Колко алкохол?

21.04.11
21:18

Днеска предстои събиране с няколко приятелчета и няма как да избегна алкохола.Ще се опитам да се придържам в рамките на 100 грама за вечерта.Добър вариант ли ще е при положение че приемам карнитин,креатин,протеин или да се пробвам да го избегна,защото съм чел че 100гр. не са голям проблем.Също с какво да го пия? С вода?
П.П. Не съм абсолютно никакав любител на алкохола дори бира не пия,но просто като има събирания и няма как да карам само на вода.

21.04.11
21:31

100 грама си е нищо, дори и да се напиеш от един път няма да има никакви сериозни последици. Ако не направиш някоя глупост, разбира се.
Аз не пия - ама защото винаги съм с колата и няма как, обаче натискът от хората е огромен. Гледат ме, все едно съм болен, много зле :) Не минава вечер да изляза и да няма десетина изказвания от рода на “много си убит, айде пийни една”, което откровено ме нервира вече. Тежка работа е да бягаш от конформизма, ама няма да се дам и няма да пия in spite of the social pressure :)

21.04.11
21:37

Да се възползвам и аз. Пия ОЕП имам за 5 дни да го пробвам, но в събота съм на рожден ден.. има ли неблагоприятни последици след смесване с уиски.

21.04.11
22:02

Аз докато пиен Целл Масс и като бях на подобни неща си пиех, колкото искам ... от смесване на добавки с алкохол не мисля, че има толкова вредни последствия.. а това да си толкова краен в диетата си и да не пиеш дори и 100 г. е просто лудост =/ ... нищо лично към горе коментиралите съфорумници.. ама се пак ние тренираме за да живеем или живеем за да тренираме ?? +тва 2-3 такива вечери на месец няма да се отразят кой знае колко..

21.04.11
22:14

Защо подяволите ще рискуваш ? Нима всичко, което си постигнал или ще постигнеш ще се провали защо 1-2 пъти не си пил химията си ?

BU

22.04.11
01:53

казано от Daniel Dimitrov на 21.04.11, 21:18:

Днеска предстои събиране с няколко приятелчета и няма как да избегна алкохола.Ще се опитам да се придържам в рамките на 100 грама за вечерта.Добър вариант ли ще е при положение че приемам карнитин,креатин,протеин или да се пробвам да го избегна,защото съм чел че 100гр. не са голям проблем.Също с какво да го пия? С вода?
П.П. Не съм абсолютно никакав любител на алкохола дори бира не пия,но просто като има събирания и няма как да карам само на вода.

Кефиш,”няма как да избегна алкохола”. :)

Днес мама и тати готвят,няма как да избегна пържолата. :)

22.04.11
02:07

казано от DeadManWalking на 22.04.11, 01:53:

Кефиш,”няма как да избегна алкохола”. :)
Днес мама и тати готвят,няма как да избегна пържолата. :)

Ти заеби, това е добрия вариант - довечера на купона ще таковат, няма как да избегна таковането, ти да видиш тогава какво става.

Иначе, аз лично не бих пил докато пия креатин. Не че нещо ще стане (не че пък и не може, но като цяло е почти безобидно), просот не си струва.

@Hellyz - колкото по-краен си в диетата си ТОЧНО за алкохола, толкова по-добре за теб. Ако живеенето и пиенето (дори на 100 грама) имат допирни точки, значи като цяло има проблем в главата някъде, заеби диетата и това как ще се отрази. Всеки, който е на позицията “абе аз по принцип не пия, ама като се съберем няма как да карам само на вода” си има сериозни проблеми със себе си и то нямащи нищо общо с тренировките и диетите, ама нищичко. Но са си бая сериозни проблеми, макар трудно да може да си ги види човек сам. Нямало как .. някой да дойде да ми обясни как няма как, дето вече на 3 години отива все това да правя.

100 грама (че и 500) алкохол не са никакъв проблем, нито за диети, нито за тренировки. Това да не можеш да се интегрираш без социален лубрикант (в ролята алкохол, наркотици и т.н.), да не можеш да си изкарваш добре без да се “подкефиш” и да не можеш да не правиш това, което правят хората около теб - това са истинските проблеми, макар че по принцип и те нямат общо с тренировките и спортните резултати.

22.04.11
09:30

Xодих изкарахме си добре пък здраве да е.Питах,защотото приемам разни добавки и дали има някаква опасност от странични ефекти.А това че няма как да избегна алкохола мисля че ме разбрахте защо го казах.
П.П. Нещо немога да схвана какво иска да каже G33k ,но както и да е.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 22.04.11 09:35.

