26.04.11
00:44
Здравейте!На 16 години съм 70 килограма и искам да сваля мазнините в областа на пъпа и краката ,като същевременно оформя и корема.За фитнес нямам много време ,но ходя на лостове и тренирам вкъщи редовно ,затова съм решил да си купя хубав l-glutamine ,който да не е много скъп и да ми стигне за около месец.Затова ,ако може да ми препоръчате такъв от интернет ,и ако може някой да ми обясни как да го приемам(понеже не успях да намеря информация във форума).L-Carnitine съм зимах преди време ,но не успях да постигна голям ефект ,затова сега съм се насочил към глутамин.Мерси предварително!
26.04.11
08:33
С глутамин няма да постигнеш желаните резултати,незнам кой и откъде те наведе на тази мисъл,това основно е възтановителна аминокоселина
За квоите години,нищо повече отCLA + рибено масло,евентуално л карнитин
И преди тренировка едно двойно кафе,ако ти понасят по големите дози кофеин
Megadose glutamine does nothing for strength athletes
Линкът ми попадна наскоро от тук. Обобщават глутамина като useless
Не е безполезен - сам ще установиш това, ако проведеш експеримент без друга суплементация и по 40гр глутамин на ден, разпределен в няколко приема по 5-10 грама. Възстановяването се ускорява с всяка приета доза.
26.04.11
22:37
Благодаря за отговорите!От това което изчетох ми стана ясно ,че не се нуждая от glutamine ,затова реших да се спра на CLA(след като изчетох някои статии за него).Ако може да ми предложите CLA от някой сайт направо да поръчам от там.