27.04.11
20:27
Здравейте,въпросът ми е какво трябва да ям след тренировка,в която съм правил кардио 30 мин. с цел да си орефля тялото,но и да не губя мускули? Въглехидрат или протеин е по-добре,ако може и да кажете преди тренировката какво да хапвам ще сте златни.Целите ми са да направя стабилно добър релеф за лятото :)
27.04.11
20:32
Ами отговора на този въпрос от части е и 2те ,примерно пичовете дет правят статиите в BB.com пият Витарго след тренировка с протеин ,аз го замествам с протеин + 1 банан :)
27.04.11
20:35
Примерно,аз в момента разполагам с кре-алкалин и БЦАА,не може ли този протеин да го заместя с нещо от хладилника или някоя от тези 2 добавки ?Нямам в момента пари за протеин.
27.04.11
20:40
еми можеш бцаа да пиеш след трен :) но предполагам във фитнеса има протеинов бар вземи си от там 1 доза ;)
Преди фитнес порпинцип трябва въглехидрати, за да имаш сила за тренировката, ама щом си за релеф, внимавай!
За след тренировка е хубаво и 2-те :) както ти казаха
мед или банан +доза протеин ;) или пък там нещо от хладилнка-месо, яйца и т.н.
Мнението беше редактирано от Юли на 27.04.11 20:50.
27.04.11
21:01
след тренировка по принцип ти трябва бърз въглехидрат,за да не губиш мускулна маса.Аз след тренировка след приема на БЦАА като се прибера 100 гр. бърз въглехидрат (мед) и след 20 до 30 минути високо мазнинно хранене и гледам да е богато на протеин(понеже нямам пудра и така си набавям протеина).
Ако целя релеф, не бих яла бърз въглехидрат след кардио. По-добре само аминота преди, по време и след, а след това белтъчини (яйца, месо), евентуално бавен въглехидрат.
04.05.11
17:06
казано от Александър Илиев на 27.04.11, 21:01:
след тренировка по принцип ти трябва бърз въглехидрат,за да не губиш мускулна маса.Аз след тренировка след приема на БЦАА като се прибера 100 гр. бърз въглехидрат (мед) и след 20 до 30 минути високо мазнинно хранене и гледам да е богато на протеин(понеже нямам пудра и така си набавям протеина).
100гр. бърз въглехидрат след кардио в период за изчистване??
Според мен наблегни най-вече на BCAA и протеин.
10.05.11
16:28
Става въпрос за тренировка с тежести,а не кардио тренировка.
До колкото разбрах момчето пита какво да приема след тренировка в която е правил “и” кардио.
Тъй,че въглехидрата си е нужен :)
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 10.05.11 16:30.