HAhahhah :D:D:D След 4 часа бърпи миля да кажат за теб “Ръката му е кука!” :Д (bow) ...ама на Скота надали му е било до шеги. :) Скот, ако беше пускал до гърди, заедно с една почивка от време на време на земята щеше да си значително по-бърз...Иначе евала....4 часа да правиш бърпита това си е психическа издръжливост на високо ниво (y)
Мнението беше редактирано от Valleri на 24.04.11 17:27.
Тренировка- кросфит:
The burpee mile
04:15 hrs (255 min)
Искам да благодаря на Жоро за подкрепата, защото бях почнал да изперквам и мислех да се откажа, а също и за бонуса във времето :D
Валери, благодаря ти и на теб за коментара- ами мислех, че без допиране трябва...
ПП А да и да благодаря на приятелите на Георги, които бяха загрижени за моето психическо здраве- ако не бяха те може би духът ми щеше да ме предаде!
Ааа и още нещо- бях гладен много зверски след това начинание, но като се прибрах у дома изскочи нещо по спещност и минаха още 1 час и 30 минути докато успях да сложа залък... сега се пръсвам от ядене... толкоз.
24.04.11
18:05
Samo da te predupredia, 4e pove4e za tazi sedmica nqma da mojesh da trenirash. O4akvame vyzkresenieto drugata nedelq . Poklon za volqta !
PP: Malyk problem s kirilicata, nadqvam se da byda izvenen.
казано от Ausser Haus на 24.04.11, 18:02:
казано от CKOTA на 24.04.11, 17:55:
Слабо, но от сърце:
04:15 hrs (255 min)Очаквах да е зле, но се изненадах неприятно, както и да е завърших го!
Шегуваш се, нали? Даваш ли си изобщо сметка колко малко хора ще се мъчат четири часа?
Според мен това те прави победител....кондицията си всеки може да подобри, но психическата си устойчивост и издържливост - малцина...
Аз мога само да ти сваля шапка...
Съгласна съм с Поли! Скоте!!! (bow) (bow) (bow) Просто евала!!!! Изключително съм впечатлена! БРАВО!!!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.04.11 18:12.
ба...браво ме момченце...ЕВАЛА...малко хора се захващат с това...след голямото варненско магаре, теб ще те кръстим малкото софийско:)))
4 часа борба!!!...това се казва сърце...
имаш гоооооолям поклон от Славко...сега 2 дена само ядене и спане...:)
Инис, Карфичке, Славко благодаря за хубавите думи : )
Само да вметна, че имам изгаряния на ръцете и лицето, мазоли по дланите, въпреки ръкавиците и ме боли всичко, освен това в петък правих гърди и трицепс- другия път по-отпочинал ще гледа да съм... ОБАЧЕ ми е супер кеф!!!! А да и съм 2 дни на екскурзия от утре, та по-тежко от мръвка няма да вдигам!!! : )
24.04.11
21:43
Евала, впечатляваща воля!
Не мога да си го представя. 4 часа тези така ужасни бърпита... болките от мазолите, жегата и още, и още :)
Железен си ей :). Подготвяш се за новите предизвикателства, които предстоят!
Браво!
А добър вечер!
Хубаво е да четеш хвалебствия- благодаря ви :)
Инак ще го повторя разбира се- предполагам края на лятото и този път ще подходя по-акълно- ще разпределя натоварването по-добре, няма да ида ва 12 на обяд, ще ползвам някъде твърда настилка и тн... а и ще съм в по-добра форма, което трябва да е ясно...
По същество- тия дни много яйца, месо, козунаци не много, добавки нормалното и малко хлебец имаше... Днес се прибрах в София, но имам гости и планираната тренировка ще отпадне за утре, но да си кажа пораженията от неделя- имам силна мускулна на прасците, корема страничната част и зверска такава на зъбчатите- при всяко движение болки, ама е яко :D… Рамената, краката и гърдите ми се възстановиха- ама те по принцип са яли повечме бой и са по-адаптирани... малко хипфлексорите се обаждат, и премишниците, но утре ще се натягам яко на зерчера и трябва да пусна хубав клип.
