Амбицията е майка на постиженията

Темата е заключена.

23.04.11
13:40

Здравейте,
Правя си дневник, за да следя не само развитието си във фитнеса, но и в търсене на съвети от много по-начетени и опитни от мен хора.
Аз съм 17 годишен ученик (10-ти клас), чиято амбиция е да постигна визията, която желая. Целта ми е до края на тази година до достигна живо тегло около 75-80кг, за да не изглеждам толкова слаб. Висок съм около 180см +- 2 , а тежа  67-8 кг.
В залата влязох миналата година, мисля че беше май месец. Пробвах и ми хареса, но тогава имах сериозна приятелка, която обсебваше целият ми ден и след 30 дневна кръгова тренировка прекъснах. Август пак започнах да ходя, колкото да се чувствам в кондиция, но неразбирайки същината на тренировките и процесите случващи се в тялото ми не постигах желаните резултати.
От няколко месеца гледам да тренирам по 3 дневен сплит, но в тази година не съм имал повече от 2-3 поредни тренировъчни месеца. Все се случваше нещо и ми се налагаше да изляза от залата за по 2-3 седмици, което малко или много оказва влияние.
След запознаването отново с уредите и движенията във фитнеса започвам програмата 5х5 представена от съфорумника Ориндж.
Целта ми е да увелича малко силата. По-долу ще споделя целите, които съм си набелязал в следващите 3 месец:
Клек- 3х80/5х100кг
Кофички- 20с.т/5х20кг
Набирания - 15с.т/5х15-20кг
Избутване на дъмбел от лег - 25кг/30-35кг
Лег 60-65кг/75-80кг
Забележка: В лявата част са написаните текущите резултати, а от дясно са целите ми.
Храня се по ВВД, а считано от понеделник ще започна да вписвам тренировките и храненията си.

25.04.11
18:09

Стабилна тренировка ми се очерта днес.

Лег 5х60кг 4х4х60кг / лежанката отдавна я бях заменил с избутване на дъмбел, но се очертава пак да ми стане любимо упражнение за гърди/
Клек 5х5х80кг
Гребане 4х5х65кг 1х5х70кг
Френско разгъване 3х8х30кг

Едва кретащ се прибрах вкъщи и се тръшнах безпомощно на леглото. След 5мин сладко мързелуване изпих 5-6гр глутамин и същото количество креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1