23.04.11
13:00
Мисля да започна т.н. “чистене” и съответно да приемам посочените в заглавието продукти. Някой може ли да сподели как е най-добре да се приемат? Както си пише на опаковката на всеки от продуктите? Или някой може да предложи и по-оптимална схема? :) Благодаря предварително!
23.04.11
14:00
тоо хубаво ама ти до сега пил ли си бърнери ? изготвил ли си хранителен и тренировъчен режим за сваляне ? Колко имаш да сваляш ? Дай малко повече инфо за себе си :)
190 см., 115 кг.
Нямам конкретни кг. за сваляне, свалям докато се харесам в огледалото общо взето.
За тренировъчен режим мисля да използвам 3-4 дни в седмицата, по 20-30 миути кардио (най-вероятно колело) в началото и после вече лека тренировка за различните мускулни групи.
Хранителен режим не съм изготвял най-вече защото не знам как съответните добавки ще подействат на апетита ми. А пък да се тъпча насила някак си не обичам. :)
Бърнъри не съм пил досега, освен Л-карнитин, ама него го пиех по-скоро за сила и енергия.
Мнението беше редактирано от Demoman на 23.04.11 16:39.
23.04.11
19:23
Окси-то ще ти е силничко ако ти е първи бърнер пък и Спайс малко много ще ти стане пък и Окси не знам от къде ще намериш вече ако е останало някъде... ;) ако имаш много за сваляне Стимулант Х и Xtend Са супер повече няма да ти трябва така и някой лев ще спестиш ако нямаш много за сваляне,аз лично нямам и съм взел на Controlled Labs Reduction да го пробвам той е по-слаб от Oxy i Stimulant x но пък както казах аз ако взема нещо силно ще се стопа така че ти си решаваш според това колко имаш да сваляш според теб но Окси + спайс е твърде много ;) моя съвет е пробвай нещо по-леко като първи бърнер ако нямаш да сваляш твърде много :)