Помогнете ми да избера кре-алкалин

27.04.11
00:14

Здравейте,става вече 10 дена откакто се зарибих да си взема някаква хранителна добавка,178 висок и съм 67 кила.Какво ли не разгледах,то протеини ли не бяха,БЦАА гледах,витамини,креатин.И най-накрая се спрях на креатин Кре-алкaлин,защото искам едновременно да качвам и да си остана релефен,хранителният ми режим е стабилен.Та въпроса ми е кой от двата креатина бихте ми предложили да си взема SCITEC MEGA KRE-ALKALYN 80 caps (silabg.com/bg/6634-SCITEC-MEGA-KREALKALYN-80-caps.html) или Ultimate kre-alkalyne 120 caps (silabg.com/bg/973-ULTIMATE-KREALKALYNE-120-caps.html) .И ако може ме посъветвайте дали изобщо има смисал да се захващам с креатина.Стажа ми във фитнеса е 8 месеца.Но по-важното е да ми кажете мнението си за тези два креатина или ако имате по-добри предложения за кре-алкалин споделете моля ви,ще съм ви крайно благодарен.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.04.11 06:33.

27.04.11
10:06

Прибвал съм Ultimate не е лош ! Пробвай го на всеки различно действат тези неща !

на мен Mega Kre-Alkalyn Scitec ми хареса ,а и е ефективен :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 27.04.11 19:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1