Syntha 6

22.04.11
15:35

Взех си Syntha 6 на BSN,та искам да попитам някои въпросчета за него.
По колко пъти в тренировъчен и в нетренировъчен ден да го приемам и по колко мерителни лъжици (44г)
Може ли да го разбърквам с лъжица в някой дълбок съд?
ще има ли същия ефект ако го пия по 1 път на ден по 1 мерителна лужица?

Аз съм 68 кг 18 години
Благодаря предварително!

22.04.11
15:48

Обикновено си разбъркваш само една доза и си я изпиваш веднага. Може в шейкър или в чаша с лъжичка - синтата се разтваря добре.
За този протеин има минимум 3 момента от деня в които е удачно да се пие:
Те са в следния приоритет и ти си избери в кои от тях ще го пиеш
След тренировка
Вечер преди лягане
Сутрин след ставане

22.04.11
16:36

Добре как ви се струва варианта в тренировачен след трен. и преди трен.А в нетренировачен 1 път като заместител на леко хранене ?

22.04.11
17:58

казано от NeverBeckDown на 22.04.11, 16:36:

Добре как ви се струва варианта в тренировачен след трен. и преди трен.А в нетренировачен 1 път като заместител на леко хранене ?

Супер а преди тренировка като изядеш 1 ябълка с протеина още по добре ще имаш енергия за тренировката а след тренировка 1 банан с протеина :)

22.04.11
19:15

Аз синтата я пия по следния начин...
След тренировка 1 доза с вода зада се разтваря по  бързо. Преди лягане ям извара и пия още една синта с мляко.
Като заместител на хранене я използвам като съм на вън и няма какъв белтък да ям... применрно корни + синта или 100г ядки + синта е едно яденен навън.
Гледам да я пия по около 2 пъти на ден ама ми се е случвало и по 3.

22.04.11
21:51

Да но единстевно ме притеснява че ще  дам 80 лева за 15 дена (по 2 дози на ден) и не знам дали ще има много ефект

22.04.11
22:01

Вземи си друг протеин.Синта 6 не е изгоден както и да го погледнеш.

23.04.11
00:39

казано от brusakch на 22.04.11, 22:01:

Вземи си друг протеин.Синта 6 не е изгоден както и да го погледнеш.

Не съм на това мнение ! Много е качествен и според мен има страхотен ефект. Аз лично го харесвам много повече от Gold Standard а и е божествено вкусен дори и разтворен с вода.
Има го на пазара в момента за по 80лв. Дозите са 52 и ако пиеш по 2 ще имаш почти за месец.

23.04.11
01:43

казано от Филип Буцев на 22.04.11, 17:58:

Супер а преди тренировка като изядеш 1 ябълка с протеина още по добре ще имаш енергия за тренировката а след тренировка 1 банан с протеина :)

Брей, къде ги продават тия кофеинови ябълки ? :О

23.04.11
06:35

Ако иска компонентен протеин по-добре да си купи SYNTRAX MATRIX

Най-добре нещо на Нутрим да си купи....не може да Ви се угоди.
Щом Синтата на 80 лв ви е скъпа, е незнам какво да кажа-сменете спорта.

23.04.11
09:57

казано от Румен Кръстев на 23.04.11, 08:25:

+1

Всики си има предпочитания, но никои не може да ме убеди първо, че синтата не е дава резултати и 2ро, че за 80лв този протеин е скъп !

23.04.11
10:36

Протеина е добър и цената е добра.

23.04.11
11:14

Най-добре нещо на Нутрим да си купи....не може да Ви се угоди.

Ще се насоча към голфа тогава.

HE

23.04.11
11:34

казано от BobyP на 23.04.11, 09:57:

+1

Всики си има предпочитания, но никои не може да ме убеди първо, че синтата не е дава резултати и 2ро, че за 80лв този протеин е скъп !

Какви резултати ти е дала на теб?

23.04.11
14:03

казано от Георги Рачев на 23.04.11, 01:43:

казано от Филип Буцев на 22.04.11, 17:58:

Брей, къде ги продават тия кофеинови ябълки ? :О

Не знам дали знаеш обаче ябълката съдържа фруктоза което е бавен въглехидрат който се разгражда бавно от тялото и съответно има постепенно освобождаване на енергия по време на тренировката.Тооо ако беше само кофеина за енергия....

