Марката USN?

31.03.11
13:55

Някой запознат ли е с марката USN и можете ли да дадете някакви мнения отзиви за нея?
Това е официалния сайт на фирмата: http://www.usn.co.za/
А това е бългриският сайт: http://usnbg.com/

27.04.11
10:19

Здравей аз пия тези продукти и съм страшно доволен. Малко са скъпи на пръв поглед но си заслужават и са много чисти. Препоръчвам ти ги.

HE

27.04.11
10:48

казано от naskooo на 27.04.11, 10:19:

Здравей аз пия тези продукти и съм страшно доволен. Малко са скъпи на пръв поглед но си заслужават и са много чисти. Препоръчвам ти ги.

Така ли? Колко чисти? Искаш да ни покажеш сертификат за изследвания? Как разбра колко са чисти? Защо човек да си купи тези добавки на по скъпа цена от други такива, но на доказана фирма и съответно на по-ниска цена?

28.04.11
15:14

Ако се наложи и сертификат мога да намеря. Човек който се занимава с добавки и е изпробвал на много фирми може да усети разликата. Първо: няма едни и същи продукти, всяка фирма се опитва да изкара нещо ново и по-добро. Второ: защо си купуваш скъпи маратонки а не същите ефтини да речем от турция?

28.04.11
16:01

Да , да , ще усетиш разликата между протеините ама друг път. Е... на вкус може да я усетиш.

HE

28.04.11
16:05

Тия трябва да са много добри, защото в netrition.com и bodybuilding.com нещо не им продават добавките :D
За сметка на това ги има по евро сайтовете като discount-supplements.co.uk и predatornutrition.com, като в първия предлагат само три техни продукта (giggle)

казано от rexxxbg на 28.04.11, 15:14:

Ако се наложи и сертификат мога да намеря. Човек който се занимава с добавки и е изпробвал на много фирми може да усети разликата.

Ходи си ги рекламирай другаде, а и тук рекламата е забранена в правилата на форума. Хайде тоя дето е изпробвал толкова много добавки да вземе и да ми обясни, защо да си купя продукт от недоказана фирма /при това два от най-големите сайтове за търговия с този род продукти я нямат/, а не нещо от лидерите в тази област? Значи няма да си купя доказана добавка, а такава за която след около 20 мин. търсене не открих читаво ревю? При това така хвалените от теб добавки са с доста по-високи цени от световно известни такива.

казано от rexxxbg на 28.04.11, 15:14:

Второ: защо си купуваш скъпи маратонки а не същите ефтини да речем от турция?

Сега обаче ще ти го обясня в стила, в който си задал въпроса - Найк можеш да сравняваш с фирми, като Адидас, Рийбок и т.н., тези фирми са се доказали с годините и разработките, които влагат в продуктите си. Фирмата цитирана от теб с какво може да се похвали в тази област? С какво е известна като разработки в света на хранителните добавки? Ясно е, че рекламни брошурки пробутваш, но поне цените да бяха такива, че да рекламират продуктите и да ги направят известни тийновете, които гледат да са на “нещо” /Справка Сайтек/.

28.04.11
16:10

тея са по-скоро като скъпе “Redis” :Д

head_hunter какво имаше впредвид за продуктите на Сайтек,че не разбрах нещо,а аз лично съм доволен от тях...стана ми любопитно.

HE

30.04.11
07:06

казано от Иван Йорданов на 29.04.11, 23:07:

head_hunter какво имаше впредвид за продуктите на Сайтек,че не разбрах нещо,а аз лично съм доволен от тях...стана ми любопитно.

Нисък клас продукти и съответно ниско качество, да не споменавам, че от амино 5600 никъква файда /т.е. възстановяване/. Мога да спомена още тяхми продукти и то не с добро, но не е тук мястото да го правя. Темата се отнасяше за други подобни продукти.

30.04.11
20:57

Имаше въпрос за марката USN и понеже ги пия отговорих на въпроса.
head_hunter вместо да се заяждаш върви прочети малко книги, допитай се до някой който разбира, влез да видиш какво преставлява фитнеса и да потренираш И чак тогава се изказвай.
За този който не може да намери разлика в протеините мога да му кажа да спре да пие нешестета и да си вземе хубав протеин. Мога да кажа, че съм попадъл на два случея в които хора пият най-добрия протеин и най-продавания(няма да го рекламирам, щом разбирате толкова ще се досетите кой е) и получават аритмия. Ако знаете какво е това тогава може да се досетите какво слагат в него.

30.04.11
20:58

казано от head_hunter на 30.04.11, 07:06:

че от амино 5600 никъква файда /т.е. възстановяване/.

+1, но само от амино5600. Нищо не казваш за изолата или анаболик на Сайтек!?

HE

01.05.11
00:28

казано от rexxxbg на 30.04.11, 20:57:

Имаше въпрос за марката USN и понеже ги пия отговорих на въпроса.
head_hunter вместо да се заяждаш върви прочети малко книги, допитай се до някой който разбира, влез да видиш какво преставлява фитнеса и да потренираш И чак тогава се изказвай.
За този който не може да намери разлика в протеините мога да му кажа да спре да пие нешестета и да си вземе хубав протеин. Мога да кажа, че съм попадъл на два случея в които хора пият най-добрия протеин и най-продавания(няма да го рекламирам, щом разбирате толкова ще се досетите кой е) и получават аритмия. Ако знаете какво е това тогава може да се досетите какво слагат в него.

Хахаха забавляваш ме :* Поста ти заминава директно в бисерите, ако някой вече не ме е изпреварил.
Като си писал този пост сигурно си се гледал в огледалото. Колко си бос в сферата на хранителните добавки си личи от постовете ти. Хубаво е съвитети, които си дал на мен да ги изпълниш ти. Първо стигни моето развитие и тогава давай акъл, а до тогава взимай кофичката, греблото, лопатката и марш да си играеш на пясъчника, а не се бутай на места, където определено не ти е мястото.

казано от Калоян Цонев на 30.04.11, 20:58:

казано от head_hunter на 30.04.11, 07:06:

че от амино 5600 никъква файда /т.е. възстановяване/.

+1, но само от амино5600. Нищо не казваш за изолата или анаболик на Сайтек!?

Със Сайтек приключих вече. Имам да довършвам Атак, Креабомб, Супер натурал, нитро Х и някои от продуктите няма да ги погледна повече. Протеините съм ги пил отдавна и някъде към 5 кг. та не мога да дам конкретна оценка при такова количество. Като приключа със стака ще дам подробности кое, как и защо.

01.05.11
10:41

казано от rexxxbg на 30.04.11, 20:57:

Я дай пример за хубав протеин и на кои фирми протеините мислиш че са нишестета? Тоя протеин дето го цитираш верно е най-продавания , но определено не е най-добрия в нито един белег по които се определя качеството на даден протеин. Тва за аритмията въобще няма да го коментирам.
Стана ясно че си свързан с въпросната фирма , и никак не ви прави чест да рекламирате по подобен начин. Нагледали сме се на такива смешни опити за скрита реклама
Сега видях че вашите протеини са с доста по-високи цени от цитирания “най-продаван и най-добър” . Каква е логиката?

Мнението беше редактирано от target на 01.05.11 10:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1