23.04.11
23:19
Искам да попитам .. до училището има лост и горе долу всяко междучасие сме на него ...
Мисълта ми е ще има ли ефект от набиранията, лицеви (сутрин или вечер) и коремни с дигане на крака вечер преди лягане х40 (щото някой ми каза, че нямало смисъл от правене на такова нещо вечер) ... : )
Целта ми е да натрупам малко на бицепса ... и на вид, ама и на сила ... да направя малко релеф на корема и не знам с какво упражнение да направя ограденото от долната снимка (ходя на плуване понякога и вдигах дъмбели до Т-образна форма на тялото) ... ;д не го обясних добре ама съм начинаещ ... ;д
На 15 почти 16 години съм. : ))
Мерси предварително .. : ))
23.04.11
23:28
Да става. С набиранията акцентуваш най-много върху гърба, после бицепса. Това което си отбелязал на снимката може да се получи от набиранията. Стига да се набираш с широк надхват.
Само с набирания и без добавки мн трудно може да стане. Ще стане, но много много трудно.
Става, става ;) Само с набирания и си вадиш кофа кат на снимката без проблем... С тежести ще стане по бързо но и само с набиране този ефект който иска човека се получава
Моите “перки” са абсолютно същите, благодарение на набиранията с широк хват! Става, просто трябва малко повечко време тренировки :)
Целта ми е да натрупам малко на бицепса ... и на вид, ама и на сила ... да направя малко релеф на корема
Като за такава цел ти е напълно достатъчно да правиш всеки ден набирания и лицеви, като за релефа по корема ще трябва евентуално си помислиш малко какво ядеш, също така. Иначе, щом с толкова ще се задоволиш, споко - нищо повече от това което правиш сега не ти трябва, освен малко търпение.
Само с набирания и без добавки мн трудно може да стане. Ще стане, но много много трудно.
Спрете се малко с тия добавки, в тоя форум най-вероятно няма и 20 човека, които да тренират така че да им трябва нещо повече от сън за възстановяване, а във всяка втора тема все се споменават все добавките и все не ставало без тях, няма ли край тая митология се чудя. Човекът иска, както 2/3 от 16 годишните, да си оформи бицепса и да си нацепи корема - големи добавки, голямо чудо трябва за това нещо, наистина... по 50-60 набирания на ден и по-малко сандвичи от лафката и догодина по това време ще е готов, като за толкова.
27.04.11
22:26
Мерси много на всички ... аа относно добавките не искам да се занимавам с тях, защото имам приятели на по 19 - 20 които ходят на фитнес и пият добавки откъм 15 - 16 години и вече ги боли сърце, имат проблеми с бъбреците и тн .. така, че не искам с добавки. Мерси все пак .. : ))
Добавките нищо няма да ти направят, те са си храна, обаче вече химията доста щети ще ит причини... :)
казано от cchapo на 24.04.11, 00:23:
Ти си уникално хипер прав !
Те другите в тоя форум какво знаят ... няма значение съня, тежките тренировки и правилното хранене ... Тези неща са за женчовци и са неефективни. Виж вече хранителните добавки, тях просто ги пиеш, клякаш два пъти и вече си корав ... много ...
Сега иронията на страна.
Латералните мускули (перките) се развиват много добре, именно от набирания. Набиранията даже, поне според мен, са едно от възможно най-ефективните упражнения за гръб.
Набирай се, тренирай, храни се, спи и ще видиш ефект.
Успех.
05.05.11
02:09
Мерси на всички .. : ))