16.05.05
18:44
http://bestfootballer.com/index.htm -линк към класация за най-добър футболист. Гласувайте за Ицо :)
по-здрави
16.05.05
18:53
Хаха. Тоя форум е нещо много хубаво. Максимума при другите футболисти за сега е 80 гласа. До момента за Ицо са гласували 2743 votes (71,6%) :twisted:
16.05.05
20:48
Някой да знае как може да следя резултата без да зареждам огроомния индекс.То какво ли да му следя когато фактите говорят и господ мълчи.
За Стоичков има нереално много гласове. Ще ни резнат квитанцията ми се струва :lol:
17.05.05
21:20
Както преди няколко месеца в един друг сайт много по популярен от този няма да му споменавам името понеже не са ми дали пари за реклама или антиреклама :lol:
17.05.05
23:29
те най накрая ще направят един забутан сайт и само админите пускат мнения.Праскат по еди колко си мнения и фаворита им печели и готово.Колко анкети бяха направени и Христо е на 1-во място.
Ха, да ма хванат за... прасеца. Това пък от къде ми изскочи?
You have voted already. Please come back and vote again tomorrow.
Явно защото съм с нереално ИП, някой фен вече е гласувал. :)
18.05.05
07:04
Бтв доколкото виждам от един и същи комп може да се гласува по няколко пъти което е предпоставка да се махне анкетата.При вас така ли е или само на мен така ми се струва.
18.05.05
07:06
[quote author=“Kulturista”]Бтв доколкото виждам от един и същи комп може да се гласува по няколко пъти което е предпоставка да се махне анкетата.При вас така ли е или само на мен така ми се струва.
не ти се струва така и аз мога да гласувам няколко пъти
18.05.05
07:10
[quote author=“ezrolit”][quote author=“Kulturista”]Бтв доколкото виждам от един и същи комп може да се гласува по няколко пъти което е предпоставка да се махне анкетата.При вас така ли е или само на мен така ми се струва.
не ти се струва така и аз мога да гласувам няколко пъти
Емиии още една чужда анкета направена с вратичка и възможност за елиминирането и.
18.05.05
07:14
То от толкова много анкети стана ясно кой е №1 но хората не искат да го признаят и правят нови и нови анкети.