30.04.11
20:46
Скъпи съфорумници,
много ми е приятно да си лафим тука, да споделяме, да се съветваме, да се критикуваме и да спорим. Създали сме си общество и това не може да се отрече. Трябва да си призная, че посещавам сайта във всяко свободно време, когато имам достъп до интернет.
От скоро ми се мотае из главата обаче една идея и след дълги размисли се престраших да я споделя. При условие на организирана всеобща фитнес среща бихте ли се присъединили? Това не е едно от стотиците фейсбук организации за бой на обществени места или протест с добитък. Това е хипотеза. Но може да се окаже първата стъпка към събирането и опознаването на това тъй наречено фитнес общество, отделящо всекидневно по малко от личното си време, за да обогати знанията си, да сподели проблема си и да помогне за решаването на нечии друг.
Надявам се да споделите възгледите си.
пОздрави
30.04.11
21:00
Не е лоша идеята,обаче дали всички(в това число включвам и себе си) ще намерят начин и средства да присъстват :)
казано от Miss Fight на 30.04.11, 20:46:
....... Това не е едно от стотиците фейсбук организации за бой на обществени места....
Това е добре, че го подчерта, защото с тоя ник някой може да си извади погрешна представа (punch) (grin) Инак идеята ми допада, даже преди години помня, че имаше подобни събирания.... И аз с удоволствие бих присъствал и допринесъл за унищожаването на някое печено пиле примерно, но не съм от София! Инак ако някой път има такава сбирка, а моя милост има път към София, с удоволствие бих присъствал
01.05.11
21:38
Аз съм ЗА ще се джойна, меджу другото и на мене ми се въртеше тая идея от 1 месец на сам, че ще е забавно да се видим на няква кръчмичка :)
01.05.11
21:43
казано от Bojidar Stefchev на 01.05.11, 21:38:
че ще е забавно да се видим на няква кръчмичка :)
Всички бодибилдъри и фитнес маняци на по кана бира и голяма порция пържени картофи...след това ще минеме на твърдо, ще изпушиме по една лула на мира и на другия ден ще се правиме, че нищо не се е случило. А ще има хора, които няма и да помнят нищо! :)
И аз бих се навила ... , стига да ми е ок косата :D и да разполагам с некой друг лев... и времето да е ок , ха ха
Доста съм ограничила социалните контакти , та може да ми е от полза малко разнообразие :)
Темите , които вълнуват потребителите (и мен , до някъде ) не се застъпват в разговорите с приятелите ми , та би било интересно :)
казано от ProXxX на 01.05.11, 21:43:
Всички бодибилдъри и фитнес маняци на по кана бира и голяма порция пържени картофи...след това ще минеме на твърдо, ще изпушиме по една лула на мира и на другия ден ще се правиме, че нищо не се е случило. А ще има хора, които няма и да помнят нищо! :)
Тц! Предлагам алтернатива - всички споменати на по протеинов шейк и варени яйца :D :D :D
01.05.11
21:53
Нека да се досетя срещата ще е в някоя столична кръчма :D
казано от karfi4ka на 01.05.11, 21:52:
казано от ProXxX на 01.05.11, 21:43:
Тц! Предлагам алтернатива - всички споменати на по протеинов шейк и варени яйца :D :D :D
Аз съм на бира и пилешко + салата :D
Едит : може и вино с рибка (wasntme)
Мнението беше редактирано от Мая на 01.05.11 22:03.
01.05.11
22:38
Имало е срещи на бб-теам, но за жалост аз участвам в тях когато бяха доста по-слаби отколкото в началото. Организирате нещо и ако ми съвпада с програмата ще присъствам :)
01.05.11
22:43
Екстра 1 бутилка бяло винце ледено как бих пийнал хаха, ебаси още не съм изтрезнял от вчера вече си мисля как ше пийна една бутилка ужасТ :D
@Карфичка стига с тия шейкове и яйца, аз вика ако ше се събираме да се праиме кома направо хахаха
И Мак Дундълс задълже!
ЕДИТ За да има сериозна част коментара ми- аз бих отишъл на такава сбирка- ходил съм с други форуми и е доста забавно.
Мнението беше редактирано от Бойко на 01.05.11 22:50.
Те тия съботно-неделни тренировки са същото, само дето не се консумира нищо и не се сяда много. Бая хора се събират, макар само 2-3ма да знам кои са от форума, то си е половин форумна среща всеки уикенд. А и не е нужно да правите комплекси за да присъствате.
