Тренировки - как да направя цялата схема .. ?

23.04.11
16:37

Здравейте :) .. решил съм да кача килца, 60 кила съм, искам да кача до 65, обаче преди бях 57 кила, като качих 3 кила наваксах с сланините в коерма .. значи сега трябва примерно да кача до 65 кила, и после да почна с релефа, сега съм по програма за мускулна маса, до колкото знам, после какъв хранителен режим да спазвам, като кача 65 кила ?
Понеделник - бицепс, трицепс, предмишница
Сряда - крака, гърди
Петък - рамо, трапец, гръб

23.04.11
21:19

Абе за да имаш качествен релеф нема да ти стигнат 5кг пробвай с 15-20 кг като качиш чак тогава почни да правиш релеф(започни да чистиш мазнините),иначе тренировката е много зле как ще започваш седмица с малък мускул това е простотия,после гърди с гръб ок ама крака с гърди малко някак си много не обикновенно ми се струва не че не съм го мислил де ама ....Предмишница е безполезно да се тренира само си мориш ръцете тя става от другите упражнения като ги правиш без фитили съответно :) иначе има още бая “хляб” да изядеш докато стигнеш до там че да правиш релеф

ти колко си висок първо ?! дай някаква информация : години, стаж в залата, ръст :) програмата е трагчна просто изобщо не тренирай по нея ;)

24.04.11
01:40

ръст - 168, кила - 60, искам да кача поне до 65-66, обаче като качих към 3-4 кила и видях, че излизат сланини по корема вече ;д .. такаче ще гледам да кача до 65 примерно и после ще пиша как да се изчистя :), стаж в залата - 2-3 месеца, като преди това поне половин година и повече в нас правех лицеви и дигах дъмбели, 4 години плуване също така :), по коя програма да работя, за качване на маса .. разгледах ги, но не знам на коя да се спра.

казано от Fitnes Mania на 24.04.11, 01:40:

...по коя програма да работя, за качване на маса .. разгледах ги, но не знам на коя да се спра.

По програма за начинаещ.

24.04.11
13:36

казано от Fitnes Mania на 24.04.11, 01:40:

ръст - 168, кила - 60, искам да кача поне до 65-66, обаче като качих към 3-4 кила и видях, че излизат сланини по корема вече ;д .. такаче ще гледам да кача до 65 примерно и после ще пиша как да се изчистя :), стаж в залата - 2-3 месеца, като преди това поне половин година и повече в нас правех лицеви и дигах дъмбели, 4 години плуване също така :), по коя програма да работя, за качване на маса .. разгледах ги, но не знам на коя да се спра.

Нормално е да се омазниш малко в периода за маса но щом си се омазнил много значи не си се хранил като хората пък и с тоя стаж в залата ако решиш да правиш “релеф” тоест да чистиш мазнините от тебе нищо няма да остане ти ще свалиш и малкото което си качил така че давай смело без да ти пука качи още 10-15кг заякни хубаво натрупай един по сериозен стаж в залата като нещо от рода на 1-2 години и тогава мисли за чистене :) .Това е моя съвет.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1