Дневник-Георги Попов

Темата е заключена.
Прескочи до:
ГП

20.08.08
09:24

Здравейте.
От адски много време не съм писал във форума,общо взео цяло лято,но това не значи че не съм чел темите разбира се.
Сега вече е края на летния сезон,почивката свърши и трябва отново да влизам в ритъм...Ето защо започвам този нов дневник.
В началото,тренировките ще са с цел навлизане в спортна форма,до колкото бях постигнал такава.Ще взимам амино киселини на NOW-Amino Complete,по 5 таблетки на ден.След седмица,ще започна и л карнитин отново на NOW-L-carnitine Liquid по 2 супени лъжици на ден,но това ще го напиша и като дойде времето.
Тук идва и най-важната част от цялата работа-храната.Точно определен хранителен режим няма да спазвам,но основата ще е НВД,общо взето ще гледам максимално да избягвам въглехидратите-след обяд,пърженото напълно го изключвам,както и сладкото.Основните инзточници на протеин ще са пилеяко месо-бут,ивара(на салата със зеленчуци),яйца и риба(тон консерви).Мленчните продукти (сирене,кашкавал,прясно,кисело мляко-от магазин) ще ги избягвам в максимална степен.Ядките ще са сред често срещаните храни ш менюто.
Все още работя в пицарията,като сервитьор.Работя само 2-ри смени,което ще рече всеки ден от 17 до 01 часа,като имам 1 ден поивка седмично.
Ами това е,което съм готов да започна и ще видя до къде ще стигна.

20.08.08
09:49

Успех ,Георги!Напиши  мерките си за да можеш да следиш формата си по нататък.

20.08.08
15:29

Успех в начинанието! Ако не се лъжа това лято прави цикъл с Файър - може ли да направиш кратко ревю на резултатите!
Според мен по-добре смени пил.месо от бут с пил. гърди - бута се пада по мазен а и там се събират повечето токсини. Не се плаши от млечните продукти ако нямаш лактозна непоносимост. Киселото мляко е безценно що се отнася за храносмилателната система! По-здрави ;))

ГП

21.08.08
08:24

Благодаря!!!
Преди малко сташам от сън и се премерих на 20години съм,185-6см,93-4кг,обиколка на талията 100см,бицепс лява ръка 37.5см,бицепс дясна ръка 38см.
А за файъра,да резултатите бяха на лице,може би свалените сантиметри са били по-скоро дело на диетата и спорта,но от него получих адски много енергия и грам не се изморявах.Общо взето,било то пътека или вело можех с часове да тренирам,от което съм предоволен.В крайна сметка,да бих го препоръчал на всеки който се захване да сваля.
Месото е от бут,защото вече до толкова ми е омръзнало от гърди,че може и да повърна.Така че с цел разнообразие ще ям бут,дори сърца,воденички и дробчета ще си взимам,за които вчера забравих да спомена.
Като цяло и млечните продукти са ми сред любимите храни,но просто на пазара няма истнско кисело мляко или пък прясно.Дори си спомням Емзо беяе написал в една тема,че е по0добре да изпиея една кола лайт отколкото едно кисело или прясно мляко.
Виж аз си купувам домашно от едни старци и от него си хапвам доволно.

21.08.08
08:36

Трябва да свалиш от талията,гърба колко ти е?

ГП

21.08.08
11:08

Определено първата цел ще е талията,за това и 4-5 пъти седмично ще въртя на колелото.Гърба просто няма кой да ми го премери,довечера или утре ще накарам сестра ми и ще напиша.
Иначе вчера въртях на колелото 30 минути-15км и направих 4 серий по 20 коремни преси
Днес 4 серий по 20 лицеви опори,3 супер серий с дъмбели(бицепсово сгъване),като първо правя 15 повторения едновременно 2те ръца след това 10 с редуване.Накрая завъряих с 20 минути вело-13 километра(доста интензивно темпо).
Аминокиселините ги изпих мевду бицепса и колелото(5 таблетки)
Храната от сутринта е 40-50 грама чдки микс (овесени,ечемичени,пшеничени и трици),разтворени в 100мл домаяно кисело мляко и лъвичка нес кафе.
Това е за днес,като до довечера ще съм на салати с извара и пуешко месо.

21.08.08
11:59

А каква точно ти е тренировката,само това,което си написал ли?

BU

21.08.08
12:33

Здрасти,Гошко!  :-P

100 см талия?Какво си правил лятото?!

Наистина уместен е горният въпрос - каква ти е тренировката?Няма ли да включиш силови тренировки...защото ако ще ми въртиш велото вкъщи и дъмбелчета...този дневник за какво да го чета.Отивай хващай щангата,хем да си върнеш формата.Някои упражнения ще са ти невъзможни,този корем блокира амплитудата на движение. :)

Добавките наистина ли са необходими? :/ Малко лиготийка ми се струва,Fyre примерно и т.н. Все пак пари излишни нямаш предполагам. :)

Не съм ти чел стария дневник,какви ти бяха мерките,какви са ти целите сега.Първо талията ще сваляш,а неможе ли през това време и силата да си върнеш?

Мнението беше редактирано от BusyMan на 21.08.08 12:33.

