21.04.11
16:46
Kre-alkalyn , taurine ,beta alanin , ecdysterone ,рибено масло и някакъв суроватъчен протеин?
Храня се предимно с месо,ориз ,риба,млека, яйца,картофи,различни салати,плодове,черен хляб.. като спазвам някакъв режим на хранене(през деня гледам да ям въглехидрат,а вечерта протеин)
Целта ми е да кача максимално изчистена ММ ?
Тренировките са предимно за издръжливост,скорост и базови упражнения за сила от 3 до 5 пъти седмично.
Въпроса ми е свързан по-скоро с комбинацията добавки,дали си подхождат и дали има по-удачен избор,с който да заместя..!?
Темата беше редактирана от Стоян Тодоров на 21.04.11 16:49.
21.04.11
16:48
Добавките са добре, храната както ти я описа - не. Опитвай се да имаш протеин във всяко хранене.
21.04.11
17:14
Таурин и бета аланин ако приемаш заедно голяма полза няма да имаш. Все пак са конкуренти и заедно не могат да се усвояват в организма. Екдистерона е една от най-спорните добавки въобще и повечето отзиви са, че е крайно неефективни в зададените в продуктите дози.
21.04.11
19:29
Kre-alkalyn,beta alanin,рибено масло,някакъв суроватъчен протеин.Можеш и някакви БЦАА да включиш.
21.04.11
23:20
Здравейте ! Имам и аз подобен въпрос, на 20 съм висок 173 , 80 кг искам да изчиста мазнините , ходя предимно на фитнес ,но мисля от другата седмица да започна да тренирам и бокс имам протеин на BSN Syntha-6, разполагам с 120-130 лв. и дилемата ми е за OxyElite Pro и евтини витамини, или Monster 100 и някакви аминокиселини.Какво мислите ??
22.04.11
00:49
Мерси за мненията,ще махната една от 2те аминотата,а относно екдистерона,намерих на една фирма с 95% съдържание на бета екдистерон,извлечен от билката Leuceae Carth.. нещо си и затова реших да го взема.
@ Grey През деня бавен въглехидрат и протеин,след тренировка бърз,а вечер само протеин,сега как е?