Гласувайте отново за Стоичков

Темата е заключена.

16.05.05
18:44

http://bestfootballer.com/index.htm -линк към класация за най-добър футболист. Гласувайте за Ицо :)
по-здрави

Хаха. Тоя форум е нещо много хубаво. Максимума при другите футболисти за сега е 80 гласа. До момента за Ицо са гласували 2743 votes (71,6%)  :twisted:

Някой да знае как може да следя резултата без да зареждам огроомния индекс.То какво ли да му следя когато фактите говорят и господ мълчи.

17.05.05
11:43

За Стоичков има нереално много гласове. Ще ни резнат квитанцията ми се струва  :lol:

[quote author=“Martin”]За Стоичков има нереално много гласове. Ще ни резнат квитанцията ми се струва  :lol:

Както преди няколко месеца в един друг сайт много по популярен от този няма да му споменавам името понеже не са ми дали пари за реклама или антиреклама  :lol:

17.05.05
22:04

72.9 - Добре движиме, ама ще вземат да го спрат и т`ва!

EZ

17.05.05
23:29

те най накрая ще направят един забутан сайт и само админите пускат мнения.Праскат по еди колко си мнения и фаворита им печели и готово.Колко анкети бяха направени и Христо е на 1-во място.

17.05.05
23:42

Ха, да ма хванат за... прасеца. Това пък от къде ми изскочи?

You have voted already. Please come back and vote again tomorrow.

Явно защото съм с нереално ИП, някой фен вече е гласувал.  :)

Бтв доколкото виждам от един и същи комп може да се гласува по няколко пъти което е предпоставка да се махне анкетата.При вас така ли е или само на мен така ми се струва.

EZ

18.05.05
07:06

[quote author=“Kulturista”]Бтв доколкото виждам от един и същи комп може да се гласува по няколко пъти което е предпоставка да се махне анкетата.При вас така ли е или само на мен така ми се струва.

не ти се струва така и аз мога да гласувам няколко пъти

[quote author=“ezrolit”][quote author=“Kulturista”]Бтв доколкото виждам от един и същи комп може да се гласува по няколко пъти което е предпоставка да се махне анкетата.При вас така ли е или само на мен така ми се струва.

не ти се струва така и аз мога да гласувам няколко пъти

Емиии още една чужда анкета направена с вратичка и възможност за елиминирането и.

EZ

18.05.05
07:14

То от толкова много анкети стана ясно кой е №1 но хората не искат да го признаят и правят нови и нови анкети.

18.05.05
13:18

Ха, гласувах втори път от същия компютър. Яко, а..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1