ГП

21.08.08
15:37

Здрасти Дед :)
Хах да 100 :( .Ми в бачалото на лятото ми беше 93-4 а пък бях решил и така и направих.1-2 седимици преди  море и по време на почивката,никакви задръжки и съображения,което прави общо месец яко ядене на всичко което не съм вкусвал в продължение на година :) но не само ядене и спане по цял ден.Общо взето търтейска работа,но не мисля че пак ще се повтори като знам какво ме чака сега.И общо взето очаквах още по надебеляващи резултати ако трябва да съм честен.
За тренировките,да ще влизам в залата,но май от другата седмица,за сега въртя колелото и лицеви опори ще правя.Пари излишни нямам разбира се именно заради тях не ходя още на зала :( ,защото още не съм събрал да заредя фризера с мръвки :) а пък ако карам на извара,салати,яйца и малко пушено месо,със сигурност няма да съм върна силата а най-много да умра там.Добавките мисля,че ще са необходими от гледна точка на възстановяването,защото с тая работа след тренировка ям и съм на работа-няма време за почивка лягам посред нощ 1:00 часа в слаби дни.И поне едни аминокиселини ще взема да пийвам.
Целите ми са първо естествено да върна старата форма талия 93-4см,89-90к,39-40см бицепс,трапеца също ми е супер зле,както и рамото.Предимно ще работя за ръце,рамо и трапец-това са изоставащите мускули при мен.Краката са ми в перфекта форма особено прасеца,от времето когато бях дебел (111кг).А и да не забравяме факта че поне 8 часа от денонощието съм в движение на крак.
Надявам се,че вече ще има за какво да следите дневника ?

BU

21.08.08
17:22

Как няма да следя,бе. :) Обичам да гледам как чужди хора се мъчат.  :red:

Поне малко саркоплазмена хипертрофия не получи ли от толкова ядене? : )) Имам и малко забележки:

Хм..стара форма 90 и кусур талия?Я по-добре се насочи към нова форма.Ще работиш изоставащите мускулни групи?Ти имаш ли напреднали в момента? :) Това с работата е лошо...Уолкър,момчето,се пука от работа и после защо не растял...важна точка в бодибилдинга,която много хора пропускат е,че трябва да имаш средно по 3 часа на ден излежаване...даже 3 е минимума. : )) Аминокиселините няма да помогнат,виж секс - може би...

За седмица ще изчистиш ли талията?Как смяташ,първо да се изчистиш или първо да натрупаш маса...първият вариант е по-добър,защото после ще загубиш размери.

А пък и ще спестиш пари,ако отложиш мръвките. :)

И..най-сериозната засечка,която видях...салати?! :shut:  Лякс!

Каквото и да тръгнеш да правиш,ако ти е трудно ще следя с интерес,ако ти върви ще завиждам!Айде,успех.  :red:

Мнението беше редактирано от BusyMan на 21.08.08 17:23.

21.08.08
19:25

казано от DeadManWalking на 21.08.08, 12:33:

Някои упражнения ще са ти невъзможни,този корем блокира амплитудата на движение. :)

Да бе, кои? :) Нали и аз съм имал 100 см талия, и то при моят ръст и нямах проблеми с нито едно упражнение :)

ГП

22.08.08
10:40

Здравейте !!! Петко привет и на теб,радвам се да видя,че си обърнал внимание на дневника ми.
Дед...започвам да отговарям :)
Да на 93см талия изглеждах що годе добре,разбира се можеше още,но то това е неизбежно.
Да за изоставащите и напредналите мускулни групи си прав,за момента.Но след месец вече ще се оформят и такива и знам кои ще са напреднали и кои изоставащи,защото се познавам що годе ;)
Радобата също,да знам че е лошо,знам че не съм единствения,но няма начин,ще го мъчим.
Ъпсурд за седмица да изчистя!!!Първо ще чиста,то аз от както тренирам,да имам 1-2 месеца качване :) винаги съм чистил,защото по природа съм си дебелак ;) ,но защо да спестя от мръвките,и при качване и при чистене си трябва месо,просто при единия вариант е с картофи,а при другия със салати ;).Ето дойдохме и на “най-голямата засечка”...защо да е засечка не разбрах ?
Да вече ми е трудно ;) днес бях в залата,направих една кръгова тренировка направо щях да умра :)
За сега няма да описвам тренировките,от понеделник започвам.Иначе яденето до тук за деня:закусих в 10:00-50 грама микс ядки,със 100мл д.к.м(домаяно кисело мляко) ;)
в 10:30 бях в залата,знам че бързо след закуска но така се наложи.След тренировка 5 амино и в 13:00 хапнах 5 яйца и 50грама риба(бяла).
Вчера след закуска ... преди работа хапнах салата зеле+моркови(за цвят)+100грама извара.Абсолютно същото хапнах,раделено на 2 порций по време на работа и като се прибрах хапнах сиренце с краставици малко и си легнах.
До довечера очаквам менюто да е същото,но утре ще напиша...
Ей Дед това със секса малко като шега ми прозвуча,аз лично се изморявам ;)

ГП

23.08.08
11:41

А добър ден ;)
Вчера както предполагах на работа хапнах една салата домати краставици и 150 грама извара.
Днес пак ходих на зала кръгова тренировка,ама много тежка ми се видя,защото за всяка мускулна група по 2 упражнения и се поуморих,пък и не доспал.Утре мисля да почивам и от понеделник започвам през ден в залата,като мисля че сплита ще е нещо от рода:
Ден1-гърди
Ден2-почивка
Ден3-Гръб трапец
Ден4-почивка
Ден5-ръце
Ден6-почивка
Ден7-рамо крака
Ден8-почивка
Ден9-гърди ...

Изкарай още една седмица на кръгова(съмнява ме да правиш точно кръгова ама както и да е) и чак тогава сплит. По 1 упражнение за група прави, не по 2.

ГП

23.08.08
19:05

О адая здравей !!!
Хмм защо така със съмнения за мойте тренировки :) :) :) :) :)
Правя лежанка,скрипец(зад врат),раменни преси,бицепсово с крив лост стоеж,трицепсово разгъване на горен скрипец,коремни преси.Е да пропускам краката,но в сплита съм ги включил.
Днес просто за гръб дърпах на хоризонтален скрипец,за рамо правих разтваряне в страни,за бицепс правих с дъмбело от стоеж...

