Малко помощ и съвет за правилен стак?

22.04.11
19:03

Привет колеги :) Сега с Великденските намаления,просто е грехота да не се възползваме от сайтовете за добавки,та скоро не съм вземал нищо...имам само един Caffeine на API Nutrition , и мисля да си взема следните продукти,като целта ми е малко да подбря формата и възстановяването си....Спрял съм се на:
Syntrax Glutamine 500 gr.
Gaspari Aminomax 8000 325 tabl.
AAKG Primaforce 250 gr.

Мисълта ми е дали правилно съм се насочил към подходящите неща,като бюджетът ми е ограничен...до 150 лева?
Доста се чудих дали вместо AAKG Primaforce да си взема Horsepower на  Ultimate ,но ще надвиши доста бюджета ми....
Та това питам по вещите от мен,и тези които са изпробвали някой от продуктите или подобна комбинация!По принцип знам всичко как служи и за какво работи,но ми е интересно да споделите и вашето мнение...Ще помоля само сериозни хора да пишат,ако искат да помогнат,а не някой който е пробвал само един монохидрат и да ме насочва към него :) Благодаря и Поздрави

Темата беше редактирана от alexandrov_84 на 22.04.11 19:04.

23.04.11
15:26

Според мен вместо да взимаш амино и глутамин по отделно вземи си Xtend голям сега е намален и е 80лв и ще ти свърши доста добра работа за възстановяване :) пък и ще имаш възможност в тези 70лв който ти останат да вкараш още някоя добавка :)

HE

23.04.11
17:34

казано от alexandrov_84 на 22.04.11, 19:03:

Привет колеги :) Сега с Великденските намаления,просто е грехота да не се възползваме от сайтовете за добавки,та скоро не съм вземал нищо...имам само един Caffeine на API Nutrition , и мисля да си взема следните продукти,като целта ми е малко да подбря формата и възстановяването си....Спрял съм се на:
Syntrax Glutamine 500 gr.
AAKG Primaforce 250 gr.

Мисълта ми е дали правилно съм се насочил към подходящите неща,като бюджетът ми е ограничен...до 150 лева?
Доста се чудих дали вместо AAKG Primaforce да си взема Horsepower на  Ultimate ,но ще надвиши доста бюджета ми....
Та това питам по вещите от мен,и тези които са изпробвали някой от продуктите или подобна комбинация!По принцип знам всичко как служи и за какво работи,но ми е интересно да споделите и вашето мнение...Ще помоля само сериозни хора да пишат,ако искат да помогнат,а не някой който е пробвал само един монохидрат и да ме насочва към него :) Благодаря и Поздрави

На твое място бих махнал глутамина и AAKG Primaforce, а на тяхно място бих сложил Horsepower.
За остатъка си вземи някакви витамини, а другия вариант е да добавиш още някой лев и да вземеш допълнително SYNTRAX Whey Shake. Ще се получи добър стак с доказани продукти.
Другия възможен стак според мен е:
Interactive n.o.k.o.
някакъв изгоден протеин или ако твърдо си държиш само на аминото да добавиш, освен аминото на гаспари Interactive muscle guard.
Вариации около 150 лв., които си задал има много.

23.04.11
18:35

Благодаря ви за мненията...и на Head Hunter най-вече понеже знам,че е доста вещ с подобни неща...според мненията му и в други теми де :)
Ами към края на месеца ще направя някаква подобно поръчка,но Horsepower ,не ми е ясно кога да го пия,едната доза е ясно преди тренировка на гладно,а другата,след ли да я вкарам?

HE

23.04.11
22:12

казано от alexandrov_84 на 23.04.11, 18:35:

Благодаря ви за мненията...и на Head Hunter най-вече понеже знам,че е доста вещ с подобни неща...според мненията му и в други теми де :)
Ами към края на месеца ще направя някаква подобно поръчка,но Horsepower ,не ми е ясно кога да го пия,едната доза е ясно преди тренировка на гладно,а другата,след ли да я вкарам?

