Приемането на Хр.Добавки орално!

5C

17.05.05
22:13

Здравейте,искам да ви попитам някой знае за това дали е хуваво да се приема примерно креатина направо като се изсипе в устата и след това да преглътнеш с течност?Или кой е по-добрият варянт за приемане
Благодаря предварително

17.05.05
22:24

То не се изсипва право в устата а си има лажици за тая раота :).Ако зима6 5 гр. ти тряя 1 4аена лажица с връх ама не “Мусала” :) :P.Този на4ин си е Супер!!! Поне аз така мисля!

17.05.05
23:24

От скромния ми опит с прахообразните.... Протеина го пиех прах + вода. тоест сипвам в остата и пия вода за по-лесно преглъщане.  :D /Да, откачен съм. :D /

И както викаше един авер, “Не е важно как, важното е да достигне до стомаха”  :lol:

19.05.05
17:08

[quote author=“Best_Man”]Здравейте,искам да ви попитам някой знае за това дали е хуваво да се приема примерно креатина направо като се изсипе в устата и след това да преглътнеш с течност?Или кой е по-добрият варянт за приемане
Благодаря предварително

чак пък супена, вземи чаена лъжичка, която да е с много лек връх, изсипваш на езика и пиеш 200 мл вода и преглъщаш през това време. Наздраве, тва ми го каза Лежанката и е много по-ефективен от традицията - чаша, та бъркалка, та сок, дръ дрън  :lol:

19.05.05
17:51

И аз съм така, с лъжицата и в устата и после вода :))

MI

19.05.05
17:58

аз също тако ги пия нещата , т.е креатина , глутамина...напораво в устата защото съм чувал че още със слнката започва разграждането на продукта:)
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1