30.04.11
18:26
здравейте искам да попитам дали си струва този гейнер да се взима http://power-beauty.com/index.php/week-promo/ult-muscle-juice.html
някой ползвал ли го е ако може да даде мнение някакво за продукта :)
Да си струва , не си струва ама като за гейнер е добре :) По ще си струва да си купиш 2 кила протеин + декстроза и малтодекстрин . Иначе ако си решил да е гейнер по-добре muscle juice revolution или vpx stealth
30.04.11
19:37
ахам ем на мен целта ми е мускулна маса и релеф и се чудя от доста време какво да си взема за тази цел мислех Jack3d + tozi produkt ,също така тренирам и баскетбол и ми трябва нещо за издръжливост и сила а разполагам с близо 90 лв пиех до преди известно време No-xplode и когато играя бастет ми се стягаха краката и неможеше да отскачам както си трябва от тея бустери и се замисляв изобщо за Jack3d също съм пил и San Fiarce
ако можеш да ме посъветваш нещо :)
Мнението беше редактирано от Radoslav Vladimirov на 30.04.11 19:39.
От гейнера най-вероятно ще се омазниш , така че си вземи 1 протеин само . А за баскетбола може 1 бета аланин да си земеш за издържливост и кофеин на таблетки за енергия
30.04.11
21:19
ахам а вместо кофеин ,креатин kre-alkalyn или етил естер става ли :) и мерси за инфото
01.05.11
18:37
Нема да стане за релеф, има прекалено много захари и се омазнява от него. Аз в момента го пия и съм 1.2кг нагоре, според мен си струва + ако поне малко ти е гузно за парите, ше си оправиш и храната покрай него :Д
03.05.11
20:14
сега помолих един фр да ми провери за jack3d и синтата и мисля някакъв креатин за 15 дена към тези два продукта , crea bomb на scitec ставали да го дабавя към джака и синтата :)