Извинявай за резкия тон, но си търсиш оправдание и извинение да консумираш алкохол, просто в случая го правиш чрез форума. Няма нито една РЕАЛНА и ПРАВИЛНО АРГУМЕНТИРАНА причина, която да НАЛАГА консумацията на алкохол, независимо от количествата. Имаш глава на раменете си. Нищо лично.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.04.11 09:36.

22.04.11
09:42

Абе хора,не си търся никакво извинение.Добре ще го кажа така.Давате сумати пари за добавки или медикаменти и какво?Ходиш пиеш всяка вечер,без да са претисняваш от нещо друго,от това че си дал пари,от това какво може да стане при смесването им и т.н.
Ако не забелязвате просто питам дали ще ми се отрази зле при консумация на такива добавки и определено количество алкохол.

Напротив - търсиш извинение, защото те е срам и нямаш волята да кажеш ‘не’. Пак ти казвам - нищо не налага да пиеш алкохол, само си решил, че трябва. Затова подпитваш дали ще ти стане нещо... Пий спокойно. Останалото ти го е казал G33K (но май не ти е приятно да признаеш, че го разбираш и че е прав).

22.04.11
10:08

Хм едва ли пък би ме било срам.Няма значение,казвам ви пак че не си търся извинение,а питам друго.Няма да се опитвам да обеснявам повече,защото няма да има особено голям смисъл.
П.П. Нека го оставим на вашето мнение.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 22.04.11 10:11.

22.04.11
10:21

Нямам кои знае колко богати знания и не знам колко ще ти навреди 100мл. алкохол,но разсъждавам така: Щом си отделил средстава за добавки(а може би и за хранителен режим) би трябвало да се средоточиш в тренировките и резултатите. Можеш малко да забравиш за излизания и тем подобни.

П.С Доста крайно ми изглежда мнението хаха : )
Весели Празници!

22.04.11
10:29

казано от brusakch на 22.04.11, 10:21:

Нямам кои знае колко богати знания и не знам колко ще ти навреди 100мл. алкохол,но разсъждавам така: Щом си отделил средстава за добавки(а може би и за хранителен режим) би трябвало да се средоточиш в тренировките и резултатите. Можеш малко да забравиш за излизания и тем подобни.

Весели Празници!

яяя то имало някой с логично мнение.

22.04.11
11:06

казано от Daniel Dimitrov на 22.04.11, 10:29:

казано от brusakch на 22.04.11, 10:21:

Весели Празници!

яяя то имало някой с логично мнение.

А ако имаш достатъчно средства в излишък, можеш да си пиеш и добавките и алкохола :D:D

22.04.11
11:15

Ако едно нещо се прави с мярка няма проблем. Някой професионални спортисти пият по литри(Джерард се сби с барман преди година) на теб от 100 грама нищо няма да ти стане. Според мен половината хора тук сте прекалено крайни и това идва от човек който не обича алкохола.

П.С. Аз като съм на дискотека или рожден ден пия по 2 бири или чаши вино(твърдия алкохол не ми е вкусен а и няма много файда). Много често ми се налага да карам и тогава нищо не близвам предимно заради принципа не че ще ми стане нещо от 1 бира.

Аз съм “за” употребата на алкохол в умерени количества. Под умерено количество имам в предвид 1 до 2 пъти в седмицата, 2-3 бири, вино или 100-200гр. концентрат. Стига естествено на другия ден да човек да няма тренировка, защото аз откакто водя относително здравословен начин на живот, дори и 200гр. концентрат са способни да окажат влияние на тренировката ми следващия ден. И аз имам същия “проблем” (както го нарече G33K) и като отида на парти или събиране с приятели не мога без алкохол. Та даже и си прекалявам. И не ми пука. Всеки с проблемите си и начините да се справя с тях. :D Пък и щом автора си казва, че като цяло не пие...имаше в предвид дали алкохол + добавки = лоша комбинация, която ще му докара проблем за вечерта.
Вече при системна употреба на алкохол става наистина кофти, защото тотално те спира както в тренировките, така и извън тях (здравословно). :)

22.04.11
13:27

Всеки има право да си живее живота както иска, да си прекарва вечерите както иска. Ако не може да се отпусне без алкохол, това си е негов проблем, но определено няма защо да го съдите. Нека си пийва. Ако може и без. Браво. Не виждам защо толкова много пишете по тази тема. Момчето е питало дали може да стане някаква реакция от смесване на добавки с алкохол, притеснявайки се за здравето си, което е много добре. В поста му не виждам никъде стремеж да се похвали, че ще пие или да е писал някъде, че без алкохол не може да се отпусне. Понякога сте изключително крайни и остри в изказванията си и доста често това е без причина. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1