29.03.11
00:45
- Възраст –17
- Ръст – 184
- Тегло – 69кг ектоморф , тренирал съм до сега плуване целта ми е увеличаване на количеството мускулатура без омазняване . Плуването все още ми се налагат поне 2 тренировки седмично
- Тренировки –
Понеделник Гърди
Вторник Гръб
Сряда бицепс + трицепс
Четвъртък Гърди
Петък гръб
- Храни и хранителен режим – Тука има лек проблем....
Всеки ден си набавям 120-140гр протеин но.... поемам и поне 200 гр въглехидрати... и поне 20 гр мазнини...
- Хранителни добавки – Какви ще ме посъветвате ? Пробвал съм Y3K но нещо нямаше особен ефект... в момента ползвам само CGT и BCAA
- Здраве – В адски добра физическа форма . Стажа ми в залата е година и имам висока постигната сила за килограмите си ( 2 повторения 90 кг лежанка)
Темата беше редактирана от Dimitur Jilanov на 29.03.11 00:48.
29.03.11
05:44
хех,все едно гледам себе си на твоите години
Един приятелски съвет :избягвай всякакви форми на макс вдигане,особено на лег,клек и тяга,ако искаш и на 40(идват много бързо) да си все така добре:хернията,смъкнатите бъбреци и всички други гадости които си докарва човек от собствената глупост са до живот
Ако тренираш гърдите и гърба 2 пъти седмично,както си трябва,че и плуваш би натрупал умора
Колкото до програмите,тук има огромно количество инфо,системи и тнт,прехвърли секцията с упражнения и системи
казано от Dean Petrov на 29.03.11, 05:44:
хех,все едно гледам себе си на твоите години
Един приятелски съвет :избягвай всякакви форми на макс вдигане,особено на лег,клек и тяга,ако искаш и на 40(идват много бързо) да си все така добре:хернията,смъкнатите бъбреци и всички други гадости които си докарва човек от собствената глупост са до живот
Ако тренираш гърдите и гърба 2 пъти седмично,както си трябва,че и плуваш би натрупал умораКолкото до програмите,тук има огромно количество инфо,системи и тнт,прехвърли секцията с упражнения и системи
И като вдига на макс, гаранция ли е, че ще се контузи и то до живот?
Мнението беше редактирано от Нежния на 29.03.11 12:39.