И какво и е изгодното на Синтата?! Една доза е 44 грама,като съдържа само 22 грама белтъчини,което е нищо според мен.Голд Стандард в 31 грама доза съдържа 25 грама протеин,5 грама бцаа и 5 грама глутамин,откъдето и да го погледнеш-белтъчини,аминокиселини е по-добър,също така съдържа по-малко въглехидрати и калории.

23.04.11
18:36

Миналата година пих голд стандарт и да ти кажа нещо прехвален ми се видя...
Относно синтата изпил съм 2 кутии в последните 2 месеца и съм качил около 3,5-4 кг.
Искам да отбележа, че не твърда, че е от протеина. Няма как от 2,4 кг прах да кача дори 100г мускул! Много зависи как ям. Все пак това е добавка.
Лично мое мнение е, че ако е за качване Синтата е по добра от голд-а, защото има и повече въглехидтрати и мазнини.
Също имам доста повече приятели, които са адски доволни от синтата.
Има ли някой, който да казва, че синтата не става ? Аз не съм срещнал !

HE

23.04.11
21:54

казано от BobyP на 23.04.11, 18:36:

Миналата година пих голд стандарт и да ти кажа нещо прехвален ми се видя...
Относно синтата изпил съм 2 кутии в последните 2 месеца и съм качил около 3,5-4 кг.
Искам да отбележа, че не твърда, че е от протеина. Няма как от 2,4 кг прах да кача дори 100г мускул! Много зависи как ям. Все пак това е добавка.

Добре де човече, не се ли усещаш колко противоречиви са изказванията ти в предния пост и този?
Сега тук ми казваш, че си изпил 2 кутии по 5 либри /не прави и 5 кг. даже/ и не твърдиш, че е от синтата?
Единственото вярно нещо в поста ти са последните две изречения - придържай се към тях и успехи ще има.
Виж сега, протеин е смешно да се твърди, че се усеща /все едно да различиш пилешкото или телешкото на две различни фирми/. Вкус и разтворимост - ОК, но за всичко останало /еле пък за етикета/ можем само да гадаеме. Когато говориш за съдържание - уточнявай, че става въпрос за даденото от производителя по етикет. Не се заяждам, а се опитвам да ти обясня.

24.04.11
01:24

Да, прав си ...
Главното найстина е хапването и протеина на прах е само една малка часто от това което ще приемам през деня.
В най общи линии да се върна към темата и да отговоря на момчето, не мисля, че от синтата ще остане разочарован

25.04.11
10:36

А възможно ли е това ‘’катализиране’’ на покачването да се дължи на други съставки в продукта (ензими и тн.), подобряващи като цяло белтъчното усвояване?

HE

25.04.11
12:50

казано от Voyager на 25.04.11, 10:36:

А възможно ли е това ‘’катализиране’’ на покачването да се дължи на други съставки в продукта (ензими и тн.), подобряващи като цяло белтъчното усвояване?

На кои белтъчини 66-те грама на 100 гр. продукт? Това трябва да му махнат звучното название “протеин” и на тая цена, като оставиме ниското белтъчно съдържание, какво друго получаваме?

03.05.11
14:40

ниското белтъчно съдържание се дължи на добавените овкусители и ензими и т.н. За това и неовкусеният изолат на НАУ е с 90 процентно белтъчно съдържания
А синтата е много добре направен протеин и е перфектен за след тренировка - комбинирани бързи бавни протеини ензими и даже въглехидрати
но цената му е доста висока

22.01.12
13:19

Твърде много въглехидрати и мазнини ми се струват. В период за качване това не е кой знае колко лошо, но все пак като ще си говорим за протеинова матрица, Майофюжън на Гаспари ми се струва по-удачен избор.

31.01.12
15:17

Myofusion е доста добър избор откъм стойности. Иначе като вкус не може да го докара като Syntha, но пък нали все пак гоним резултати а не вкус...

BL

09.02.12
21:01

Здравейте,

Да направя малко UP на темата. Почти се навих да си взеа Синта 6. Четох по сайтовете, които го продава и съответно тук за дозировката и 3 неща не ми станаха ясни.

1. По колко пъти е дозировката? След ставане, преди тренировка и след нея или в 1 от 3-тие пъти.
2. Ако е по 3 пъти на ден (преди и след тренировка) то дните в който съм “отпуска” да го пия само сутрин ли?
3. Колко точно е дозировката? В грамове?

Поздрави.

