26.04.11
18:10
Интересно.. от месеци не съм имал такова нещо. Една седмица стана вече ме държи тая треска. Вчера за 1ви път направих по-интензивна тренировка на лостове, а днес само лекичко тяга. Другото типично. Чудя се дали е проблем, че вчера направих 3-4 тренировки, а и не съм си почивал точно от 8дни :D Преди вземах 100% Whey Professional на Сайтек и ме възстановяваше, дори след такива натоварвания. Това е 2рата причина, поради която се чудя, че може да съм на това ниво. А сега си пия смешните Амино 5600, Shark Cartilage и една интра добавка. Имам 2дни до края на картата и се чудя дали да не изкарам и тях в залата, а след това вече да си дам 3-4дни стабилна почивка..
26.04.11
18:15
Елементарно и логично погледнато, щом имаш толкова време треска значи тялото ти не може да се възстанови. А, за да продължава 7 дни значи тялото ти наистина е под огромен шок и напрежение. На какво се дължи е трудно да се каже с точност...неправилно хранене, неправилно трениране, неправилно, неправилно, неправилно...може да е много, но в крайна сметка надали ще уцелим точната причина...то и най-вероятно е съвкупност от причини, дори и такива, които може да не са свързани с яденето и тренирането. Най-правилното в случая е на момента да прекратиш тренировки за 3-4-5 дена...иначе нищо не правиш...само трупаш умора. :)
26.04.11
18:33
Знаеш ли, като прочетох поста ти се замислих ( не над храненето, то е оки-доки:D ) .. възможно ли от някакъв вид психическа умора, стрес/депресия, раздразнителност !? След това се сетих и си викам “Оу Май Гот, че то това са симптоми за претрениране..”. След това погледнах да си ги припомня и установих, че нямам умора, нямам спад в резултатите, не се чувствам отпаднал, не губя тегло. Но пък имам чувството, че сънят ми не е достатъчен, мотивация имам в едно 8/10 от случаите, апетит имам.. имам болки в сухожилията. Общо взето това.
Сериозно се замислям дали да не на правя последните 2тренировки нискообемни и не много интензивни. Как ви се струва?
26.04.11
18:39
Мозъка казва на тялото как да се чувства. Той е нашия интелигентен централен процесор. Ако нещо те тормози съзнателно или подсъзнателно като нищо може да доведе до това положение. Ако си под такъв стрес и имаш завишена секреция на кортизол... :) Отиди и си изтренирай тези 2 тренировки...все пак са само 2…да не си хвърляш парите на вятъра. Обаче после според мен трябва да си дадеш 7 дена почивка и си помисли дали наистина нещо не те тормози...нещо, което ти се е случило напоследък...промяна...знам ли. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.04.11 18:40.
26.04.11
18:42
казано от ProXxX на 26.04.11, 18:39:
Мозъка казва на тялото как да се чувства. Той е нашия интелигентен централен процесор. Ако нещо те тормози съзнателно или подсъзнателно като нищо може да доведе до това положение. Ако си под такъв стрес и имаш завишена секреция на кортизол... :) Отиди и си изтренирай тези 2 тренировки...все пак са само 2…да не си хвърляш парите на вятъра. Обаче после според мен трябва да си дадеш 7 дена почивка и си помисли дали наистина нещо не те тормози...нещо, което ти се е случило напоследък...промяна...знам ли. :)
Охх.. има, да. Позна! :)
Значи ще направя така, ще си изтренирам 2та дни, а след това ще си дам ~5дни почивка. And that’s final ! :)