11.05.05
00:35
Аз съм 188 см ,88kг ,18г ,с бодибилдинг се занимавам от година и половина и от 12 год се занимавам със ски професионално.
Ама искам да кача яко за лятото та имам обмадрен и ми казаха че най добре деиства като се комбинира с с Б анабол или нещо друго ама понеже не знам с какво и как да комбинирам се обръщам към вас да дадете някой съвет.С какво да комбинирам и по каква програма съответно.
11.05.05
09:55
като наи важно нещо първо се осведоми за имената на медикаментите които си решил да взимаш защото това е направо смешно да се зобиш и да не знаеш какво вкарваш в тялото си
Понеже незнам подходящ препарат с който да комбинирам обнадрен затрова питам вас .....
Предпоръчаите нещо .
казва се омнадерн. може и да не го комбинираш, не е задължително. ако искасш фрапиращи резултати тогава с бионабола става.
А имаш ли някоя програма за тяхното комбиниране?
Не се казва обнадерн а Обнадрен .
Пичове и двамата бъркате :lol:
Името на медикамента е ОМНАДРЕН.Не обнадрен ,не омнадерн.,още по-,алко обнадерн. :lol: пробвай да го комбинираш с ретаболил. :wink:
17.05.05
15:53
пурво преперата е ОМНАДРЕН
и наистина няма ад е зле да нау4иш имената на препаратите а после да питаш :twisted: :lol:
и сега на вапроса
ако искаш мойе да го комбинираш със бионабол
много ще си дожолен от резултата особено ако не си вземал друг път такив медикаменти а ако искаш някаква схема даи маил
18.05.05
13:22
Няма да е лошо да се научите да пишете поне да се разбира нещо :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: