Приемам креатин, но не постигам желания ефект. Защо?

29.04.11
15:36

Здравейте. Пия Креатин от 1 месец, направих зареждащия период, но за този един месец почти не съм качил килограмите за трениране. Опитвам се да ям правилно пия много вода. Защо ?

Модерация: Моля поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.04.11 15:40.

HE

29.04.11
17:01

Причини много - кофти тренировка, хранителен режим като за първокласничка, години, стаж в залата и т.н.
Какви точно очаквания имаше към креатина? Щом говориш за зареждащ период, по звездите съдя, че е монохидрат. Мисля си, че е хубаво като търсиш отговор на въпроса и да дадеш малко повече информация, а не да ти вадим думите с ченгел!

29.04.11
17:06

Здравей! Мисля, че head_hunter е прав, не е лошо да дадеш повече информация. Но, за монохидрата знам, че е добре да го приемаш с бърз въглехидрат, сок-касис, грозде(нещо много сладко), а ако го пиеш с вода, слагай захар в нея или глюкоза, може да ядеш и шоколад, за да засилиш ефекта. Кофеина блокира действието на креатина, недей да пиеш кафе или енергийни напидки.

29.04.11
17:08

А може причината да е и в детските дози;)

29.04.11
20:00

казано от Madboy на 29.04.11, 17:08:

А може причината да е и в детските дози;)

Аз щях да кажа същото. КАто цяло зависи и какъв ти е креатина.

Аз съм пил 2 пъти монохидрат и го пиех така:
Зареждам 7 дни по 4 ч.л.(20гр) на ден. Хубаво е тези 4 лъжички на ден да не се пият наведнъж а на 4 приема.
След тази първа една седмица пиех по 10гр. на ден. В тренировъчни дни преди и след тренировка, а в не тренировъчни на 2 приема през деня.

Задължително хапвах малко шоколад или мен непосредствено след приема.
Не знам как седи въпроса със приема на този вид креатин на гладно. Аз го пиех без значение дали съм ял или не и имах ефект.

П.С. Разгледай какво пише из форума за монохидрата. Виж къде бъркаш и какво правиш грешноо. Ако всичко е както трябва и още не го чустваш така както очакваш ти препоръчвам да се насочиш към креатинова матрица. В матрицата има няколко вида креатин и със сигурност ще те хване и ще си доволен ;)

29.04.11
21:53

Може да си нон-респондер

Има 3 варианта:
1. Разчиташ на креатина и водата по някакъв чудодеен начин да се превърнат в мускули. Т.е. - не се храниш достатъчно, а може и дори да претренираш освен това.
2. Може този креатин да не е за теб. Има хора, на които моното не действа. Но в болшинството от случаи това не е така. Все пак ако си от малцината: опитай друг вид.
3. Креатинът ти не е истински (което е слабо вероятно) или не смяташ правилно дозите.
Както са ти казали - дай повече инфо за теб и ще определим по-точно коя от трите точки е ;)

29.04.11
22:51

Хмм добре. Тренирам от около 1 и половина ,взимам в тренировачни дни преди и след тренирофка по 5гр. в не тренировачни по 1-2 5гр точно както BobyP.Относно яденето нямам определен режим, на принципа кфото мама сготви, а през останалото време яйца,месо,плодове,ядки каквото има :)
На  17 съм ,60 кг, 180см... незнам дали има значние ;д

Мнението беше редактирано от WeirdGuy Weird на 29.04.11 22:52.

HE

30.04.11
07:10

казано от WeirdGuy Weird на 29.04.11, 22:51:

Хмм добре. Тренирам от около 1 и половина ,взимам в тренировачни дни преди и след тренирофка по 5гр. в не тренировачни по 1-2 5гр точно както BobyP.Относно яденето нямам определен режим, на принципа кфото мама сготви, а през останалото време яйца,месо,плодове,ядки каквото има :)
На  17 съм ,60 кг, 180см... незнам дали има значние ;д

Сега отговори сам на въпроса си. Каквото мама сготви - не е хранителен режим за трениращ. Второ, каква зареждаща доза споменаваш, след като зареждаща доза се прави 4х5 гр. разделени през деня в разстояние на 5-7 дни?

30.04.11
11:14

Точно такава четох че е тя и такава направих 7 дни 4x5 гр.

30.04.11
15:01

100% проблемът е в храненето и тренировки.
Опиши какви са били и ще ти се даде по-точен отговор.

На коя фирма е бил креатина?

30.04.11
15:25

Относно яденето- то е много важно, но съм на мнение, че ако го пиеш както трябва ще го усетиш, все пак и преди си ял същото. Просто няма да се възползваш на макс от добавката и от собствените си съзможностти.

Сега се сетих и друго нещо. От кога го пиеш този креатин ?!?
Каза, че си заредил, но лично при мен заредих 7 дни по 20 грама след това пиех по 5 и след 13-14 ден почнах да го осещам като пика е след 3тата седмица на приема до края ...Ако си заредил преди седмица и сега си почнал да пиеш по 10 гр на ден е нормално все още да не го усещаш...

30.04.11
19:32

Еми днес става точно 1 месец :]

02.05.11
22:10

Момче, остави го тоя креатин настрана и започни да се храниш правилно.

Без хранителен режим и с черпак да го гребеш креатина - ефект няма да има!

04.05.11
20:55

Това не е тъка.Имам приятел , който не спазва никакви режими а го усеща и вече качи килограмите на работа.

HE

04.05.11
22:25

Питай приятеля ти тогава, ние явно не ги разбираме тея работи без режимите или просто всички тук сме някакви тъпаци, които спазват режими.

P&

04.05.11
22:28

Щом не е тЪка, защо питаш ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1