TI

24.08.08
17:24

Той се съмнява, защото кръгова тренировка значи да направиш по една серия от няколко упражнения и тогава да повториш кръга още няколко пъти.

ГП

24.08.08
17:44

:) :) :) :) :)  е :red: Добре де ... важното е че разбрахте за какво говоря,нали ?

TI

24.08.08
17:50

Е да разбрахме. Просто това не е точната дума в случая, но почти всички тук използваме израза кръгова тренировка като синоним на тренировка за цялото тяло. Така че кво ти дреме %-P .

ГП

25.08.08
08:56

:) :) :)
Здравейте!!!
Оф тази жега не се трае :( и тренировките двойно по-тежки ми се виждат.Вчера мислех да почивам,но по едно време реших поне на колелото да врътна и направих 20 минути спринт с 3 серий лицеви опори по 30.
А денс е понеделник и започнах сплита (Жоре не те послушах,ама се чувствам готов).
Станах в 9:30 и закуспих 50грама мюсли в 150мл. д.к.м.В 10:20 бях в залата.Ден за гърди,не се товарих много,горе долу на 70%.Започнах с пълен лег 3 серий 60,80,80-загрявката не я броя.Полу лег 3 серий 55,75,55.Кофички 4 серий по 10 повторения.И накрая пек дек 3 серий с 8 плочки :).Всички серий са с по 12 повторения.Накрая направих 10тина минути бокс на крушата ;)
Прибрах се към 11:30 и пийнах 5 хапченца амино.Сега към 12:30 ще хапна пилеяко от бут(варено) със салатка.
После малко почивка и съм на работа от 17:00.
За сега,до тук,толкова ;)

ГП

26.08.08
09:42

Добър ден !!!
Ужас сега чета какво съм написал вчера “пилеяко” :) :) :) :red:
Преди работа хапнах пилешко в доматен сос.А там към 18:30 100грама шам фъстък и салата домат с краставица и 50грама месо (от бут пилешко,варено).Към 22:30 още една такава салата и си легнах към 1:00.
Тази сутрин станах към 9:15,в 9:30 закусих свинско бон филе около 50 грама,200мл .д.к.м. варени макарони 40-50 грама със сиренце.
В 10:15 бях в залата.Последно реших сплита да е следния.
Ден1-гърди
Ден2-ръце
Ден3-почивка
Ден4-гръб
Ден5-рамо,крака
Ден6-почивка
Ден7-гърди.....
Днес правих ръце-бицепс трицепс,като направих по 3 упражнения от по 3 серий с 10-12 повторения.Към 11:30 се прибрах и глътнах аминките.12:30 обчдвам печени чушки(5броя),сирене 20грама,6 яйца на очи.Преди работа ще хапна пак чушки със сиренце.
А до довечера не знам утре ще пиша.

ГП

27.08.08
07:49

Добро утро,добро утро :)
Днес е добър ден !!! Почивка съм ;) ще гледам мача :)
Да вчера преди работа хапнах 50грама(няма и толкова сирене) с 3 печени чушки.Следващото хранене беше към 19:00,си направих салата с домат,чушка и пилешко месо от бут (варено-100 грама).После към 22:30 си направих почти същата салата,но доста по-богата :red: .Домат,месо,царевица(за цвят),майонеза 50мл.,пикантина за вкус и една кисела краставичка.Легнах си към 00:30,но сън не ме хвана до 2-3
А днес станах към 9:30 и пийнах 5таблетки амино.Към 10:00 закусих 100мл д.к.м. 50 грама мюсли.Напълно почивед ден.Няма да ходя на зала,няма да ходя на работа,само мове по някое време да врътна на колелото малко.Иначе силовите тренировки са екстра,малко мускулната треска ми пречи на някои двивения,но се примирявам :)

ГП

27.08.08
21:35

Ми не врътнах на колелото :red: ходих напред назад.Тука прозореца на компа си преинсталирах и то дойде време за мача,а преди него хапнах диня мисля че беше към 15 часа.После сварих 2кг пилешки бутчета (охладени) обезкостих ги и реших да премеря,колко фира ми дава от кости.Оказа се 400грама и 150 грама кожички.Хапнах си добре от месцето със малко пресни зеленчуци(към 18:30-19:30 часа)после по време на мача хапнах 50 грама тиквени семки(печени).И след малко ще лягам ;)
А за мача просто няма да кажа нищо освен ПУМИЯ,трябва да ги оставят тези “футболисти” пеша да се прибират от Бате ...
лека вечер

