Покачване на маса (Домашни условия)

27.04.11
20:04

Здравейте !
Нов съм в този форум имам няколко въпроса и ще се радвам ако някой може да ми помогне.
Аз съм на 17 години 173 висок и съм 60 килограма.Искам да покача мускулна маса да стана 65 66 килограма може и 64 смисал 5 килограма от горе.Нямам възможност да си закупя хранителни добавки защото майка ми не ми позволява.Молбата ми към вас е да ми дадете ако знаете някаква рецепта за протеинов шейк за маса в домашни условия или хранения,диета,хранителен режим или нещо от сорта.Аз в нета търсих и намерих една рецепта за шейк : Мляко,банан,мед,извара... пия го след тренировка (пия го от 4 месеца) ходя на фитнес 3 пъти седмично,но не ми помага...ще съм ви много благодарен ако някой ми сподели негова рецепта или просто знае нещо което може да ми помогне.

Не знам дали ще ви помогне ,но това е моят примерен ден
9:30 прясно мляко,плод,ядки
12:00 Манджа + кренвирш(слам, пържола) зелена салата
3:00 Сандвич Салам кашкавал + шоколад
8:00 Манджа+садвич+месо+зелена салата

Темата беше редактирана от reperw reperw на 27.04.11 20:45.

27.04.11
21:17

Относно храненето , покачи го на 6- пъти на ден пред 2-3 часа. Добави и картофи, ориз, овесени ядки ... Иначе за протеиновия шеик - това дето ти си го правиш мисля, че е добре, защото на скоро бях чел за бате Арни, че и той си правил такива шейкове като твойте и добавял сладолед вътре. Сега до колко е вярно незнам :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1