казано от Thrashmetal на 01.05.11, 23:26:
Те тия съботно-неделни тренировки са същото, само дето не се консумира нищо и не се сяда много. Бая хора се събират, макар само 2-3ма да знам кои са от форума, то си е половин форумна среща всеки уикенд. А и не е нужно да правите комплекси за да присъствате.
Дам , така си е :)
И аз се бях замисляла за среща на форума , но то си я има...
Но по - алтернативен вариант би бил по-ок...поне за мен...
Ама не съм се и втурнала ... че косата не пита , кога на мен ще ми е кеф :D
Не мисля , че кръчма е добър вариант ( излишно кинти отиват )...при добро време , с “подръчни материали” - кой му е кеф - шейкове , бири , яйца , картофи :D…знам ли..., както Thrashmetal отбеляза , то си има нещо подобно..
Е , не се виждам , как ‘ората се бъхтат , а аз си къркам бири отстрани и пуфкам качаци :D
Ами срещайте се, кой ви пречи? ;) Преди е имало организирани срещи на форума, само дето идваха 3-4 души от най-редовните потребители.
То и сега доста хора си подържат връзка на живо.
Някой “организатор” казва ден, час и място и който има желание - идва ;)
За разнообразие става , то на времето бяха “филмациите” с форуми и срещи...
Аз нямах “личен” комп’ и тез’ зарибявки ми бяха далечни...
EDIT: май , нямам работа на такива мероприятия :D , но ако съм в настроение ще дойда :)
Мнението беше редактирано от Мая на 02.05.11 10:20.
@Мiss Fight, ако успееш да организираш форум-среща с повече от 5 човека, ще почерпя всички по един шейк : ) Остават ти повече от 4, всъщност, защото аз ще дойда : )
Както каза Петко, част от хората се познават по разни поводи. Аз последно си спомням за състезанието в Джони Спорт, където се събрахме точно 5-6 човека, и то се познавахме в по - голямата си част.
Отделно кросфит тренировките в събота/неделя играят ролята на такива срещи.
Тъй че успех с начинанието, запиши ме и мен в списъка, независимо дали ще се тренира, яде, пие : )
Идеята е супер и ако се планира, така че да има време за всеки желаещ да присъства да нагласи графика си...мисля, че може да се получи голяма забава:)...
Всеки ще си носи табелка с името от форума:)
02.05.11
10:00
Аааа, щом Поли ще черпи шейкове и аз ще дойда!!!
02.05.11
11:06
казано от vladokar на 02.05.11, 10:00:
Аааа, щом Поли ще черпи шейкове и аз ще дойда!!!
И аз съм там :D
02.05.11
11:15
Плевенската група, смея да твърдя, че сме добре организирани и редовно уважаваме разни спортни прояви, та дори и да са далеко от града ни. Ако има среща предполагам ,че пак ще тръгнем цял пакет :)
Според мен най-добре ще е някъде в центъра на страната, да запалим няколко барбекюта на някоя зелена полянка.
Направо всички, които искат да се видим и са от София да идват на тренировките в Младост, които са всяка събота и неделя. Няма по-хубаво място за срещи от това. Хем ще потренираме, хем ще се видим.
Аз мразя да ходя по заведения и дискотеки. Не са за мен тия работи. Харесвам срещите на открито и ако се организира бих дошла, но ако е на закрито не.
02.05.11
11:25
казано от karpi на 02.05.11, 11:19:
Направо всички, които искат да се видим и са от София да идват на тренировките в Младост, които са всяка събота и неделя. Няма по-хубаво място за срещи от това. Хем ще потренираме, хем ще се видим.
Аз мразя да ходя по заведения и дискотеки. Не са за мен тия работи. Харесвам срещите на открито и ако се организира бих дошла, но ако е на закрито не.
Това къде точно се случва, че не ми се рови из форума.
Благодаря
02.05.11
11:26
казано от karpi на 02.05.11, 11:19:
Направо всички, които искат да се видим и са от София да идват на тренировките в Младост, които са всяка събота и неделя.
Това е идеалният вариант. Който иска - може да се раздвижи, който не се чувства с подходящ тонус - може само да се разходи и да се видим. След заниманието - има достатъчно заведения наоколо. Създаването на организация за заведение е излишен и големичък ангажимент за когото и да е.
Аз лично почти мога да гарантирам, че ще дойда на заниманието в 10-то СОУ с идеята за форумна среща.
казано от entwickler на 02.05.11, 11:25:
Това къде точно се случва, че не ми се рови из форума.
Благодаря
Ето малко повече инфо за тренировките и мястото - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50865/P160#p-619832
02.05.11
12:10
Е, аз от там (10 СОУ) всеки ден минавам с колело или пеш за рабо и виждам много хора по лостовете и успоредките :)