправности в нея, докато достигна що годе добри резултати да се изчистя.
Мога да ви дам и снимка ако искате.

21.04.11
20:19

яйца (5-6) по-често домашни

Прекалено много са. Гледай да ги намалиш с 1-2 и увеличи нещо друго за сметка на тях.

Не са много :)
Ии да въглехидратите са 1.1 грам на телесно тегло,белтъците са 3 грама,мазнините са разликата от ОКБ-то и сбора на въглехидрати и белтъци/9.

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 22.04.11 13:18.

Ще трябва да преизчислиш нещата, защото сегашните сметки не са удовлетворителни. С гореизложените данни излиза, че ти трябват към 2300-2400 калории, за да си в калориен дефицит. Храната обаче, която смяташ да консумираш излиза 2900 калороии (и то сметнато с пилешко месо, а не със свинско). Излизат П=249гр., В=110гр., М=156гр. Сам си прави изводите. :)
Ще повторя Александър Илиев - протеина да ти е максимум 3гр./телесен килограм, въглехидратите 1,1гр, а остатъка от калориите е за мазнини. Вкарай и някакви зеленчуци...домати, краставици...на тях не им смятай калориите.

Отделно обаче мисля, че на твоето телосложение е по-добре да продължиш да трупаш маса. Отделно, че си на 16г. и такива режими не са за препоръчване. РБД е по-добре.

23.04.11
17:53

казано от Стоян Арменов на 21.04.11, 20:09:

кг. 72
ръст 1,84
години 15 и 5 месеца

Aбе Вие луди ли сте
какви НВД, какви глупости момчето е на 15 и е 72 кг на 184см!!!!!!!!!!1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1