Храна и вещества:
7:30- 5мг йохимбин
10:00- 40гр протеин, 20гр халва
12:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:00- 200гр леща на супа, 50гр ориз, 150гр пилешко
17:00- 4 яйца, 50гр кашкавал
20:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак, 2,5мг йохимбин
21:30- 200гр свинско, 10гр масло, 100гр картофи, 10гр черен шоколад
***Тренировка:
Зерчер клек- 6х85кг 3х90кг 5х85кг
Бедрено сгъване- 2х6х35кг
Раменни преси с щанга от сед- 4х55кг 4х50кг
Днес цял ден в ТУ, после 3 часа на работа се изгърбих клекнал, но бях казал, че ще тренирам... ето пак клипове на зерчера, втората серия не я качвам, защото не е хич добра, а на третата едно момче реши да вземе нещата в свои ръце и да операторства, но поне ми се вижда гърбицата... като цяло извода е, че ми е много слаб пояса, а уж го тренирам бла бла... почвам яко да натягам корема... рамото го претупах, но нещо злокобно изхрупа на първата серия, а и като си вдигна ръцете имам адските болки под мишниците- отстрани на торса- брутална мускулна- зъбчати ли са какви са- това от бърпитата сигурно, та реших да не мъча толкоз... Ами това е утре, като днес и в неделя малко ще потренирам тяга и бицепс... Известно време няма да вися и да дърпам, че и плешките отказват :D е в неделя ще се раздам...
Храна и вещества:
8:45- 5мг йохимбин
9:30- 70гр овес, 3 яйца, 2 лъжици сладко от ягоди
12:30- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
13:00- 100гр свинско, яйце, 200гр сметана, 20гр халва
15:00- 2,5мг йохимбин
16:00- 40гр протеин, 2 лъжици тахан, 3 сушени сливи
19:00- 200гр пилешко, 20гр масло, 50гр кашкавал
00:00-3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
Днеска динамичен ден до 16 часа, което е чудесно... после направих опит да спя, но света бе против мен... както и да е бях на концерт на Сърмата Хари за пореден път- ами култ е тоя човек! Утре една лека тренировка ще направя и това ще да е- пак ще е динамичен ден- нещата се завъртат добре!
Поредния тест за снимачните ми умения на единствената ми част от тялото, която що годе и личи, че я тренирам...
30.04.11
17:41
90см. викаш, а ? Аз пък казвам 100 :)
Супер си :)
Храна и вещества:
10:00- 70гр овес, 4 яйца, 2 лъжици сладко от ягоди
13:00- 5мг йохимбин
15:30- 200гр свинско, яйце, 50гр сирене, салата, 20гр масло
17:40- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак, 5мг йохимбин
19:00- 40гр протеин, 2 лъжици тахан, 5 сушени сливи
20:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
21:00-
***Тренировка:
Тяга- 5х135кг 3х140кг 1х145кг 1х150кг
Чуково сгъване с щанга- 7х40кг 6х45кг
Скотово с дъмбел- 6х22,5кг 6х20кг
3 серии повдигане на краката от стойка за кофички- 18,15,12
3 серии молитва- 16х20кг 12х25кг 12х25кг
3 серии завъртане с диск 10кг 3х22
2 серии на машина за долна и горна част с 5-6 плочки
Тъй- днес крив ден въобще, като цяло не само 50 минутната агония в залата. Първо уж трябваше да свържа няколко жици за половин час, но изникнаха още сто неща... после се оказа, че “спешно” трябва да ида на работа и почнах да бързам, разбира се човек като бърза прави грешки... е счупих се от бързане и гладен аха да тръгна вече в колата и ми звънят, че не трябва да ходя... после нещо храната ми е била малко и ми се виеше свят цялата тренировка... тягата на 135 мисля добре беше после стандартната глупост... 150 ги отлепих лесничко, ама криво разбира се... лигавих се малко за бицепс и корем. Нещо се дразня, та прекратявам с Мах-ОТ за известно време и като цяло ще тренирам с по-леко и повече повторения за някакво неизвестно и на мен време без точно дефинирана програма, което е глупаво в моя случай, но тъй ще бъде. Надявам се за тоя неизвестен период да си корегирам техниките на кривите движения и да ми заякне корема, че после да си дърпам спокойно- цялата работа и на клека и на тягата е от слаб пояс... кросфита си седи, като може да стане повече от веднъж седмично, но и аз не знам... не съм импулсивен тип ама нещо днес се изнервих...
