25.04.11
21:28
Може ли някой да ми обясни влиянието им на хора под 18 години. Има ли негативни действия и какъв да си взема?
При здрав човек няма никакви странични ефекти. Вземи си някой от тези Optimum Whey, Scivation Whey, Pharma Whey
26.04.11
10:13
Това си е един вид храна на прах. Дали ще изядеш една пържола или ще изпиеш една доза протеин е все тая (общо казано...иначе има разлика). Та не би трябвало да има странични ефекти. Гледаш хранителната табличка на кутията и ако има нещо, към което имаш непоносимост я махаш, ако всичко е ок - я взимаш.
Взимаи на Optimum gold standard пил съм над 10 и само от този имаше някакъв резолтат.
казано от bestpc на 26.04.11, 12:58:
Взимаи на Optimum gold standard пил съм над 10 и само от този имаше някакъв резолтат.
Ахааа, и какъв точно беше резОлтатът?
Ами тва беше миналата зима и от 5-6 месеца бях се застопорил на 82кг при височина 185 за месец и половина изпих 2.225 на оптимум сурватка с 2-3 кила декстроза и качих на 86кг и не бях се омазнил повече.
26.04.11
20:04
казано от bestpc на 26.04.11, 19:20:
Ами тва беше миналата зима и от 5-6 месеца бях се застопорил на 82кг при височина 185 за месец и половина изпих 2.225 на оптимум сурватка с 2-3 кила декстроза и качих на 86кг и не бях се омазнил повече.
Ееее тоя Оптимум е вълшебен! Представете си само комбиниран почти 1:1 с декстроза, превръща грам протеин в грам мускул. Невероятната оферта! Абе човек ти тук за идиоти ли ни взимаш? Тея си ги разправяй на аверчетата в залата, които не правят разлика м/у протеин и стромба. Имам усещането, че последните дни е обявено състезание за най-голяма тъпотия изръсена във форума! Защо като нямате какво да кажете по въпроса или не разбирате, не спрете да пишете глупости или просто си замълчете?
Поради подобни мека казано малоумни и некомпетентни изказвания, има 3 теми “Оптимум протеин менте”, защото всеки 50 кг. посерко, чел мненията на друг такъв за невероятното покачване на мускулна маса си мисли, че са го врътнали! За пореден път обяснявам, че това е форум за фитнес и здравословен начин на живот, а не форум за любителска фантастика! Що не вземете да четете малко?
Чак фантастика и стромба не е.Забравих да кажа,че килата ги качих за около 3-4 месеца като преди протеина правих период за сила и като че ли от там доста дръпнах.Така че наистина бях се мерил кам декември 82 и март бях 85,8 чак фантастика.