21.04.11
21:34
На някои може да им се стори смешен въпроса, но аз започнах да тренирам сериозно и изведнъж изпуснах два дена от програмата ми - Понеделник и Сряда, поради много важни ангажименти. Вие как бихте постъпили - утре петък да отида да потренирам ? Ще ви покажа по коя програма тренирам в момента: http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1KBSQ8NrK
Другият вариант е да си започна чак от другата седмица, но цяла седмица почивка и мисля, че времето е много... някак не ми се нрави. Ще споделите ли в такъв момент какво бихте направили, защото може и на някой друг да се случи, а малко опит ще е от полза. Благодаря.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.04.11 09:47.
Ще тренирам, но утре като отида с упражненията от Петък ли да започна или от Понеделник, защото тази седмица не съм тренирал изобщо по програмата, а утре е Петък :( или дайте някаква др. идея ако имате..
Прави упражненията който правиш в Петак
Мнението беше редактирано от Пламака на 21.04.11 21:55.
Аз в такива ситуации продължавам, откъдето съм пропуснал.. ама аз тренирам 2 дена 1 почивам... при тебе е малко различно - тренирай си утре за програмата за петък , останалото ще го наваксаш :)
Даже и да пропуснеш една седмица нищо няма да ти стане, даже мисля че ще ти се отрази добре. Тялото ти ще се възстанови напълно :) Аз обаче си тренирам по моя програма и мога да си я нагаждам както ми е кеф и ако бях в твойто положение бих отишъл :)
22.04.11
09:48
Изпуснатата тренировка си остава такава. Няма наваксване. Продължаваш напред по реда на нещата и това е. :)