ГП

29.08.08
09:02

Ох добър ден.Много жега навън :(
Да напиша първо за вчера,че не остана време в 1:00 се прибрах от бачкане и бях скаан:
28.08.2008г.
Тренировъчен ден-3-гръб
Станах в 9:30 и закусих 100мл. кисело мляко с 30 грама мюсли и 50грама месо.
10:15 бях в залата започнах със скрипец пред врат 3 серий по 10 повторения,килограмите не съм ги следил.Като второ упражнение правих придърпване на хоризонтален скрипец с тесен хват 3 серий по 10 повторения и отново не знам с колко килограма,защото не са обозначени на плочките.Чукове със щанга отново 3 серий по 10 повторения с 65 килограма,беше 3тото упражнение,и до тук спрях защото щях да припадна,мислех да правя и 4то упражнение на скрипеца отново придърпване пред врат,но с лост длан длан.Вместо това направо минах на трапеца.От седеж с дъмбели 23кг 3 серий по 12 повторения и от стоеж със щанга 3 серий по 12 повторения с 50кг.След тренировката се прибрах директно и изпих аминото,след което противно на очакванията ми не бях гладен и ядох чак преди работа и то на сила.Хапнах малко пилешко месо със зеленчуци.
За сметка на това като отидох в пицарията още в 18:30 бях гладен и си направих салата като онзи ден пилешко,домат,кисели краставички и малко топено сирене (1 супена лъжица).Същата салата хапнах и в 23:00.Както казах в началото доста късно се прибрах и заспах чак към 2:00
Днес 29.08.2008г.
Отново тренировъчен ден-4 рамо с крака:
Станах в 9:00 закусих към 9:30 отново кисело мляко с мюсли,но отстран с 3 варени яйца.
В 10:30 бях в залата.Започнах с раменни преси от седеж със щанга 3 срий 40,45,50 кг.След това разтваряне в страни с дъбмели-11кг.Пек бек 8плочки и Хеликоптер 3 серий с 40кг.Всички упражнения за рамо са с по 12 повторения.За крака правих 2 упражнения лег преса 3 серий по 14 повторения със 140кг и бедрено сгъване на машината за задно бедро-3 серий с 4 плочки по 14 повторения.Правих и малко корем 3 серий коремни преси по 30 повторения.
Към 11:30 се прибрах и изпих аминките.Сега леко усещам глад и ще ходя да хапна яйца и една консрева риба тон.
От 17 часа съм на работа така че или довечера или утре ще допиша за днешния ден.

ГП

30.08.08
08:32

Добър ден.
Вчера преди работа не ядох,нямах апетит,което все по-често се случва само там към 19:00 изядох 100грама шам фъстък и към 22:00 консерва риба тон.Дори днес на закуска нямах никакъв апетит.Станах към 9:30 пийнах аминките,защото днес е почивен ден от фитнес ;) ... после уж да ям ама не бях гладен и ей сега към 11:30 се насилих и изядох 50-100грама качамак,майка ми е правила,със сиренце и лютеница :) .Като от днес пия и витамини.
Утре е пак тренировъчен ден (ден-1-гърди) но мисля да променя спита по първоначалната идея,защото така нямам никакво време за кардио.Единствения вариант е в почивния ден,но ще ми стане много.Аз така и така едвам издържам.Ще правя силови през ден и ще вкаравам между тях кардио.

ГП

31.08.08
09:22

Добър ден :)
Времето вече е по-приятно за тренировки ;) Поне тук в Овча купел :) Вчера общо взето имах още едно такова подобно ядене и това беше за деня.Апетит още нямам.
А днес правих гърди :) станах към 9:30 закусих изпих витамина.Храната беше 2 варения яйца 2 кюфтета и малко лютеница :)
Гърди-лежанка 4 серий по 10 повторения-55,75,85,75.
полу лег-3 серий по 12 повоторения-55,55,60
кофички 3 серий по 12 повторения,като на последната серия за последните 2 ми помогнаха
флайс 3 серий по 14 повторения с 13кф дъмбели :)
Коремни преси 3 по 30 и на края на тренировката аминките :)
Сега ще хапна ... но не знам какво утре или довечера ще пиша :)

ГП

02.09.08
10:08

Здравейте.
Вчера бях много зле и изобщо не съм сядал на компа.Много малко бях спал и главата ме спукваше от болка пък и тренирах...ужасен ден.
За онзи ден не помня вече какво съм хапвал.Но мисля вече да не обръщам внимание на изчистеното хранене,защото се преуморявам много и само с пилешко,извара и зеленчуци не се възстановявам,а пък и вместо да дърпам напред аз изчезвам особено ръцете много зле.Там най-много се забелязва.
Ще хапвам какво то ми се яде,но сладко сутрин или след тренировка ще винимавам високовъглехидратните храни да са преди обяд.Аз и без това си лягам 1-2 така,че всичко надявам се да е ок.Така ще е поне една седмица....до 6.09. защото тогава ще съм си взел добавките и се надявам с тях да възстановявам по-добре.За сега ще разчитам на храна,няма кинти :(
Вчера правих ръце,през нощта бях спал 4-5 часа като си легнах към 1:30 и станах 6:30 ходих до автогарата,после дремнях 30 мин и отидох на тренировка.Тази сутрин реших да разваля храненето защото просто бях парцал и трябваше бързо да се заредя.И хапнах половин руло от тези сладките,изпих и 0,5л мляко прясно “Верея 1,5%”.Това ми беше преди тренировка.
На тренировката-ръце
бицепсово сгъване от стоеж с прав лост 3 серий по 10 повторения-27,37,37-дроп серий с 20кг.
бицепсово сгъване с дъмбели-полу лег-успоредно-3 серий по 12 повторения-11кг
концентрично бицепсово сгъване 9кг,3 серий по 12 повторения

трицепсово разгъване на вертикален скрипец 3 сеий по 10 повторения
френско разгъване от лег 3 серий по 10 повторения-20,30,30-последната,дроп серия с 20
трицепсово разгъване с дъбмбел над глава 3 серий по 10 повторения.
коремни преси 3 по 30.
след тренировката аминокиселините,и почивка до вечерта.
Днес до тук добре ;) наспах се като пич.Снощи пак си леган късно,но пък днес поспах до 11:30 :)
Ходих до магазина и си взех извара,яйца и пилешки бутчета.Със ставането изпих аминките преди малко (12:30) хапнах 6 яйца на очи,няма и 50 грама ориз (от печени пълнени чушки) и 50 грама снежанка с половин домат.Успоредно с яденето изпих витамините.Дори сега докато пиша вече промених мнението си ;) ще си спазвам изчистено хранене...бе ще пиша пък който има някакви забележки или съвети нека пише ... :red: .

