Проблем - задържане на вода

Задържам вода от известно време, не е от солта понеже не прекалявам с нея. По време на тренировка изобщо не се изпотявам даже и в сауната не се потя, а тренирам редовно стремя се да се храня здравословно. Пуснах си изследвания но резултат ще имам чак вторник, някой ако може да ми даде съвет дали сауната може да ми помогне или не е препоръчителна в моя случай?Всякакви съвети ще са ми от полза.

22.04.11
10:47

зелен чай, намаляне на храните със сол ,а може и добавка и изкарване на водата.Също и кафе : )

22.04.11
11:04

Здравей :) Пиеш ли някакви хормонални таблетки (противозачатъчни)? При мен те бяха основната причина да задържам вода по цялото тяло.

Ще следя темата, понеже и аз имам подобен проблем (въпреки че вече спрях гореспоменатите хапчета).

Пиех до преди 6 месеца, може и това да е причината, но странното е че и с хр добавка не се потя на кардиото сякаш органите ми се изпичат. Ужасно е!!!

22.04.11
12:18

казано от brusakch на 22.04.11, 10:47:

а може и добавка и изкарване на водата.Също и кафе : )

Айде без такива съвети напосоки да вземала добавки за изхвърляне,че току виж момичето стигне до някой диуретик и ще и създадеш още по-голям проблем

22.04.11
12:58

А по колко вода пиеш дневно?

минимум 1,5- 2L вода

22.04.11
15:49

Откъде знаеш, че задържаш вода? При положение, че редовно пиеш по 2 литра и тренираш едва ли задържаш. И дали не се случва само в “определени дни” от месеца?

казано от entwickler на 22.04.11, 15:49:

Откъде знаеш, че задържаш вода? При положение, че редовно пиеш по 2 литра и тренираш едва ли задържаш. И дали не се случва само в “определени дни” от месеца?

Знам понеже от това количество вода ходя до тоалетна 1 път, а не мисля че е нормално и вече продължава трета седмица и се усещам подута.

22.04.11
22:14

Пий по 4-5л на ден и виж дали ще има разлика.

24.04.11
07:42

Подкрепям мнението преди мен. Увеличи водата. Би трябвало ако си здрава и всичко е наред да се нормализират нещата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1