Помогнете силата расте,а теглото -НЕ!!!

15.05.05
16:00

На 16 години съм,тренирам от 7 месеца.Висок сам 1.80 и тежа 64 кг.Имам Много релеф но нямам маса.За тия килограми имам страшно сила,но като съм с дрехи никои не би казал 4е хода на фитнес!!!  :cry:
Тренирам по следната програма:
Понеделник:Гърди,корем
Вторник:Гръб и рамо
Сряда:Почивка
Четвъртък:Бицепс,Трицепс,Предмишница
Петък:Почивка
Събота:Крака и Трапец
Неделя:По4ивка

Тренировката ми е около 1 4ас и 10 мин.От 3 месеца зимам Гейнери,ям добре,но килограмите не мърдат!! :evil:
Заради тъпото даскало немога да се храня редовно-Кажете плс некав хранителен режим да мога да кача маса щото така е мн кофти.... 8)

15.05.05
18:15

така като гледам май от яденето е всичко щото тренировката ти я бива
сигурно си следобед на даскало и аз съм така и преди 2 месеца имах твоите данни от тогава в чантата са 50% ядене и 50% учебници в началото изяждах малко подигравки (но с времето на хората им омръзва)
а резултат имаше сега сим 72кг (1 месец дори имах 5 дневна програма за всеки мускул по 2 пъти седмично и пак качих)

ако те е сран да си носиш храна от вкъщи пробвай поне събота и неделя да ядеш през 2 часа

15.05.05
19:14

chimaera, определено имам същия проблем като твоя...
180см - 71кг... Не съм мръднал от 3 месеца!
Вземам креатин, протеини, гейнери... но нищо.. не искам да те отчайвам! Пък и добрия релеф не е лош.. Мене това поне ме кара да ходя в залата :)...

16.05.05
17:25

Liebeskummer аз ям,ям мн,премного баща ми дето е 100 кила и е бивш щангист просто се чуди къде побирам тези количества :),но наистина е заради яденето щот сам 1ва смяна не 2ра и оттам се проваля сичко шот се пак....за сутринта нали кам 6:30 омлет с 3-4 яица,шунка и кашкавал и секви раоти,протеин ...ами в даскало кво ...до обяд с некви сандви4и и пици ти наяжда6 ли се...колкото и да изяде6….:) 

егориг...71 кила не е зле разлика 8 кила аз ако съм толкова...ма да се земе на предвид 4е преди тези 7 месеца бях 49 кила :) :) :) хахахах!!!
ма и бях 174 висок :(,шот и пораснах затва и нема такав ефект.... :evil:  Просто маи 6е се наложи и аз да по4на да зиам Креатин,просто исках да си проам касмета без него ама.....нишо ве тва не са анаболи и стероиди кво лошо има  :P

16.05.05
20:56

chimaera, обмисли го добре, защото това е доста опасно. Ако качваш тежестите, а килограмите не мърдат, в един момент, ставите или нещо друго ще поддаде.

Знаеш ли какво означава, разделно хранене?? Ако си умен, ще опиташ, това е начина да се смила храната на 100%, за разлика от обикновеното натъплване, което ти гарантира скапано храносмислане и усвояване.

А за даскалото, просто пий 1-2-3-4 кисели мляка, чисти, колкото ти трябват за да се почувстваш ок и си ти, не виждам къде е проблема. А през останлото време яж други работи и така...

16.05.05
22:01

спокоино ям по то4но определено време и не6та които трябва...не така нареченото “когато огладнея” или “когато ми скимне” !!! :wink:

16.05.05
23:38

хм.. много странно ако имаш средства защо не пробваш с 200гр геинер на ден примерно в 2 дози 1-та докатоси на даскало

SO

17.05.05
08:57

ще използвам темата да попитам къде мога да прочета за разделното хранене , че и аз имам същия проблем като химера

®N

17.05.05
11:25

Понеделник: Гръб(+трапец),Бицепс,  Рамо
Вторник: Почивка
Сряда: Почивка
Четвъртък: Гърди и Трицепс
Петък: Почивка
Събота: Крака
Неделя: Почивка

Не ти ли се струва по добре+ пестиш един ден от седмицата, корема можеш да го правиш в къщи или в деня за крака. Гледай тренировките ВИНАГИ да са под 1 час, и си направи хубава диета чрез този сайт. Носи си храна на училище, и яж по 6 пъти на ден. Гледай да не претренираш малките мускулни групи.

17.05.05
14:12

Сорка ман ама мойта програма ми се струва по-добра....а и бицепс + гръб + о6е не6о....размазвациа но бицепс +гръб не се прави 6ото да знае6 на кво ми заприли4ва бицепса като права гръб...аз не си го 4увствам...супер напомпан..нямам никва сила да го права отделно......
а liebeskummer то4но тва си говорих с 1 приател сно6ти да зиаме по големи дози геинер....6от аз са зиам по около 135-150 мах гр. а може да го ка4им на 200гр.Бтв тои има са6тия проблем като моя 184см 68-69 кила просто.....!!!  :cry:

ZW

17.05.05
15:51

И при мен се получи кофти, от 90 кг свалих на 82(днес се премерих във фитнеса) за около месец, в силата свалих малко но в килограмите много, предполагам че е свурзано с топлото време.