Хей, легенди се носят вече за твоите Burpee mile…разказаха ми днес съфорумниците, едно огромно БРАВО и от мен!!!
Поздравления и за добрата визия, напредъкът е повече от очевиден!!!
ENJOY!
Либра, благодаря за хубавите думи. Има някакав напредък не е, като без хич- търпение и постоянство- това е и ще постигна целите си, но цялосстно погледнато много път ме чака : )
Понеже гледам да съм обективен и вчера постъпих некоректно, като показах по-малко лошата половина от мен- ето ме и отпред- тренирам, ама друг път... въглехидрати малко, мазнини повечко, корем все същия... изненада, а?
ПП Някой пробва ли новия калкулатор от линка ми, не за друго ами си упражнявам програмирането с него :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.04.11 21:29.
30.04.11
21:34
Това плочки ли са ? Иначе отностно калкулатура - дава ми някакъв проблем.
Екстра си ;) няма да се впрягаш - личат си усилията :) - “приветлив” плътен гръб , добре оформени ръце ... а за отпред... къде е проблемът?!? пак си си супер :) бравос
Упорит си , та щом си решил да доизпипваш нещата - ще се получи там , каквото ти е зор :)
Ако ти понася/издържаш кросфита , спокойно можеш да го караш по - леко във фитнеса за момента...неангажиращо мнение :)
Поздрави , успехи и по - положителни мисли и емоции за напред :)
30.04.11
22:21
Щъ изям :D
ще ви :* всичките :D
Любо, само аз го не виждам :D
Ривър, на километри съм от плочки ама нищо :D За калкулатора драсни едно ЛС с каква операционна система си и каква грешка ти дава, че ми е интересно
mayasy, ше взема се изчервя накрая- благодаря за окуражаващите слова : )
Десо, ни мойш :P
01.05.11
00:05
Твоя калкулатор ме изкарва 11% подкожни мазнини. http://lubomirivanov.com/1322 по тоя съм 14%,правих и некав друг преди 2 седмици ме изкава 17%.Аз не вярвам на нито един..
Та , кат се “говори” за калкулатори , един ‘дет’ беше предложил на някой от форума ме изкара над 35% сланина :D , яко затлъстяващата ...
Ама , аз съм разсеяна и май си бях написала за китка обиколката на талията :D
Та , по формулата на Любомир Иванов май си го докарва приблизително :)
Са ше го видя и тоз’
Мнението беше редактирано от Мая на 01.05.11 00:59.
Тоя на Любомир съвсем ми бяга от реалноста- изкара ме 22% мазнини, останалите 4 по които съм тествал варират между 15-17 и въобще винаги са близки показателите, а смятат на различна база уж... като цяло тия калкулатори е ясно, че не са точни, но пък ако ползваш един и същ може да следиш изменението- за това са полезни според мен.
Как може изобщо да говориш за шкембе, алооооу. Ти знаеш ли какво е шкембе?!... В много добра форма си, мотивиран си - всичко е наред и ще става все по-наред :)
Само с тоя сексистки калкулатор няма да се разберем :D Кога ще има и за жени?
01.05.11
11:41
казано от libra на 30.04.11, 19:55:
Хей, легенди се носят вече за твоите Burpee mile…разказаха ми днес съфорумниците, едно огромно БРАВО и от мен!!!
Поздравления и за добрата визия, напредъкът е повече от очевиден!!!ENJOY!
