22.04.11
04:15
Искам да попитам нещо относно приема на Modern BCAA. Това, което виждам на опаковката е да се пие само по време на тренировка по 2 мерителни лъжички смесено с вода или мляко. Има 35 дози. Само докато тренирам ли да го пия...? Вечер преди лягане или сутрин как седи въпроса с приема? В не тренировъчни дни да пия ли и кога ...
Като цяло дайте малко повече инфо отностно приема му.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.04.11 07:36.
22.04.11
07:35
Modern BCAA е един наистина много добър аминокиселинен продукт, единственият му недостатък е малко по-високата цена. Можеш да го приемаш както всеки друг подобен ВСАА-продукт. Виждам, обаче, че не си чел етикета внимателно. Ето какво пише там:
An additional serving may be taken immediately after training or any time additional aminos are needed.
Това отговаря на въпросите ти за приемане на Modern BCAA извън времето за тренировка.
Препоръката да се разтваря в мляко си е лично твоя измишльотина и не знам какво те е накарало да я съчиниш.
Между другото - според мен вкус малина е средна работа - приемлив, не е неприятен, освежава.
Вкус грозде, обаче, е значително по-добър и без колебание бих го препоръчал вместо малината.
Това с млякото ми го спомена продавача и каза, че е много по вкусно според него.
Относно приема. Да го пия по време на тренировка и кога ?!
Преди съм пил амино к-ни и ги пиех след тренировка и преди лягане.
22.04.11
12:10
Не виждам причина да пиеш ВСАА с мляко. Идеята на аминокиселините е да попадват възможно най-бързо в кръвния поток и от там - в мускулатурата. Млякото влияе върху скоростта на този процес в случая. Колкото до моментите за приемане - аз виждам три варианта:
(1) 1/2 доза преди тренировка, 1 доза по време на тренировка и 1/2 доза след тренировка
(2) 1 доза по време на тренировка и 1 доза след тренировка
(3) 1 доза сутрин след ставане от сън и 1 доза по време на тренировка
Не виждам особено голям смисъл от прием преди лягане, а и честно казано според мен 1 доза по време на тренировка е достатъчна, ако приемаш протеин и режимът като цяло е добър.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.04.11 12:11.
22.04.11
12:55
Сега съм на “цикъл” OEP+Modern BCAA +++ (още 4-5 продукта) и пия Modern-те 3 лъжички разтварям в ~1l. вода и това количество го пия докато отивам към залата, по-време на залата и ако остане и докато се прибирам от залата. Но след залата така или иначе пия Gold Standart , който е с добър аминокиселинен профил. Така както го пия ми влиае много добре :)
Ми вижте като цяло аз ще пия BSM No Xplode преди тренировка и не искам да се надувам с още течности преди тренировка. След тренировка ще пия CellMass и 10-15 мин след CellMass-a и Synta-6 затова обмислям да пия по време на тренировка по 1 цяла доза ( което са 2 мерителни лъжички )
Много се колебая дали сутрин да пия, но май ще пропусна. Сутрин ще разчитам на стъабилно ядене...
Мерси за помоща ;)