КЪМ ДАМИТЕ: Заговаряне в залата.

13.04.11
09:47

Дами споделете случвало ли ви си е да ви заговори момче във фитнес залата и как е подхождал и какво би ви издразнило от ,някой който иска да завъже разговор.
Благодаря! :)

ПС - Надявам се темата да НЕ се  превърне в спам на ,,мачовците’’ от форума .

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 13.04.11 22:22.

Предполагам, че се надяваш да НЕ се превърне в спам. :) Иначе, за целите на питането, нека мъжете се въздържим от коментар в тази тема.

13.04.11
09:59

Би я издразнило същото това, което и по принцип би я издразнило в такава ситуация... На улицата, в залата или в кафене- като не си дърво и се държиш адекватно не мисля че има разлика... въобще не мога да разбера, защо ситуацията във фитнес залата трябва да е по-различна...  Може да се ядоса, ако и досаждаш и не я оставяш да си довърши тягата примерно :D, ама това важи и ако я заговориш в магазин и я разконцентрираш пред щанда с обувки да речем... кат си харесал някоя мадама отиваш и се запознаваш- държиш се нормално- няма нужда от някакви театри...

А

13.04.11
10:08

Ами всеки ден  някой идваше и ме заговаряше ...Това не ме дразни ...ппц...Единственото коет ме подразни е мъж на годините на баща ми да ме заговаря ... ;х

27.04.11
08:15

казано от brusakch на 13.04.11, 09:47:

Дами споделете случвало ли ви си е да ви заговори момче във фитнес залата и как е подхождал и какво би ви издразнило от ,някой който иска да завъже разговор.
Благодаря! :)

ПС - Надявам се темата да НЕ се  превърне в спам на ,,мачовците’’ от форума .

Мен ме издразва жена като ме заговори, пък камо ли мъж. Като отида на фитнес искам да тренирам, ако искам да говоря има кафета

27.04.11
10:38

За това тапичките в ушите-айпода и си тренирате,надали някой жена или “мъж” в случая,ще тръгне да ви дърпа за да ви каже някоя спешна простотия...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1