Хаха, е, буквално се чувствам горд, че бях единственият човек, който го е видял това нещо от интимната му страна! Тренирах...прибрах се у нас...срещнах се с приятели...върнах се и той още беше там, истински самотен войн! Свидетелствам за минорното му настроение, без нотка на желание за отказ обаче. Интересно беше, някакси философски я преживяваше тази миля! В скоро време може да се наложи да го поздравите и за нещо не по-малко екстремно, за което обаче той ще искам да даде детайлен коментар - 5-те блока. Ще ги качваме заедно, надявам се.
Атом, ми лесно :D
Ето за днес вече 2 диалога:
Първия протече така- защо се мориш този корем никога няма да го махнеш...
Втория- какво е това шкембе, нали тренираш?
За калкулатора, като има време зависи от кармичните знаци :D
Жоре, ще ги направим тия блокчета!
Храна и вещества:
9:00- 3 яйца, 70гр сирене, 10гр масло
10:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ, 5гр джак, 5мг йохимбин
13:00- 5мг йохимбин
13:45- 100гр свинско в сос от сметана и топено сирене, 50-60гр картофи, яйце, салата, 150гр сметана, 5 сушени сливи
16:30- 40гр протеин, 2 лъжици тахан, 10гр черен шоколад
19:00- 3гр бета-аланин, 3гр КЕЕ
20:00- 100гр свинско в сос от сметана и топено сирене, 50-60гр картофи, салата, 150гр сметана
***Тренировка- Кросфит с Юли
Следния комплекс:
4 станции с по 3 упражнения, като повторенията са 5,10,15- съответно за 1во, 2ро и 3то движения на станция. Между всяка станция се бяга(ходи :D) 200м и избираш сам в каква поредност да правиш станциите, като целта е да ги минеш 5 пъти всичките, поредноста и повторенията на упражненията са фиксирани
станциите бяха
-кофички на халки, бокс джъмп, бърпи
-toes to bar, латерални бърпита, клек с българска торба
-преден клек с вземане на щангата от земята 40кг, 10 V преси, суинг с 24кг
-л-набирания, лицеви с докосване на гърдите и отлепяне на ръцете от земята, сумо тяга хай пулл 32кг
Време- Не запомних, но по-важното е разбира се, че съм последен- последния рунд си го правих самичък...
Валеше дъжд, но това не ни спря чудесно се получи- поизморих се пре много, но пусто сърце ще изскочи от гръдния ми кош... Първо минах станциите с бърпитата- тази с 15те и после тази с 10те, а след това тази с предния клек, после предния клек и за края остана станцията със сумото. Не е тайна, че най-много се задъхвах на бърпитата :D а клека с българсата торба беше много лек след тях :D. Суинга и сумо тягата ми бяха тегави доста. Бокс джъмпа и кофичките бяха леснички, toes to bar и v пресите много тегави, суинга и той... абе като се изморих всичко стана тегаво :D Сумо тягата първите 3 пъти на един дъх, ама после... айде стига толкова писания...
Относно диалозите : или си ги провел с комплексирани и некомпетентни хора , или представяш разговора през твой си призми разни , или си е в кръга на шегата било :)
Подкрепям Atom - ти не знаеш , какво е щкембе и това , че не си изкарал 100 реда плочки :D нищо не значи...
Ако трябва да се втелясваме - да , имаш малко...повтарям МАЛКО да поизчистиш в долната част на корема ( то там се трупа ) и нито е невъзможно , нито има голям смисъл да те притеснява...та , ти си си втален , като цяло...
Просто , тази област е проблемна за повечето хора (мъже/жени/трениращи/нетрениращи) , а при теб...то е нищо работа...
“въглехидрати малко, мазнини повечко, корем все същия”
Може и диетата да куца...не съм разбирач , но не мисля , че като е ВМ НВД и требе да действа безусловно при всеки...
