28.04.11
20:24
Здравейте!
От доста време чета из разни форуми и сайтове и слушам се различни мнения и затова реших да направя тема в която да кажете вашите мнения по следното хранене (заместител на протеин) и ако случайно някой не го знае или не е убеден да го разбере :Д
Въпроса ми е :
За след тренировъчно хранене (веднага след приключването на тренировката) добре ли е кофичка кисело мляко + 7/8 белтъка ?
1.киселото мляко е бавен протеин
2.смесването на 2та вида протеин ще забави усвояването им
3.киселото мляко е пълен боклук!!!
28.04.11
23:05
Киселото мляко е за преди тренировка ,точно защото е бавен протеин и има постепенно освобождаване в кръвта което е супер за преди трен, а яйцата са супер за след ама не само белтъците ами и жълтъците яж 3-4 цели яйца с 1-2 банана и си бомба за след трен :)
28.04.11
23:58
И аз имам един въпрос.. четох някъде,че по време на тренировка е може да се пие вода със захар.Това вярно ли е и за какво служи
казано от Филип Буцев на 28.04.11, 23:05:
Киселото мляко е за преди тренировка ,точно защото е бавен протеин и има постепенно освобождаване в кръвта което е супер за преди трен, а яйцата са супер за след ама не само белтъците ами и жълтъците яж 3-4 цели яйца с 1-2 банана и си бомба за след трен :)
3 цели яйца приемам със закуската ...