ГП

04.09.08
08:49

Добър ден ;)
Жега е ... жегааа пак стана много топло :( но нищо имам желание и хъс за тренировки,така че не ми пречи ;)
Вчера 03.09.2008.
Тренировъчен ден-гръб ;)
Станах към 9:30 закусих 30 грама мюсли с прясно мляко (100мл. Вереня 1,5) и едно пилешко бутче (печено)
Тренировка:дърпане на свертикален скрипец зад врат-3 серий по 10 повторения със 7 плочки ;)
чукове със щанга(подхват) 3 серий по 10 повторения 60,60,70кг
чукове с дъмбел (присецване) :) 3 сеий по 10 повторения
придърпване на вертикален скрипец пред врат 3 серий по 12 повторения с 5 плочки
коремни преси 2 по 20
напоследък се налага да ям купешко мляко защото не остава време да си купя домашно.За това само на закуска го консумирам.
След тренировката,както винаги амино 5 броя и до вечерта изядох 2 пилешки бутчета и 150грама гърди на скара,а и 100грама извара.
Днес 04.09.2008г
Тренировъчен ден-рамо :)
9:00 станах и изпих една чаша сок от грейпфрут.
9:30 закусих абсолютно същото като вчера но + една лъжица сладко от сини сливи(домашно без захар) в мюслито ;)
Тренировка:раменни преси със щанга зад врат от седеж-3 серий по 10 повторения-40,40,40кг.
разтваряне в страни с дъмбели от стоеж 3 серий по 10 повторения с 13кг
пек бек-3 серий по 12 повторения с 8 плочици ;)
хеликоптер 3 серий по 10 повторения с 40кг.
Трапец с дъмбели от седеж с дъмбели от стоеж и със щанга от стоеж-общо 6 серий :)
И 2 серий по 30 коремни преси.
Пийнах вече аминките сега ще хапна 150грама гърди на скара(пилешки) със салатка и после почифка ;)

ГП

08.09.08
08:52

Добър ден.От вече 2 дена не съм се вясвам тук,но имах малко ангажименти,заради които нямах време а компа.Не съм водил записки на храненето,но в общо линий всичко е в рамките,които съм си поставил,с изключение на един сладолед вчера след закуска и вечерта след работа след салатата 2 сладки,от тези в тарелките.Иначе си похапвам добре,овесени ядки,ориз,дори ядох пица :) От вчера включих креатин Creatine Monohydate на NOW-600гр,нови аминокиселини,Amino 1500 пак на NOW от утре започвам и карнитина ;) .Мисля преиема на добавките да е следния:
Тренировъчен ден-преди закуска (10-20 мин) карнитин
със закуската витамин,амино 4 таблетки,креатин 1 ч.л.
И понеже,както предполагам сте забелязали,след закуска отивам на тренировка...
След тренировка-креатин,амино.
следобедна закуска-креатин.
вечер преди лягане-карнитин
Не тренировъчен ден-преди закуска карнитин
по време на закуска-амино,витамин и креатин
Следобедна закуска креатин и амино.
вечер преди лягане-карнитин
От вчера приемам креатина и новите амино ;) и вчера беше ден за ръце.Направих хубава тренировка,бях отпочинал,защото предишния ден пропуснах тренировката за гърди.
7.09.2008г. станах към 10:00 закусих към 10:30 2 парчета домашна пица (150-200 грама)+2 чаши прясно мляко 3%+добавките
към 12:30 изпих креатина (2ра доза за деня) и към 13:00 бях в залата
Тренировка:
бицепс-бицепсово сгъване с крив лост от стоеж 3 серий по 10 повторения-30,30,40кг.
бицепсово с гъване от стоеж с дъмбели(последователно) 3 серий по 8 повторения с 20кг.
скот машина 3 серий по 10 повторения,като последните 2 дроп серий-25,25(15),25(15)
трицепс-френско разгъване със щанга от тилен лег-3 серий по 8 повторения 40кг,като след всяка серия правя няколко изтласквания нагоре
трицепсово разгъване на вертикален горен скрипец-3 серий по 10 повторения
френско разгъване на горен вертикален скрипец с въже 3 серий по 12 повторения
Коремни преси 3 по 20.
След тренировката креатин и амино.
Губи ми се храненето,точно в количества и часове.Няма да го пиша,а от днес ще си записвам за да не забравям.

ГП

11.09.08
10:41

Здравейте.От доста време пак не съм писал,по простата причина че не остава време.
Всичко освен почивката върви по план.Хранителен режим няма да описвам,защото изобщо няма такъв.Ям просто каквото има.Никакво време за приготвяне на храна,камо ли за пазаруване или друго.Само печа бутчета и с всяко ядене по едно бутче.Тренировките вървят добре,енергия желание и сила има и напредвам.Увеличавам все повече килограмите.Може би се дължи на добавките или на това,че хапвам богати на въглехидрати храни,не знам но е факт ;)
Утре е тренировъчен ден-1-гърди.Започвам с още по-тежки тренировки малко по-дълги почивки междусерий те и 6-8 повторения.
След всяка тренировка ще правя кардио,като ще редувам тичане,вело и скачане на въже.

