26.04.11
14:19
Доста хора ме посаветваха да пробвам тази комбинация. Бихте ли ми казали какво по точно прави, помага лии и как действа.
Благодаря предварително
26.04.11
14:25
Какво искаш да постигнеш всъщност?
26.04.11
16:20
Увеличаването на мускулната маса не е резултат само от приемането на дадена храна или хранителна добавка, а следствие от внимателно преценен хранителен и тренировъчен режим. Предполагам знаеш, че мановият мед не е пчелен продукт, което в моите очи намалява хранителната му стойност. Пчелният прашец е много качествена храна. Най-общо казано тази комбинация съдържа прости въглехидрати, аминокиселини, ензими и микроелементи. Действието й съответства на действието на всички подобни въглехидратни източници. Точния състав на мановия мед и прашеца можеш да откриеш... чрез Google, естествено. Подходящи са като компоненти на режим за покачване на мускулна маса, но нямат определящо значение за резултатите. Ако смяташ, че това е някаква вълшебна храна - не, не е такава.
Обърни внимание как точно пиша думата ‘мускулна’. Срамота е.
26.04.11
16:29
Мускулите растат, когато:
1) ги стимулираш да направят това
2) дадеш им почивка, за да порастат
3) дадеш им достатъчно храна, за да порастат.
Третото е най-важно. Каквото и да правиш, ако нямаш достатъчно градивен материал - те няма да порастат. В този случай хората продължават да търсят начин да ядат малко, но да добавят вълшебно прахче или комбинация, и то да направи малкото храна в достатъчно много храна. Досега само Исус е правил подобен номер, като е превърнал водата във вино...
Първото е тренировката. Първите месеци в залата имаш стимул за растеж каквото и да правиш. Просто тялото ти реагира на натоварването и расте като гъба. Ако, разбира се, е изпълнена точка 3.
Представи си мускулите като къща. Трябват ти 1000 тухли, за да стане. Майсторите няма как да ти я направят с 400 тухли, дори да им вдигнеш надниците 3 пъти или да им докараш трите топ чалгаджийки да им пеят. Т.е. каквата и стимулация да им измислиш, те просто няма как да построят къщата без градивен материал. С мускулите е същото - те растат от храната по време на почивката. Не от магическа рецепта. Добавките са просто стимулация, но без храната - не става.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 26.04.11 16:30.
26.04.11
17:55
Модерация: Нарушена точка 2.1 от Условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.04.11 18:00.
Аха ясноо. Ям стабилно, тренирам и вместо добавка, защото съм едва на 15 ми препоръчаха това :)
Еми благодаря много, някой ако може да ми каже има ли ефект, няма ли, моля нека сподели.
Благодаряя, предварително.
axa, еми благодаря. А някой да има опит с това ии да знае дали помага. Смисал аз съм на 15 години , 164, 60 кг. Целта ми е покачване на мускулна маса. Тренирам стабилно, ям здраво по 4-5 пъти на ден, гледам постоянно в всяко ядене да има месо ии всякакви др протеини остновно от въглехидрати.
Ако някой има опит с това, има ли ефект и т.н да сподели.
П.П купих пчелен прашец + Мед от аптеката, 160гр 9 лв, но ми се струва малко скъпичко, моля дайде някакви съвети, мнение всичко ще ми е от полза.
Приятен ден :P
Мнението беше редактирано от fladen на 28.04.11 10:16.
15.05.11
09:45
Иди на някой пазар.В Пловдив има пчелен прашец 4 лв 100 грама.Мановия мед е 8-9 лева буркана.
Мнението беше редактирано от Васил Мешев на 15.05.11 09:46.