Дайте си мнението !?!?

18.05.05
00:00

От ското по4нах един специфичен хранителен режим.На нискожъглехидратна диета съм.Не си мислете че искам да отслабвам напротив.Диетата ми включва около 80-100 грама въглехидрати на ден,30%-40% белтъчини и останалото е мазнини(обаче животински).Тях си иг набавям чрез сирене,кашкавал,кисели млека(само че с 8-10 гр мзнинка) а понякога ям и катък(30 гр).Много четох за тоя вид хранене и се убедих чее доста по-полезно отколкото да бухаш въглехидрати.Едва ли това което ми кажте щте ме спре от диетата ,но все пак някое друго съветче жъоще няма да е излишно.АЙдЕ

18.05.05
00:45

Ако искаш да качваш НВД не върши работа! Добре звучи, но кажи някакви данни твои, какъв си: ендоморф, мезоморф, ектоморф???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1