Препоръчвам Syntha 6 на всеки който търси добри резултати . Пробвал съм го . Това е един от най-добрите протеини на пазара . Пил съм го по 2 грама на килограм телесна маса , два пъти дневно , общо по 160 грама на ден ,останалото ще си го набавите от храната . Две кутии са достатъчни за един месец . Не гледайте тези смешни дози по 44 грама  ако търсите  резултати . На мен лично много добре ми подейства въпреки ,че бях малко скептично настроен . За това което получавате цена от 90 лв. на кутия не е скъпа . Успех на всички трениращи .

02.01.13
20:22

казано от Димитър Найденов на 02.01.13, 19:08:

Препоръчвам Syntha 6 на всеки който търси добри резултати . Пробвал съм го . Това е един от най-добрите протеини на пазара . Пил съм го по 2 грама на килограм телесна маса , два пъти дневно , общо по 160 грама на ден ,останалото ще си го набавите от храната . Две кутии са достатъчни за един месец . Не гледайте тези смешни дози по 44 грама  ако търсите  резултати . На мен лично много добре ми подейства въпреки ,че бях малко скептично настроен . За това което получавате цена от 90 лв. на кутия не е скъпа . Успех на всички трениращи .

Само луд би дал 180лв за месец само за протеин !

казано от Димитър Найденов на 02.01.13, 19:08:

Пил съм го по 2 грама на килограм телесна маса , два пъти дневно , общо по 160 грама на ден ,останалото ще си го набавите от храната .

Това означава приемане на около 7 дози от продукта за деня.

Съветът е абсурден - такова количество протеин от хранителна добавка е оправдано за 120 kg-ов професионален атлет, приемащ 3 g/kg белтъчини дневно. По тази причина моля да не бъде взиман насериозно.

BT

17.01.13
18:28

Моето мнение е, че Syntha-та не е толкова добър продукт, ако се вземат напредвид няколко момента. 1во имаш 14 г. въглехидрат, което може да те омазни излишно, 2ро имаш 50% протеин в доза и когато общата ти доза е 44г., това сравнително скъсява времето, в което можеш да ползваш продукта. Има една готина матричка на Mex, която е доста по-изгодна като цена, а съответно имаш 80% протеин на доза, което си струва да бъде взето под внимание. Поздрави

04.07.13
12:33

Според мен е най-добре, този продукт да се взема в тренировъчни дни: сутрин , преди и след тренировка, а в нетренировъчни дни, когато си изберете (след ставане, между храненията или преди лягане). Syntha-та от 2,27кг(5lb) ще ти стигне точно за 30 дена :) Поздрави!

04.07.13
15:30

казано от Йоан Малчев на 04.07.13, 12:33:

Според мен е най-добре, този продукт да се взема в тренировъчни дни: сутрин , преди и след тренировка, а в нетренировъчни дни, когато си изберете (след ставане, между храненията или преди лягане). Syntha-та от 2,27кг(5lb) ще ти стигне точно за 30 дена :) Поздрави!

Мой я прочети какво написа, ама няколко пъти :)

25.02.14
11:07

Здравейте!Кой от изброените протеини ще ми препоръчате?

Nutrabolics Muscle Fusion - ЦЕНА - 60 лева.
http://www.nutrabolics.com/upload/images/1352934321muscle-fusion-2.jpg

BSN Syntha 6 - ЦЕНА - 83 лева
http://www.popeyescanada.com/images/InfoPages/BSN/bsn-syntha6-info.gif

Gaspari Myofusin Probiotic - ЦЕНА-85 лева
http://www.hostgator.co.in/files/writeable/uploads/hostgator50559/image/gaspari_myofusion_probiotic.gif

Първият е най-евтин, за него ме интересува най-много мнението ви.

28.02.14
18:18

казано от Blood&Honour; на 09.02.12, 21:01:

Здравейте,

Да направя малко UP на темата. Почти се навих да си взеа Синта 6. Четох по сайтовете, които го продава и съответно тук за дозировката и 3 неща не ми станаха ясни.

1. По колко пъти е дозировката? След ставане, преди тренировка и след нея или в 1 от 3-тие пъти.
2. Ако е по 3 пъти на ден (преди и след тренировка) то дните в който съм “отпуска” да го пия само сутрин ли?
3. Колко точно е дозировката? В грамове?

Поздрави.

1.Никой не може да ти каже по колко пъти на ден да пиеш протеин. Препоръчителният прием е сутрин и след тренировка или сутрин и между храненията в нетренировъчните дни.
2.Дозата е 47 грама, в която има 22 грама протеин. Смяташ си колко грама белтъчини трябва да приемаш на ден, колко от тях приемаш от храната и колко остава за пудрата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1