Как да стана "по-релефен" или "как да се нацепя"

GI

21.04.11
21:40

Здравейте , казвам се Георги от София съм на 20 години.Висок съм 187см  и тежа 102кг,тренирам от около година до скоро пиех  true mass на bsn креатин на on и глутамин на on сила имам много,но идва лятото а аз изглеждам доста “мазен”,ако може да ми дадете съвет какво да ям,пия и как да се променя тренировачния план за да стана по релефен без да губя много маса.Нямам много голям бюджет за да си копувам скъпи добавки.А досе тренирах по следния начин  два дена тренировка един почивка пример: понеделник-гръб,вторни-гърди,сряда-почивка,четвътък-бицепс и трицепс,петък-крака рамо и трапец,събота-почивка и пак така на края на всяка тренировка правех малко корем.Благодаря Ви предварително!!!

21.04.11
21:44

Малко намали храната, като се опиташ белтъчините да останат на подобни нива и да видим какво ще стане.

21.04.11
21:45

Храненето е много важно.Направи си хранителен режим....Успех.

21.04.11
21:53

Трябва да намалиш драстично въглехидратите, белтъчините си ги поддържай толкова, колкото и сега и прави кардио :) Така работата ще стане

Мнението беше редактирано от Юли на 21.04.11 21:54.

GI

21.04.11
21:54

Ако  е възможно ще дадете ли пример?

намали въглехидратите на половина и увеличи белтъците и мазнините.

АЧ

21.04.11
22:37

Да увеличи мазнините ??????

21.04.11
22:39

Александър Илиев е абсолютно прав !!!

АЧ

21.04.11
22:43

Ок.. да намали въглехидратите, да увеличи белтъците, но как да увеличи и мазнините.. ? Та нали иска релеф.. ?

21.04.11
22:45

Нали говорихме с теб, че при чистене източникът на енергия е удачно да е мазнинен : )

21.04.11
22:45

казано от Ачо на 21.04.11, 22:43:

Ок.. да намали въглехидратите, да увеличи белтъците, но как да увеличи и мазнините.. ? Та нали иска релеф.. ?

Ако не се лъжа, полезните мазнини не са толкова опасни , ако не са в комбинация с въглихидрати

21.04.11
22:54

Сега лятото ти трябва 1 месец висене по лостовете и по успоредките и си готов :Д

21.04.11
23:07

Здравейте ! Имам и аз подобен въпрос, на 20 съм висок 173 , 80 кг искам да изчиста мазнините , ходя предимно на фитнес ,но мисля от другата седмица да започна да тренирам и бокс имам протеин на BSN Syntha-6, разполагам с 120-130 лв. и дилемата ми е за OxyElite Pro и евтини витамини, или Monster 100 и някакви аминокиселини.Какво мислите ?

22.04.11
00:17

казано от e_s_n на 21.04.11, 23:42:

90 лева за месо за месеца, другите за хубави витамини, рибено масло, калций, магнезий :)
И да се заиграеш с диетата, много е неприятно :(
От крайни НВД и ВМ НВД до “мазнините изгарят в пламъка на въглехидратите”, различни хора - различни диети им дават най-добър ефект, но без някакъв контрол на храненето не знам..
Другите варианти - ако ще ставаш брутално нацепен!, има методи които не са за този сайт. Ама и с тях - пак трябва диета.

Еййййй перверзник, мръсник .. майка ми уж трябвала да свали 2 кила, ама незнам къде ще сваля вече, тя само кокали стана, и днеска в магазина каквото вземе в кошницата, обръщам го и гледам колко въглехидрати и колко мазнини има .. ако има над 3.0 % мазнини махам, и почти цялата кошница изпразник, сега ще си пие мляко фитнес, ще яде активия, ще гриза ябълки и ще прави кардио по 24 часа :Д

казано от Ачо на 21.04.11, 22:43:

ЕЕЕее с маслооо .. иииии с зехтиииин (mm)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1