Няма защо. Винаги е доста по-интересно да разискваме нещо не толкова популярно и различно от монохидрат и протеин.
Гледам, че си се спрял на Horsepower и ще ти препоръчам вкус “диня” /на мен най-много ми допадна/. Трябва да знаеш, че не е от най-добре разтворимите бустери, но е и като да разбиваш камъни и/или да кажем Сайтек Атак ;)
Сега по въпроса ти - втората доза е в зависимост кога тренираш. Ако тренираш вечер, хубаво е първата доза да е сутрин, а втората 45 мин. преди тренировка. Независимо как тренираш е хубаво м/у първата и втората доза да има 6-8 часов интервал. И последна препоръка - пий го с малко повече вода /производителя препоръчва 8 oz, което е малко над 250 мл., но вкуса е доста натрапчив, но с около 350 мл. вода е доста по-добре/.

24.04.11
01:13

казано от head_hunter на 23.04.11, 22:12:

казано от alexandrov_84 на 23.04.11, 18:35:

Няма защо. Винаги е доста по-интересно да разискваме нещо не толкова популярно и различно от монохидрат и протеин.
Гледам, че си се спрял на Horsepower и ще ти препоръчам вкус “диня” /на мен най-много ми допадна/. Трябва да знаеш, че не е от най-добре разтворимите бустери, но е и като да разбиваш камъни и/или да кажем Сайтек Атак ;)
Сега по въпроса ти - втората доза е в зависимост кога тренираш. Ако тренираш вечер, хубаво е първата доза да е сутрин, а втората 45 мин. преди тренировка. Независимо как тренираш е хубаво м/у първата и втората доза да има 6-8 часов интервал. И последна препоръка - пий го с малко повече вода /производителя препоръчва 8 oz, което е малко над 250 мл., но вкуса е доста натрапчив, но с около 350 мл. вода е доста по-добре/.

Абсолютно съм съгласен и напълно те разбирам за десетките,да не кажа стотици теми и въпроси за креатина и протеина :)
Аз съм малко сложен с тренировките понеже 2от тях в седмицата ми са след нощна смяна като стана около 17:00 но ще го мисля как да правя.Относно вкуса ще те послушам за динята,но не бях обърнал внимание на продуктите на Interactive ...Не съм пробвал нищо тяхно,а гледам,че са на мноого добра цена и се чудя дали да не си взема именно от тях,предтренировъчния буустер който е,със другия продукт за след тренировка,и аминотата на Гаспари?
Не съм ги пробвал и ще погледна отзиви за тях,но това е,че всякакви дават коментари а някой дори не са ги пробвали...Затова именно ти ако ми споделиш твоето мнение относно тях,ще ми бъде достатъчно :)
П.С. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ,нека бъдвм живи,здрави,по добри и по големи

HE

24.04.11
02:51

N.O.K.O. не може да се сравнява с Horse power /най-малко заради съставките/, но това не означава, че не е добър продукт. Като цяло мога да ги сложа в личната си класация доста над Сайтек. Даже съжалявам, че тази година в стака не включих техни продукти а заложих само на Сайтек. Като цяло доста прилични продукти и работещи на всичко отгоре :D

Воистина воскресе. Пожелания и от мен за здраве и късмет :)

24.04.11
06:46

О.да .
И аз забелязах,че Horsepower е доста по “наблъскан” ако мохчга така да се изразя,от N.O.K.O. :)))
Но за тези пари с тази оферта сега,ще си взема и дватя продукта на Interacrive,че и за Аминотата на Гаспари ще остане лев...Няма пивече какво да го мисля и да се повтарям...щом казваш,че продуктите са добри и работят...това ще е,,,а за ,Хорс-а есента ще го стакна с нещо друго
Благодаря отново за съвета
П.С. Аз по принцип от буустерите съм пробвал Methyl Mass на EST nutrition
San V12 Turbo, и Hot Blood на Scitec…хем съм ги пил уж както трябва,половин мас преди тренировка с 1час без да съм приемал нищо преди това,емиии такова набъбване,издуване на вени и напомпване до пръскане не съм усетил... Моментен фикус и концентрация иначе са на макс,но все още търся своя продукт :)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1