Пък и е добре да преобладават растителни мазнини (зехтин , ядки , авокадо...) или от риба...не само сметана , жълтъци , масло...е тука сигурно греша , ама карай :)
Друг е въпросът , тези малко въглехидрати (парче шоколад , картофи) как “реагират” с мазнините , които приемаш...
Как да е , отплеснах се :D
Продължавай с кросфита ... чета добри отзиви в тази ти насока :)
Нема се плашиш - екстра си ;)
Поздрави :)
Абе аз съм неповторим и точка по тоя въпрос :D
Така следобеда докато пишех една от курсовите ми не мислех за exascale computing-а, а за храненето и тренировките ми... и ми хрумна нова идея и в двете насоки... в момента се заемам с мащабно подготвяне на поне 30 тренировъчни дни с това какво ще тренирам следващите толкова тренировки, като е възможно да почна да тренирам всеки ден или поне по-често. По-скоро ще наблегна на кросфита и ще вкарам някакви спринтове и бягане... тия дни като спре да вали ще почна и колело да карам... все пак човек без социални ангажименти към никого може да си позволи повече време за спорт. Почвам темата на Вик за структурирането...
казано от Скота на 01.05.11, 22:39:
човек без социални ангажименти към никого може да си позволи повече време за спорт.
Amen, brother.
Да не зарежеш щангите, заради кросфита ей :)?
Иначе добро решение си взел да увеличиш тренировките. Харесва ми. Дните ти ще станат, като песен и след всяка тренировка всичко ще изглежда по-лесно. :)
казано от karpi на 02.05.11, 11:00:
Да не зарежеш щангите, заради кросфита ей :)?
...
Karpi,
Това е шега, нали? Кросфит е И щанги и то сериозни щанги.
Скота,
С малко закъснение, поздравления за бърпи милята и добре дошъл в клуба, братле! Самото завършване е успех. На мен 2 часа ми се сториха безкрайни, за 4 не ми се мисли. Сериозна пси устойчивост си демонстрирал.
02.05.11
11:26
Оооо, има някои комплекси, които представляват много тежки щанги и в никакъв случай след това няма да ми е приятно да тренирам или няма да ги направя пълноценно ако преди това съм тренирал. Те нямат нищо общо с по-дълготрайните и леки комплекси.
казано от Vic на 02.05.11, 11:18:
Karpi,
Това е шега, нали? Кросфит е И щанги и то сериозни щанги............
Това, което имах в предвид е да не зареже изцяло тренировките, които досега е правил и да се отдаде изцяло на кросфит т.е. на 100%. То няма лошо де, но нека да направи прехода плавно :D.
Карпи, как ще зарежа щангите тия 180кг тяга сами няма да дойдат :D Иначе вероятно нещата ще станат плавно, че вчера като гледах и комплексите и структуриране и тн се обърках нещо... вероятно ще си имам стандартните 3 тренировки тип сплит, като те ще се разтеглят във времето- тоест може и да не успявам да ги правя 3те в една седмица или да пропускам при уморен мускул и тн... после ще гледам по някой друг комплекс да вкарвам от стандартните- това в неделя си е отделно. Ще почна да правя спринтове/скачам на въже... Днес за пример бях няколко часа на работа и през ръцете ми минаха няколко тона, а и всичко ме боли от събота и неделя :D та вероятно ще направя лека тренировка за предмишница и прасци, че са пренебрегнати :D… после утре мисля едни гърди с трицепс, но интензивно, като стил 8х8, а сряда някакъв комплекс собствено тегло+ бягане или нещо такова... е ще се избистрят във времето.
Десо, пътя към унищожението е дълъг :D къси, дълги комплекси, там 5ци 3ки 2ки :D
Вик, благодаря. Ще станат плавно нещата- вчера като четох темите се пооплетох имам предвид, че са дадени за 12дневния цикъл какъв тип да са комплексите, но после трудно ми е все още да преценя кои да избера, за да не се припокрива прекалено натоварването на едни и същи мускули. Има и доста движения да уча, да оправям техника на други, да избягвам трети... лека полека ще станат нещата.