24.04.11
14:40
Здравейте.Преди бях 80 кг преди да почна да тренирам .Почнах с залата и сега станах 70 кг.Направих около 3 месеца без добавки без нищо и реших сега да да започна да пия добавки.Кажете подходящо ли е за мен да си купя сурватачен протеин.Значи изчистих хубаво корема,но примерно ако 3-4 дена ям пици.дунери и т.н хляб веднага се разваля корема.Ако искам да изглежда хубаво постояно не трябва да ям хляб само риба,месо салатки и т.н.Казаха ми,че от сурватката няма да кача мазно това така ли е.Целта ми е да кача малко в рацете и да си ми стане гърба по голям.но за сметка на това да не си разваля корема.Сега подходящо ли е преди лятото да си купя сурватачен протеин.Мислих с сурватачен протеин да почна и да пия аминокиселини и тези 2 работи да си ги пия постояно.Вие как мислите ? :)
24.04.11
15:33
Да ако искаш да нямаш шкембе за хляба пиците дюнерите сладкото макдолнадс и прочие забрави :) ,трябва да ядеш чисто въглехидратите да са ти само от ориз картофи и плодове и зеленчуци заедно с местото рибата ,и другите протеини ,Суроватката е добра ще ти свърши чудесна работа за преди и след тренировка също така и аминокиселините .Разгледай дневниците и си изгради режим за качване на мускулна маса ;).И забрави за джънк фууда :)
24.04.11
16:54
Еми аз принципно сутрин закусвам мюсли.На обяд хапвам месо със салата от домати.Преди обеда или след обеда хапвам и някой плод ям банани,портокали,мандарини и ябълки.И вечерям риба и салата от домати и като прибава протеина и аминокиселините мисля,че ще се получи добре без да кача мазно.Е от време на време ям по някоя пица,но сички знаем,че цял живот неможе на една храна да я караме.Как мислиш така добре ли е с това хранене и приемането на протеин ?