Болка в прасеца след тичане.

23.04.11
18:19

Здравейте, от няколко дни правя кардио - спринт-бързо ходене на равни интервали 80-100м. Днеска обаче след тичането имам ужасна болка долу в десния прасец. Направо ме убива! Мазах го два пъти с Фастум ама няма промяна, дори минимална. Някакви идеи?

23.04.11
18:20

Спокойно. Ще се оправи.

23.04.11
22:21

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Моля, запознайте се с Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.04.11 22:45.

Стречинг правиш ли? Ако не правиш, започни ..

24.04.11
01:56

Не правя, мерси за съвета.

Отпред ли усещаш болката или отзад? Моите несполуки с прасеца бяха в резултат на слаб солеус.

25.04.11
21:17

Отзад долу ... 2 дни го мазах, днеска сутринта разтегнах добре преди тичането, но пак се пак се засили. Иначе и отпред има лека болка, но доколкото знам е заради недостатъчно добрия свод на стъплото. Ще взема стелки с отливка, предполагам ще помогнат, как мислиш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1