Body Supreme EXTREME Ripped - същност

23.04.11
13:38

Здравейте, имам въпрос относно препарат. Наскоро брат ми се прибра от Англия и ми донесе хранителна добавка (Body Supreme Extreme Ripped), бях му казал да ми пуки Л-карнитин, но той ми каза че това било по-добро и “стресирало” мазниите.Пускам темата в този раздел от форума, защото на опаковката пише “Weight Managment System”, въпреки че ми казаха че всъщност гори мазнини.  Обаче сега осъзнавам че вече няколко дни приемам продукт за който не съм сигурен какво точно представлява... Може ли някой да ми обясни към коя група спада- протеин, л-карнитин и какъв точно е ефектът който се очаква, горене, качване и така нататък.  http://www.newimagesupplements.co.uk/Body_Supreme_Extreme_Ripped_-_60_caps/product38777_685512.aspx ето го самият продукт.

Изречението в описанието - “Body Supreme Extreme Ripped can help you reach your weight loss goals by increasing ‘thermogenesis’, or the rate at which your body burns calories. ” трябва да ти говори, че е продукт за отслабване. Преведено горното изречение ти казва, че продукта ти помага да достигнеш твоята цел да понижиш теглото си, като усилва термогенезата.

За да отговоря и на следващия ти въпрос - http://www.bb-team.org/articles/2439_termogenitsi#axzz1KKfd0Jlj . ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.04.11 13:49.

23.04.11
15:33

Това е фет бърнер ефекта който се очаква е да е по-силен от л-карнитина тоест е за сваляне на тегло има кофеин което ще ти дава енергия и ще покачи термогенезата има и екстракти от билки който спомагат за горенето на мазнини :) според мен не е кой знае какво но ще е по-добре от л-карнитина

23.04.11
17:58

Мерси за бързите и компетентни отговори. Значи да считам, че препаратът е създаден за да гори калорийте,  и е като Л-карнитинa?

23.04.11
19:30

казано от Martinnnn на 23.04.11, 17:58:

Мерси за бързите и компетентни отговори. Значи да считам, че препаратът е създаден за да гори калорийте,  и е като Л-карнитинa?

Препаратът е доста по силен от л-карнитин предполагам че ще подтиска леко апетита ще се потиш повече и ще ти дава енергия ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1