27.04.11
22:12
170 висок 60 килограма
Хранене 1:
1. Овесени ядки (90гр.) + Прясно мляко 1.5% (300гр.) + 1бр. яйце
Хранене 2:
Избирам 1 от двете:
1. 2-3 филии + 3бр. яйце (може на сандвичи да ги направиш)
2. 2-3 филии + извара (50гр.) + Кашкавал (30гр.) - стават супер запечени сандвичи
Хранене 3:
Пилешко филе (50гр.) + Хляб (2 филии)/Ориз (50гр. суров)/Картофи(250гр.) + 1бр. краставица/домат/Грах(100гр.)
Хранене 4:
2-3 филии + извара (50гр.) + Кашкавал (30гр.)
Хранене 5:
Пилешко филе (50гр.)/Свинско месо (100гр.) + Боб (150гр.)/Царевица(сладка) (150гр.) или комбинация от двете по 100гр. всяко.
Хранене 6 (около 60мин. преди лягане):
. Извара (100гр.) + Сирене (50гр.)/Кашкавал(50гр.) + Кисело мляко 2% (200гр.)+40гр ядки
Менюто е съставено за КБ от 2500 калории.Процентното съотношение на В:Б:М съм ги избрал съответно 50%:25%:25%, което прави В = 312гр., Б = 156гр., М = 70гр.
МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ !!!
Темата беше редактирана от reperw reperw на 27.04.11 22:51.
28.04.11
07:58
А каква е целта ти и на колко си години? :)
28.04.11
09:10
казано от ProXxX на 28.04.11, 07:58:
А каква е целта ти и на колко си години? :)
Ами на 18 съм целта е от 60 килограма да стана на 65
28.04.11
09:15
Да питаш дали даден режим ще ти помогне да постигнеш целта си е все едно да питаш дали за 2 часа ще стигнеш до Варна. Но да не кажеш къде се намираш и с какво и как ще пътуваш. Защото за 2 часа можеш пеша от Дружба, но ако си с автобус и го буташ може и никога да не пристигнеш.
Същото е с хранителните режими: те не действат на принципа на точното съчетание на грамаж и вид на храната в точно определено време. Те достатвят на тялото ти вещества. И дали режимът ще е подходящ за теб зависи как си се хранил преди него, как усвоява тялото ти различните хранителни вещества и много други фактори.
Просто както хората са различни, така и организмите им са различни. Аз с 20 бона на месец ще живея предоволно, но Абрамович ще се самоубие, ако е принуден с тези пари да кара месеца. Същото е и с храната - за един тя е подходяща, за друг не е.
28.04.11
09:42
Oranje е прав.
Все пак, на теория, режима най-вероятно ще ти донесе успехи. Аз го бях съчинявал за друг човек от форума, но в момента не мога да се сетя за темата. Та...въглехидратите излизат малко по-малко от посочените от теб 312гр. По мои сметки излизат 280гр. Не прекалявай с хляба и изварата. Според мен в хранене 4 можеш да замениш изварата с друг източник на протеин - риба, сирене, месо. Не за друго, ама на БГ изварата се носи лоша слава и не се знае колко можеш да разчиташ тя да ти донесе качествен и достатъчен протеин. Та като цяло ти препоръчвам още мъъъъничко храна. Примерно добави още 1-2 яйца за закуска.
Предполагам спортуваш, нали? Фитнес, лостове, упражнения в домашни условия? Иначе ще качиш 5кг. мазнини, а се съмнявам да го искаш. :)
28.04.11
10:42
казано от ProXxX на 28.04.11, 09:42:
Oranje е прав.
Все пак, на теория, режима най-вероятно ще ти донесе успехи. Аз го бях съчинявал за друг човек от форума, но в момента не мога да се сетя за темата. Та...въглехидратите излизат малко по-малко от посочените от теб 312гр. По мои сметки излизат 280гр. Не прекалявай с хляба и изварата. Според мен в хранене 4 можеш да замениш изварата с друг източник на протеин - риба, сирене, месо. Не за друго, ама на БГ изварата се носи лоша слава и не се знае колко можеш да разчиташ тя да ти донесе качествен и достатъчен протеин. Та като цяло ти препоръчвам още мъъъъничко храна. Примерно добави още 1-2 яйца за закуска.
Предполагам спортуваш, нали? Фитнес, лостове, упражнения в домашни условия? Иначе ще качиш 5кг. мазнини, а се съмнявам да го искаш. :)
Да ходя на фитнес 2 пъти седмично, но у нас имам лост и дъмбели ,така че може да се каже ,че през ден тренирам