Дневникът на Сиси

Темата е заключена.

24.04.11
20:03

Здравейте на всички !!
Казвам се Сияна ...най-сетне и аз се престраших да си направя дневник ;д На 20г...168см и 56 кг..Аз съм една от многото целящи да се вкрат в по-добра форма за лятото.:)  От доста време чета дневниците на момичетата .. Та реших да си направя дневника , за да се посъветвам с вас , защото знам ,че мойта тактика до сега е погрешна и нездравословна . За 2 месеца съм свалила приблизително 15 кг и сега , както се очакваше имам увиснала кожа ;х Начина ,по който ги свалих е  чрез НВД и кардио . В момента не знам какво да правя ..да сваля още 2 кг и тогава да стягам или да почвам да стягам :? Кожата около корема като я хвана е около 2 пръста ;д А д-то и бедрата са ми мн отпуснати и с малко мазнинки де . Наистина не знам какво трябва да правя вече .
Тренирам вкъщи  около 30-40 мин. правя упражнения за бедра и коремни преси (на половина дето са) Преди няколко дена четох , че изкачването на стълби и скачането на въже мн помагали за стягане . Днес исках да изкачвам малко стълби , но малко се притеснявам съседите да не се разбучат ..все пак почти всички са възрастни хора и няма да им е мн приятно ;д и така се отказах и си скачах на въже около 8 мин без почивка , но нещо ме заболя прасеца и спрях ..Мисля и утре да продължа с тази “тренировка” ;д
Като храна ...ммм..там съм много зле ..Почти никога не закусвам ..знам ,че е грешно , но просто не мога , имам чувството ,че ще повърна.. но после си наваксвам и предимно на вечеря ;д Хляб не ям, но обожавам сладкото , за сега съм го ограничила ..само на плодове  , дори и козуначе не си хапнах на този така прекрасен празник ;д Всъщност се радвам , че се въздържах. От скоро почнах да пия 3 л вода  , по принцип пия не повече от 1,5 л , но чух , че за премахване нацелулит е добре да се пие много.От утре ще почна да описвам подробно храненето и тренировките . Смятам да мина на този режим  http://www.bb-team.org/articles/4001_ultimativna-dieta-ultimate-diet-20#axzz1KL3CY1Y1 вие как смятате ..?
Благодаря на всички отзовали се предварително :)
Христос Воскресе !

25.04.11
21:41

Здравей Сияна, какво точно означават тези 15 кг? В момента си 56, така ли? Нещо не си направила като хората с отслабването, според мен. Ако беше спазвала НВД наистина, нямаше да ти увисне кожата толкова много... И 15кг. за два месеца са много. Както и да е, де, така и така вече е факт. Аз не съм специалистът по храненето в този сайт, но ако искаш да стегнеш тялото си - фитнес. Но не става отведнъж. За два месеца във фитнеса, няма да имаш този резултат, който имаш с два месеца гладуване /щото за мене ти си си отгладувала тия два месеца/. Ако искаш истински резултати - стегнато и здраво тяло и постоянни резултати с теглото, трябва да се воърижиш с много търпение и да си готова да прекараш много време с проба-грешка. Това мога да тикажа от личния си опит, в който аз още не съм постигнала целите си. От мен - успех! За храната - нека другите, които имат повече опит да ти дадат съвети.
А, да и още нещо - внимателно ли прочете какво представлява тази диета? Тя е за напреднали и средно напреднали, а без да се обиждаш, ти си начинаеща!

“Това е програма за максимално изчистване на мазнините при средно напреднали и напреднали трениращи с нисък процент подкожни мазнини, която е представена за пръв път през 1980 година от спортните консултанти Дан Дюкейн (1952-2000) и Майкъл Зумпано.

Системата представлява тежка диета и тренировки в рамките на 10 дни. По-късно Дан Дюкейн представя по-сложната система “Body Opus”.

Общото за двете системи, както и за следващата по-долу е, че са предназначени за хора с умерен процент телесни мазнини - не повече от 15% за мъже и под 20% за жени. Диетите в тази линия се основават на въглехидратна и калорийна ротация, за да се задейства кетогенезата.”

Мнението беше редактирано от maxxi на 25.04.11 21:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1