28.04.11
07:18
Решил съм да си взема блокер-а, за да мога да си се храня нормално, без излишни трагедии спрямо храната :). Някои който го е взимал може ли да сподели какъв е ефекта от добавката и как да я приемам. Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 28.04.11 07:30.
28.04.11
07:54
На кафе ли да гледам или да хвърля един боб?
Питаш за този клас добавки по принцип или за конкретен продукт?
Ако става въпрос за конкретен продукт, то (ако не е тайна, разбира се!) кой е той?
Задаваш въпроса си така, че да може да ти се отговори само и единствено по този начин - приемаш продукта според препоръките на производителя му.
По добре си вземи някой nutrition partitioner като Animal-Pump, SlinSane, Glycobol… Не знам каква е точно работата на тези блокери дето ги обмисляш, но това което аз ти предлагам са доста полезни добавки когато искаш да хапваш доста без да се омазняваш.
Питането ми е за този клас продукти. Някои които е по наясно с тях или някои който го е взимал и има ясно мнение по въпроса. Нито съм дебел, нито смятам да свалям някакви невиждани килограми с него. Но от името му а и по принцип начина на действие говори за заместник на ниско въглехидратната диета...
28.04.11
22:50
казано от elemeNt на 28.04.11, 17:13:
Но от името му а и по принцип начина на действие говори за заместник на ниско въглехидратната диета...
Прочети сам за какво служи карб блокера, не е никакъв заместник на НВД - Статия
28.04.11
22:52
Cheater’s Realief ако си много чист и не искаш да се омазняваш излишно или да задържаш малко вода след като си преял или си cheat-нал леко ще ти свърши работа няма да усвояваш въглените и няма да имаш неприятната водна задръжка като след зареждащ ден :) ,но този тип продукти са за хора който поддържат тегло.Или искат да задържат състезателен релеф което ти надали целиш
28.04.11
22:54
Той и да преяде, и да чийтне 1-2 пъти в месеца, не е никакъв проблем. Този вид добавки са за тези, които чийтват и преяждат всеки ден, коeто е равно на това, което каза @emzo.
Тези добавки най-често ги използват по празниците...но за всеки ден е глупаво.
Мнението беше редактирано от Мила на 28.04.11 22:57.
28.04.11
22:59
казано от Mon coeur est a vous на 28.04.11, 22:54:
Той и да преяде, и да чийтне 1-2 пъти в месеца, не е никакъв проблем. Този вид добавки са за тези, които чийтват и преяждат всеки ден, коeто е равно на това, което каза @emzo.
Аз точно това имах предвид .
казано от Mon coeur est a vous на 28.04.11, 22:54:
Неутрализатор на въглехидратите. Въглехидратите-> нежелателни определено. Изкарвал съм 3 мъчителни месеца само и единствено на протеинова диета БЕЗ абсолютно никакви въглехидрати освен от грейпфрут и фъстък. Резултатът беше уникален но усилията неимоверни! С тази добавка мисля ще ми е по лесно справянето с глада. И благодаря за мнението,прав си, точно за мен е!
29.04.11
07:45
[quote author=“elemeNt” date=“1304048073С тази добавка мисля ще ми е по лесно справянето с глада.
И как ще ти помогне със справянето с глада, при положение, че въглехидратния блокер се пие, тогава, когато си изял голямо количество въглехидрати, за да блокира тяхното усвояване т.е. определено не си гладувал, щом ще ги приемаш ?
P.P Да не би да бъркаш Въглехидратния блокер с Appetite suppressor ?
Мнението беше редактирано от Мила на 29.04.11 08:57.