®N

17.05.05
20:07

[quote author=“chimaera”]Сорка ман ама мойта програма ми се струва по-добра....а и бицепс + гръб + о6е не6о....размазвациа но бицепс +гръб не се прави 6ото да знае6 на кво ми заприли4ва бицепса като права гръб...аз не си го 4увствам...супер напомпан..нямам никва сила да го права отделно......
а liebeskummer то4но тва си говорих с 1 приател сно6ти да зиаме по големи дози геинер....6от аз са зиам по около 135-150 мах гр. а може да го ка4им на 200гр.Бтв тои има са6тия проблем като моя 184см 68-69 кила просто.....!!!  :cry:

Разбира се, че ще ти се помпа така бицепса, след като най- вероятно не правиш упражненията правилно. Като не качваш с твоята програма, а аз качвам с моята( дори и само с 2 тренировки на седмица, а и без да взимам гейнъри) как мислиш, че ти е по- добра програмата ли?  :roll:  8)+ Това max-а тренировка трябва да ти е под 1 час. Не мисли, че повече е по- хубаво!

17.05.05
21:09

[quote author=”®off™”]
Не ти ли се струва по добре+ пестиш един ден от седмицата, корема можеш да го правиш в къщи или в деня за крака. Гледай тренировките ВИНАГИ да са под 1 час, и си направи хубава диета чрез този сайт. Носи си храна на училище, и яж по 6 пъти на ден. Гледай да не претренираш малките мускулни групи.

Би ли описал часовете за ядене?

17.05.05
23:30

[quote author=“chimaera”]спокоино ям по то4но определено време и не6та които трябва...не така нареченото “когато огладнея” или “когато ми скимне” !!! :wink:

:lol: , аз съм спокоен, ама ти се обади като си изтървеш щангата барабат от наклонената лежанка, върху кофата :P

/базика на страна/ помисли върху това което е написано, защото прогресивно нарастване на сила и липса на маса, не е много добре./За бодибилдингови цели, иначе при другите... бирата е друга./ :D

18.05.05
00:37

OFF аз сам си доволен от програмата..няма да я сменя поне докрая на лятото ве4е сам говорил с мои френдс!Но ти качва6 6ото яде6 правилно,а аз НЕ!!! Са сам си направил програма до 2 месеца сам 70 и няколко кила!!

TO

24.05.05
16:55

chimaera , за 64 кила казва6 4е има6 много силаз - кажи колко , дай няккви постижения.  Питам те, за6тото има малка вероятност заради многото тежести да не прави6 упражненията както трябва. Аз бях така
- 69 кила,на лежанката дигах 90 (естествено не както трябва,не до долу) и заради това ло6о изпълнение на вси4ки упражнения  бях клио6тав. Тогава ре6их да намаля тежестите, по4нах да правя правилно упражненията , и за 6 месеца с 6 кила протеин (някав скапан на JK),ка4их 10 кг. Сега сам 80.  През цялото враме сам се хранил савсем правилно ,ама отна4ало проблема бе6е в тежестите...

29.05.05
15:05

Ми кво да ти кажа ве4е сам 66 :),тва е първото не6о а за постиженията ами....от лег дигам 80 кг ама си го спускам до долу права 1ца.За бицепс 45 кг 1ца на крив лост без грам 4ийтинг.Хмм кво др..Трицепс-тесен хват на лег...ми серии с 50 парва 12 и др по 10…Но си права упражнениета правилно....има от кой да знам как се правят  :).Зех си 1 протеин Ехтреме ХХЛ на неква фирма АББ...и аве доста е добър и постепенно по4нах да ка4вам! :wink:

09.02.08
18:23

Момчета да ви споделя моя проблем, пия добавки от един месец ,фарлих вече над 150 лв. и ефект както е написано в форума само сила имам без грам да съм качил.Ям стабилно,по 5-6 пъти на ден,просто не мога да открия каде е проблема,явно нещо в тренировката ми не е правилно или приема на добавките... НЕЗНАМ ! :(

FZ

09.02.08
18:31

казано от Васил! на 09.02.08, 18:23:

Момчета да ви споделя моя проблем, пия добавки от един месец ,фарлих вече над 150 лв. и ефект както е написано в форума само сила имам без грам да съм качил.Ям стабилно,по 5-6 пъти на ден,просто не мога да открия каде е проблема,явно нещо в тренировката ми не е правилно или приема на добавките... НЕЗНАМ ! :(

От къде е изкара тази тема от 2005 г.  :ohh: браво  :-)

11.02.08
17:06

Хахахаха ми нов съм във този сайт и не съм видял кога е направен форума :D

JO

11.02.08
20:49

абе ква е тая стара тема от 2005г. Авторът вече сигурно е на 19 и е качил кила :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1