24.04.11
17:23
Здравеите искам да попитам дали мога да ползвам SHRED MATRIX в периода за маса понеже омазнявам лесно а аз съм малко от типа хора който трудно спират сладкото макар и до преди 5 месеца да тежах с 17 кг отгоре за мен аз съм на 17 висок 1.70 56 кг
Използвам в ммомента амино Киселини ,Слин-Сане,Креатин на БиоТек УСА ПХ-Х буфериран + Геинер на Олимп МТЦ искъм да вкарам този продукт хем да ми дава енергия хем да ме отърве от мазнините скоро мисля да зема и Креатиновата матрица на Гаспари Маь Перформънс Стажа ми е 1 Година и малко
дайте мнения как да намаля мазнините?
П.С този продукт премахва и нуждата за ДЖЪНК ФУД
Мерси Предварително
24.04.11
21:11
казано от Xristiqn на 24.04.11, 17:23:
Здравеите искам да попитам дали мога да ползвам SHRED MATRIX в периода за маса понеже омазнявам лесно а аз съм малко от типа хора който трудно спират сладкото макар и до преди 5 месеца да тежах с 17 кг отгоре за мен аз съм на 17 висок 1.70 56 кг
Използвам в ммомента амино Киселини ,Слин-Сане,Креатин на БиоТек УСА ПХ-Х буфериран + Геинер на Олимп МТЦ искъм да вкарам този продукт хем да ми дава енергия хем да ме отърве от мазнините скоро мисля да зема и Креатиновата матрица на Гаспари Маь Перформънс Стажа ми е 1 Година и малко
дайте мнения как да намаля мазнините?
П.С този продукт премахва и нуждата за ДЖЪНК ФУД
Мерси Предварително
Щеше ли да те заболи ако напишеш, че въпросния продукт е на Muscle Pharm или разчиташ на гадателските ни способности?
Или чистиш или качваш. Не става и двете едновременно. За човек с една година стаж си навзимал де що може, като хранителни добавки. Ще ми е интересно да видя снимки преди и след.
ще ти покажа :Д специално ще кача за теб ако не вярваш
1:СЕГА
2:ПРЕДИ
Мнението беше редактирано от Xristiqn на 24.04.11 22:31.
25.04.11
01:02
Ами следващия път ти предлагам да си дадеш парите за нещо по-смислено ;)
На едната снимка гърчаво хлапе, а на другата пак гърчаво но малко пораснало /на физиономия/.
Този един куп добавки и тази незначителна разлика във визията, дано да те е накарала да се замислиш, че този спорт не е добавки.
Ще ти го кажа по друг начин - повикал си артилерията за муха!
Първо се научи да се храниш, тренираш и почиваш, а едва след това е трябвало да започнеш с добавките. Първите три си ги пропуснал и си започнал директно с добавките и там ти е основната грешка. Сега вместо да зададеш поредния въпрос за хранителни добавки, предлагам следващите ти теми да са в разделите за хранене и тренировки. Следващия път, когато пускаш снимки може и да не са на гърчаво хлапе - кой знае?!
Преди бях хлапе с доста мазнини с неправилно хранене което не се занимава с никакъв спорт промених се от тогава но чак да съм бил гърчав :Д преди не мисля :Д
все пак мерси за коментара ще го взема под голямо внимание в днешно време всеки търси по бързите варянти но не винаги явно са най-правилните
Мнението беше редактирано от Xristiqn на 25.04.11 08:45.