24.04.11
17:09
Здравейте, тая седмица изкарах малко парички и мисля да си взема малко аминокиселини за следващия месец/два.Та въпроса ми е какви да са те? Набелязал съм си няколко, но не знам кои точно.Ще може ли да ми помогнете при избора?Ето кои съм набелязал.
ON Super amino 2222 160tbs
Nutrabolics amino power 2000 - 324 tabs.
Да не са повече от 40/45лв с доставката.
24.04.11
19:13
Аз бих заложил на Optium и ако има по голяма опаковка ;)
24.04.11
20:20
На Optinum са добри,но аз лично препоръчвам на BioTech или Universal. :)
silabg.com/bg/detail/bid/39/order/2/id/1179/na/BIOTECH - MEGA AMINO 3200 300 tabs - BioTech
Много добре се усвояват от организма :)
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 24.04.11 20:24.
24.04.11
21:04
казано от Valentin Stoyanov на 24.04.11, 20:20:
silabg.com/bg/detail/bid/39/order/2/id/1179/na/BIOTECH - MEGA AMINO 3200 300 tabs - BioTech
Много добре се усвояват от организма :)
Хайде сега тръпна в очакване да разбера как точно въпросното амино се усвоява по-добре от организма?
Не ги сереш цели или какво? Точно пък на Юнивърсал хайде да не ми препоръчваш буклуците, наричани “аминокиселини”!
п.п. Като вземете да ми обяснявате колко добре усещате дадено амино или протеин и направо на разстройство ме избива. Хайде малко да мислим с главата си.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.04.11 21:05.
Някой друг да сподели впечатления?Може и някои аминокиселини ако сте пробвали да предложите.До сега не ми помогнахте особено :( .
25.04.11
19:01
казано от head_hunter на 24.04.11, 21:04:
казано от Valentin Stoyanov на 24.04.11, 20:20:
Много добре се усвояват от организма :)Хайде сега тръпна в очакване да разбера как точно въпросното амино се усвоява по-добре от организма?
Не ги сереш цели или какво? Точно пък на Юнивърсал хайде да не ми препоръчваш буклуците, наричани “аминокиселини”!п.п. Като вземете да ми обяснявате колко добре усещате дадено амино или протеин и направо на разстройство ме избива. Хайде малко да мислим с главата си.
Казах,че се усвояват по-добре от организма от личен опит, а не просто така. Пих аминото на Scitec и следващият месец на BioTech и разликата беше много голяма ! След тренировка пих аминото на Scitec и мускулната треска продължаваше ден-2-3, а при BioTech или Unversal почти нямах мускулна на следващият ден и затова предположих,че тялото ми ги усвоява по-добре от другите. Момчето поиска мнение и аз му отговорих! Той се беше спрял на няколко аминки и попита за още. Ако трябва да търсиме косури на всяко амино...то накрая няма въобще да си купи амино...
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 25.04.11 19:03.
25.04.11
19:21
За мен най-добрите аминокиселини в момента са ISS Complete Amino 2200.
25.04.11
19:47
казано от Valentin Stoyanov на 25.04.11, 19:01:
Казах,че се усвояват по-добре от организма от личен опит, а не просто така. Пих аминото на Scitec и следващият месец на BioTech и разликата беше много голяма ! След тренировка пих аминото на Scitec и мускулната треска продължаваше ден-2-3, а при BioTech или Unversal почти нямах мускулна на следващият ден и затова предположих,че тялото ми ги усвоява по-добре от другите. Момчето поиска мнение и аз му отговорих! Той се беше спрял на няколко аминки и попита за още. Ако трябва да търсиме косури на всяко амино...то накрая няма въобще да си купи амино...
Това пак не отговори на въпроса ми за усвояването, но останалото ми стигаше да разбера на какво ниво си с добавките. Гледам, че в една зала тренираме и ако се засечем ще ти обясня някои основни неща за аминото, та да не правиш подобни неподготвени изказвания следващия път.
25.04.11
20:16
казано от head_hunter на 25.04.11, 19:47:
казано от Valentin Stoyanov на 25.04.11, 19:01:
Това пак не отговори на въпроса ми за усвояването, но останалото ми стигаше да разбера на какво ниво си с добавките. Гледам, че в една зала тренираме и ако се засечем ще ти обясня някои основни неща за аминото, та да не правиш подобни неподготвени изказвания следващия път.
За въпроса ти за усвояването..нямам точно научен отговор..просто така ги усещам. А за добавките.. нивото ми е нулево , досега само първите 2 месеца пих амино , а сега от 4 месеца насам 2-3 пъти на седмица протеин след тренировка. Не ми се дават кинти :D
Ами ще се радвам да се засечем да ми обясниш..все пак имаш доста повече опит в залата ;)
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 25.04.11 20:18.