Да прав си, като гледам доста се опъвам назад. :)
Другото, което забелязвам е, че въпреки ниския брой повторения май съм отслабнал :/ Нямам кантар, но съдя по колана за тежести във фитнеса, защото преместих още една дупка напред а разстоянието между тях не е малко.
Мнението беше редактирано от bacarkata на 27.04.11 16:30.
27.04.11
20:16
Да, прекалено се извиваш назад. Достатъчно е просто да заключиш.
Той Чолака и мен ме е съветвал да се извивам назад с идеята, че така се облекчавал гърбът, но аз не съм много съгласна, а и никой около мен в Славия не извива прекалено.
Иначе браво:) Идвай ни в отбора !:)
Лоша техника, умора ... бла-бла. Защо скромничиш? 205кг са си ....205кг!!! Браво! На какво лично тегло е снимано клипчето?
Пак минавам :D Май ми е дошла муза пак да водя дневник, ще видим от понеделник.
Тренирам си билдърски по една програма от сайта, само клек, лег и тяга правя 5-ци. Мислех да пробвам някоя силова програма с 1-ци. Започнах да си клякам редовно, днес правих 5ци на 100,120,130,140,150 и 2х1 на 160 и 170кг Много се изкефих, толкова кг не съм слагал до сега.
Тягата на 200 правя 5 без проблем, лег може би макса да ми е 140кг.
Днес отново кеф.
Клек 5ци на 100.120.130.140.150 + 1ци на 160,170,180 Почивки между сериите 1-2 мин.
На 180 съвсем лека помощ, в горно положение. Може би щях да си гo направя докрая, ако се бях помъчил, но партньора ми тръгна и ми помогна.
Аз си го считам за успешен, другия път ще го затвърдя. :D Проведе се под зоркото око на сестра ми, veronique :D
След това стандартните билдърски работи на машини :D
Мнението беше редактирано от bacarkata на 15.07.11 20:37.
Благодаря Вик, винаги се сещаш за мен :) За дневника не знам, започнах работа и само гледам да поддържам формата с повече билдърски упражнения :)
Ново около мен е, че от 4 месеца ме болят адски краката, пия и Диклофенак, който освен, че е вреден май е и болкоуспокояващо. Ходих на снимка и се оказа, че са ми паднали сводовете на краката. Днес ходих та си поръчах индивидуални стелки, та от другата седмица ще видя дали има ефект. Просто съм се отчаял, клек и тяга не съм правил също от толкова време, а без тях не се чувствам добре :( липсват ми. Иначе на лежанка плющя 6-8 на 130кг за 4та серия.
казано от bacarkata на 18.01.12, 00:46:
Ново около мен е, че от 4 месеца ме болят адски краката, пия и Диклофенак, който освен, че е вреден май е и болкоуспокояващо. Ходих на снимка и се оказа, че са ми паднали сводовете на краката.
Знаеш ли причината за проблемите?
Диклака е кофти препарат, ДА-ме лекува, ама само успокоява и ти притъпява болката.
И аз прибегнах до него, готино е, отпуска те болката...ама вътре в машинката какво се случва...
Ами причината уж е от спадането на свода, ще видим като понося стелките. :)
Оказа се, че болките не са от спадането на свода, а имам някаква доста сериозна инфекция. Засега само ми правят разни кръвни изследвания и в сряда пак съм на София и май трябва да ми кажат вече какво точно ми е и да се лекувам. Болките са ужасни, а ето нещо ново от “кухнята”:
Хей здравейте, не съм спрял да ви чета откакто спрях да пиша. След година ходене по доктори (и не трениране :( ) се стигна до диагноза анкилозиращ спондилит(болест на Бехтерев), та май приключих с фитнеса и тежестите. Подал съм документи за биологично лечение, започнах да плувам поне 2-3 пъти седмично и така. Поздрави :)
казано от bacarkata на 08.04.13, 21:19:
Хей здравейте, не съм спрял да ви чета откакто спрях да пиша. След година ходене по доктори (и не трениране :( ) се стигна до диагноза анкилозиращ спондилит(болест на Бехтерев), та май приключих с фитнеса и тежестите. Подал съм документи за биологично лечение, започнах да плувам поне 2-3 пъти седмично и така. Поздрави :)
Ще се бориш! Стискаме ти палци, момче!