28.04.11
22:14

Здравейте!
Старият ми профил е изтрит, явно...но аз не съм спирал да тренирам, е освен за кратки периоди. Бях се отдал малко на алкохол, но почти не съм спирал да тренирам. Работех сервитьор известно време (2-3 години) за най-дълъг период мисля, че прекъсвах за 2-3 месеца. Като цяло съм си постоянен. В края на 2009г, започнах работа в една фирма за разпространение на книги, на издателство СофтПрес. Работех като склададжия, от понеделинк до петък от 8:30 до 17:30 от тогава съм неотлъчно в залата, с изключение на 1-2 боледувания за по седмица.
Строг хранителен режим не съм спазвал, защото работата в склада беше тежка, имах нужда от енергия. Но винаги съм внимавал какво похапвам, особено през пролетта и лятото, наблягам на храни с високо съдържание на протеин, а отбягвам въглехидратите.
През лятото на 2010г, правехме местене  на склада...една седмица безспирна работа от 8:00 до 21:00 влачене на тонове книги...разглобяване, сглобяване на стелажи, адски тежка работа. През тази седмица хапвах предимно пица на парче и пиех кола, носех си допълнително месо и зеленчуци, бях си взел Fyre. Достигнах до 86кг. http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1304016455q.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=arx1304016509n.jpg след местенето си купих колело, с него ходех на работа, тренирах редовно, спазвах режим на хранене http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1304016630c.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1304016649r.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1304016669l.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=jdv1304016701t.jpg мисля, че това е оптималната форма, която съм достигал за летен сезон.
Сега през зимата се заредих с Креатин-монохидрат, протеин и амино киселини. Хапвах си стабилно, внимавах да не се “уливам” наблягах на месо, картофи и ориз. Сладкото присъстваше в менюто, но не прекалено. Качих до към 95-6кг. но нямам снимки. Взех си и азотен бустер, качих още килограми, станах към 100-101кг. вече бях “замазал” положението, това беше някъде края на Февруари, началото на Март 2011г. Започнах да очаквам Април месец, за да започвам да свалям тези килограми. Купих си БЦАА, Липо 6 и протеин Syntrax Shake.
И така се започна от 1-ви Април, режимът е НВД, тренировките от много тежки с малко повторения станаха, с малко килограми, много повторения и без почивки. Кардио след всяка тренировка 20 мин.-10км. с промени в темпото през 1-2 мин. Тренирам 5-6 пъти в седмицата, 3-4 тренировки с тежести+кардио(20-30мин) и корем, останалите кардио(50-60мин)+корем и трапец. Наблягам на трапеца, много е зле. Храня се по следния начин:
работни дни:
7:00 савам-пия 2 капсули Липо
7:30 закуска-овесенеи ядки с кисело мляко(50-60грама овес) или някаква манджичка (супа задължително с месо)
10:00 протеин+сурови ядки 30 грама+2 капсули БЦАА
12:00-12:30 обяд(1) месо(яйца), зеленчуци (от време на време варен картоф или ориз)
14:30-15:00 обяд(2) останалата част от обяд(1) но без ориз или картофи
17:00-18:00 2 капсули Липо-30 мин след това-тренировка, преди да започна кардио 3 капсули БЦАА
19:30 вече със сигурност съм свършил с тренировката-5 БЦАА+протеин
20:00-20:15 вечеря-зеленчуци, месо(извара)
22:00-22:30 протеин и заспивам
почивни дни:
8:00-9:00 ставам-пия 2кпас Липо
Събота:
8:30-9:30 закусвам
12:00-липо 2 капс
12:30 тренировка и след това деня ми протича както останалите дни :)
Неделя:
след 2 те капс Липо се мятам на велото 30 мин. коремни преси и после още 30 мин вело :)
Тази седмица пасувам, мисля че претоварих трапеца и яко ме боли между плешките, а и съм болен имам хрема и хрипове в гърдите. Няма да ходя в залата, само във вкъщи, вчера и онзи ден правих вело+корем, днес само корем...утре ще видим.
Имам записани мерките след Файър-а
01.09.2010г. 86-7кг; 40см ръка; 86-9см. талия.
01.04.2011г. след креатин, амино и азотен бустер: 100-101кг.; 43-5ръка; 99см талия; 104см ханш

Доста дълго се получи, надявам се някой да има нерви да чете :) започвам редовно да пиша какво хапвам и как тренирам :) Благодаря за отделеното внимание!

Мнението беше редактирано от Georgi Popov на 14.05.11 21:07.

29.04.11
20:37

Добър вечер :)
Направо на темата :)
6:50 2 капс Липо
7:30 купичка зелен боб с пилешко (200-300мл)+пилешки дробчета(пържено-задушени)+2 филийки черен хляб
10:00 3 капс. БЦАА+протеинче(днес без ядки, поради обилната закуска)
12:00 обяд- белтъците от 4 яйца, 2 кренвирша, маслинки, 4 домата и няколко резънчета кашкавал(доста сух, не повече от 50гр.) Това го деля на две, едната половина изядох в 12:00
14:00 обяд 2-другата половина от яденето :D+2 капс БЦАА
17:00 2 капсули Липо, нищо не усещам като го изпия, даже си полегнах и задрямах докато чакам да минат, 20-30мин.
17:30 до 17:50 вело, коремни преси, 18:00 до 18:30 пак вело.Паднаха ми батерийте на дисплейчето, но до колкото се виждаше, минах около 30км. и пак 2-3 серий коремни преси.След това протеинче и 4 капсули Липо
20:00 вечеря купичка таратор 300-400мл. със 100грама извара.
преди да си легна, към 22:00-22:30 ще пина още едно протеинче с 2-3капс БЦАА.
Мисля, че вече хриповете ми в гърдите отшумяват, надявам се в понеделник да съм на шест и да съм вече в залата :)
Благодаря за отделеното внимание!

