17.05.05
21:12
Какво ядете през тоз Високо Въглехидратен Ден ...вредно ли е ако хапнеш примерно това което ти се е ядяло през изминалите 10 дена “суша”,но ако е шоколадчета ..кроасанчета и т.н ...
Абе да има въглехидрати и естествено не прекалявай. Аз примерно миналата седмица ударих сладоледче и вафличка. За обяд хапнах и една кашкавалка. Иначе пак си бях на пилешко. В общи линии не се иска да се “освиниш”, ами просто организма да не привикне към тази система на намалени въглехидрати и да почне да хапва от мускулите.
е пак гледам да съм си в необходимите калорий за деня(3700),направени повече от въглехидрати като 2,2 гр/1кг тегло белтък пак си го имам :)
но пак се чувствам някакси гузен :?
[quote author=“MiRaCuLiX”]Какво ядете през тоз Високо Въглехидратен Ден ...вредно ли е ако хапнеш примерно това което ти се е ядяло през изминалите 10 дена “суша”,но ако е шоколадчета ..кроасанчета и т.н ...
Моя случай е друг като цяло... но за инфо ще ти кажа, че преди малко време се очератаха 3-4 дена яки разпивки и разхапванки... сигурно съм изял едно.... 10 тортички :lol: , по няколко парчета от всяка... И имам чувството, че се върнах в първи клас. :D ОБаче за 2 седмици, не само възстанових, но и вдигнах силата. Зависи си от човека, естествено, само споделям опит. :D
19.05.05
00:39
Аз лично в тоя ден качвам калориите доста, защото иначе тялото свиква с калорийния дефицит и почва пак да складира. Ако хапнеш нещо сладко не е такъв проблем, ама гледай да не припадаш. Пък и щом 10 дена си на НВД