30.04.11
20:39

Здравейте!
Днес, напълно почивен ден. Дори се опитах да направя нещо като “зареждащ” ден. Не се получи, както си мислех.
7:30 се събудих, реших да полежа...станах в 9:45-2 капс Липо
10:30 закусих 100грама овесени ядки с 50/50 вода и кисело мляко, един банан и половин ябълка,2 капс БЦАА
Майка ми ме накара да ходя с нея на пазар.
Следващото ми ядене беше чак в 13:00- 200гр. свинско филе(пушено-обработено на тефлона). Гледам да ги избягвам, но това не е никак солено, дори след термичната обработка...с месцето хапнах и 150грама ориз със пиле и зеленчуци на фурна и отделно краставици и домати хапнах.
15:00 2 капс Липо.
16:30 протеинче с 50гр. сурово кашу и 4 капс БЦАА.
Разходка в парка около час и половина.
20:00 вечеря-4 яйца на очи, 50-80 грамова пържолка от тези на обяд, лютеница и няколко резънчета луканка.
Довечера преди лягане-протеин и 2 капс БЦАА.

01.05.11
22:03

Добър вечер!
Днес, хриповете в гърдите все още си ги имам, но утре мисля да посетя залата.
Станах към 9:15, веднага 2 капсули Липо, 9:45 се метнах на колелото, днес наблегнах на темпото, като въртях на по-ниско съпротивление. Първите 20 минути ме поизпотиха доста. След тях 2 капсули БЦАА и направих 8 серий коремни преси, след което отново на колелото на високо темпо-30минути. В края вече бях навъртял 37км. Направих 2 серий коремни преси, 3 капсули БЦАА и доза протеинче.
11:30, време за закуска :) 100грама качамак със 150-200грама месо обработено на тефлона :)
14:45, зеленчуци с малко извара, малко месце и сиренце :)
16:00 2 капсули Липо
17:00 4капсули БЦАА, 17:15 100грама пилешко филе на скара
20:00 100-150 грама извара и доволно количество извара (домати, краставици и лук)
преди лягане предстои протеинче с 2 капсули БЦАА.

01.05.11
22:06

Пълен адаш - и по име, и по фамилия. Успех :)

02.05.11
21:29

Здравей адаш ! :)
Здравейте еврибади :)
Добър вечер!
И така, днес деня беше...натоварен доооста:
Станах в 5:40-чаша топъл чай с лъжичка мед
6:15-закуска кюфтета със сос, сипах си 4 кюфтета по 50-60 грама, и обилно сосче, изконсумирах и една филийка черен хляб.
7:30 2 капсули Липо
8:30 2 капсули БЦАА и доза протеинче
11:15 200грама сивнска пържола-врат на скара и един домат, пържолата беше яко солена, не ми гареса изобщо, но си я купих готова от кауфланд...не правете тази грешка!
Следващото хранене бешеее, чак в 16:00, просто имах много работа и нямаше как да спирам да ям, а пък бях и в Кауфланда в ПК...нямаше как да изляза до колата да пийна и протеинче...яко огладнях и хапнах половин краставица с един кренвирш.
18:00 бустера и 2 капсули Липо
18:15 тренировка-гърди с бицепс и кардио
5 минути-загрявка на крос-а
Гърди:
кофи-машина 4 серий 1х20 3х14-16
обратен лег-долен скрипец 3х14
крос овър-долен скрипец 3х12
крос овър-горен скрипец 3х12
Бицепси:
сгъване с дъмбели от стоеж-редуване лява-дясна 4х10-12
сгъване с дъмбели от седеж със застопорени лакти ;) 3х14-16
сгъване с въже на долен скрипец от стоеж 3х18-дроп серий
Кардио:
крос тренажор 20мин, високо темпо
след тренировка 4 капсули БЦАА и доза протеин-19:30
вечеря: домати, печени чушки, лук, зехтин и извара(150гр)-омешано на салато-каша :D)
преди лягане предстои доза протеин и 2 капс БЦАА.

03.05.11
21:42

Добър вечер на всички!
Днес денят беше напрегнат, малко ми се видя храната...тежко беше :)
Станах в 7:30-успях се :D чаша хладка вода
8:00 закуска половин кофичка кисело мляко 2%, 80гр овесени ядки, едно киви, един банан. Не смесвайте киви с кисело мляко-отврат!
9:10 2 капсули Липо
10:15 протеинче и 2капсули БЦАА
12:00 консерва риба тон 130грама и половин краставица
14:30 консерва риба тон 130грама и половин краставица
18:00 2капс БЦАА и протеин-много бях гладен.
18:45 2капс Липо
19:10 велоергометър :) 40 минути 25,3км на 2-3та степен от 8 :)
20:00 протеинче и 4 капсули БЦАА
20:30 вечеря 200грама извара+печени чушки+яйца-обработени на тефлона(нещо като миш-маш) и един таратор 200-300мл.
сега чакам мача...преди лягане протеинче с 2капс БЦАА, мисля да пия протеина с прясно млято, четох една тема, където се споменава, че забавя разграждането на протеина...и преди съм виждал подобно мнение. Ще пробвам :) да видим колко ще съм гладен утре сутрин :)

04.05.11
21:53

Здравейте :)
6:50 събуждане-реших вече да не започвам деня с Липо, просто чаша хладка вода и закуска
7:30 закуска-снощи майка ми направи-изпържи готови пилешки хапки...хапнах 3бр(100-тина грама), 100грама овес с прясно мляко и канела.
9:00 2капс Липо
10:15 протеинче, 2 капсули БЦАА и 30грама печено кашу
12:00 2бр от пилешките хапки(малко се полакомих...) половин краставица, един домат и 100грама от яденето с извара и печени чушки.
14:15 150грама извара с печени чушки и половин краставица
15:00 имах още малко от изварката с чушки-50грама...хапнах го, защото се очертаваше да ида късничко в залата
18:40 2 капсули Липо и бустера
18:50 вече загрявах на крос-а-10мин.
Рамо-направих рамо, защото е по-къса тренировката...
раменни преси на машина-4х10
предно рамо-долен скрипец-прав лост 3х12
задно рамо-пек бек 3х12
разтваряне с дъмбели в страни-с лек наклон напред 2х10
трапец-повдихане на щанга-смит машина 2х16 3х12
корем-на машина 4х20
отново на крос-а 20 минути-ниско съпротивление, високо темпо
10 мин. след тренировка 4 капсули БЦАА и протеинче
вечеря 20:40 300мл. таратор, 200грама бяла риба на фурна
преди лягане следва 2 капс БЦАА и доза протеинче с прясно мляко 2%, тази сутрин не бях така гладен както обикновенно.
Благодаря за отделеното внимане!

05.05.11
23:21

Добър вечер!
Днес малко късничко, но имайки в предвид утрешния почивен ден, тази вечер поразпуснах ;)
6:50 станах, чаша топъл чай с една чаена лъжичка мед
7:30 закуска купичка 250-300мн зелен боб с пилешко месце, 4 пилешки хапки от онази вечер :)
9:00 2 капсули Липо
10:00 2 капсули БЦАА, доза протеинче и 30грама печено кашу
12:00 обяд 150 грама извара с печени чушки, един домат и една пилешка хапка ;)
14:00 протеинче с 2 капсули БЦА
15:00 2 капсули Липо
15:45 следобедна закуска 150 грама извара с печени чушки (която свърши и трябва да измисля друга рецепта за приемане на извара :) ) един домат и една пилешка хапка.
18:00 една кнсерва риба тон 130грама
19:30 протеинче и 2 капсули БЦАА
Преди малко вечерях 23:00-една консерва риба тон 130грама, половин краставица и един домат.
Тази вечер няма да има протеинче преди сън...БЦАА-тата ми свършват, в дилема съм какви да си купя, до сега пиех на PEAK-cap’s, но в момента ги няма и не знам какви да си взема...утре трябва да реша дилемата.
Благодаря за отделеното внимание!

Мнението беше редактирано от Georgi Popov на 05.05.11 23:22.

06.05.11
10:10

Държиш ли БЦАА-то да ти е на капсули!?
След като си пробвал само на ПИЙК, вземи този пък на Оптимум и ги съпостави :) Хем ще помогнеш на хората, двуумящи се в избора си :)

06.05.11
22:08

Добър вечер!
Ами, не държа да са на капсули. Харесал съм си обаче healthstore.bg/BCAA-1000-400-kapsuli.html което просто е по-изгодния вариант от този на прах. Честно казано, не усетих кой знае колко БЦАА-то на ПИЙК, в сравнение с Amino Complete на NOW.
Днес, почивен-празничен ден :)
8:00 събуждане-2 хапа Липо
8:30 вело-то ме призова :D) ниско съпротивление, средна скорост-30мин. Коремни преси 8 серий. След това още 20 минути вело, една степен по-високо съпротивление и доста по-високо темпо.
10:00 закуска, доста лабава...имах леки усложнения във вкъщи, хапнах зеленчуци (краставици и домати) сиренце 50-тина грама и малко месо 100-тина грама.
12:00 протеинче
14:00 обяд-150-200 грама месо от пиле на грил, краставици и домати.
17:30 протеинче
18:30 2 хапа Липо
20:00 празнична вечеря ;) задушено ярешко 200грама и зелена салата :)
предстои протеинче преди лягане...
Доста скъпо започва да ми излиза тоя протеин...мисля за някакви по-евтини варианти, ще се радвам за идеи ;)
Благодаря за отделеното внимане!

Мнението беше редактирано от Georgi Popov на 06.05.11 22:10.

07.05.11
21:20

Добър вечер еврибади :D
Здравей мило дневниче ;)
Днес:
събудих се към 9:00 - 2капсули Липо
9:45 закуска 2 печени филийки бял хляб с кашкавал отгорв и 100грама месо и половин краставица
12:00 протеинче
13:15- обяд- 150грама пиле на грил и зелена салата
17:00 2 капсули липо
17:45 бустера и започнах да зягрявам
18:00 бях на колелото 10мин, 2 капсули БЦАА
Гръб:
Придърпване на долен скрипец 1х18 2х14 1х12
Гребане с щанга 4х12
Слонска чикия :D така го наричаме в залата-на горния скрипец слагам въже, заставам с лице към скрипеца и се отдалечавам, така че когато ръцете са ми максимално опънати, сочат приблицително с 45° нагоре, леко съм приведен и придърпвам към талията, като в долната част на движението разтварям ръцете, така че да минат покай мен- 4х16
Трапец-повдигане на раменете с дъмбели-4х12
Трицепс:
машина за кофички- 3х10
разгъване на горен скрипец с въже- 3х12
разгъване на горен скрипец с ръкохватката за кросовър-а :) 4 серий на ръка до отказ
корем-на машината 6 серий като постепенно увеличавам килограмите, а на последната правя дроп серия до отказ.
кардио- 10мин на колелото-ниско съпротивление високо темпо
10мин на крос тренажор-ниско съпротивление високо темпо
след тренировка 19:45 последните 3 капсули БЦАА
20:00 протеинче
20:30 вечеря 200грама задушено ярешко и зелена салата с 50грама сирене.
преди лягане предстои протеинче с прясно мляко.
За БЦАА-тата, май отново ще си взема на ПИЙК, защото ми предлагат добра отстъпка в залата, а финансоваа страна на нещата не е за пренебрегване, обмислям да си взема и споменатите вчера Complete на NOW.
Днес се претеглих на кантара във фитнеса, изкара ме 95,6 с дрехите. Помислих, че може да е грешка, защото е електронен, когато се прибрах се премерих без дрехи и моя във вкъщи ме изкара точно 95кг. утре сутрин ще направя нови замервания :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1